Sweet Potato Garfie ja s nim videla 13. komnatu a muj muz ho nazval hyper-ultra-senzitivni, jakoze strasne precitlively a detinsky. Tuhle kauzu moc nesleduju, ale to co tu popisujete uplne sedi k tomu jeho projevu v tv poradu.
VIP zjevy
Lamicka
Já si taky myslím, že to bude spíš takhle. Jen taková povaha je strašně fajn pro mladou holku, ale časem (až tak nějak dospěje) jí to může začít lézt na nervy. Nebo taky ne, uvidíme.
Pedofil není, těm se líbí opravdu děti, tohle je myslím hebefil. Nemyslím si teda, že je ani to, ale v jednom článku byla fotka jeho bývalé přítelkyně a to byla opravdu holka.
Je otázka, jestli je hebefil (taky bych ho tak označila spíš) jakože vlastním založením nebo jen z nutnosti: skutečně psychicky vyspělá holka nebo žena by ho s tím šišláním a pitvořením snesla asi tak pět minut, než by ho zabila... takže musí holt hledat mezi puberťačkama, který to vydržej...
Garfie Taky si umím spíš představit, že opustí ona jeho.
Mně ta Lucinka přijde jak nějaká neživá bytost.![]()
barbucha Souhlasím
Luna Na fotkách z té svatby jsem poprvé viděla, jak se usmívá, resp. tváří se i jinak než, že ji zdrogoval.
Precetla jsem si nejake komentare mirici na emmu smatana a jejiho muze a teda fuj, to je stoka. Strasne, jak jsou ti lidi zli, sprosti a agresivni.
Já se ještě vrátím k té Křížkové. Takhle vypadala, když vyhrála miss. Panebože, doufám, že se mi tohle taky stane!

Karja ty jo, to je hustá proměna.
Evaeva Jako ta kdyby mi napsala, že se mazala slepicincema, jdu do kurníku ještě teď v noci! Edit: Ale ji to sluší takhle na všech fotkách, nejen na tenhle promo.
Karja já vím, že jí to sluší vždycky. Navíc mi je i hodně sympatická. Evidentně dozrála do krásy, fakt koukám.
Karja víš co, já na třídních srazech jednu dobu úplně žasla, jak byly všechny spolužačky mnohem hezčí, než na gymplu... protože ty strašný účesy a líčení a děsný hadry a žádná jsme nevěděla co nám sluší... jako kolem té čtyřicítky už to zhaslo, to je jasný, ale třeba ještě ve třiceti vypadaly všecky stopro mnohem líp
viktorka_od splavu Tohle ale není ten případ. Myslím, že fakt dozrála. Ale rozumím tvé teorii;-)
Karja nj na té staré fotce má takový ještě to dětský masíčko.. ale když si představím stejné líčení a vlasy, tak by byl vidět rozdíl jen věkový
Karja Ale tak tehdy vyhrála Miss, tak byla nejspíš podle tehdejších měřítek krásy hezká taky.
Fiction To asi byla, ale taková tuctova, teď má šmrnc.
Karja No já myslím, že ji hodnotíš optikou dnešní doby, že prostě v tom roce 2003 měla šmrnc taky (viděno tehdejší představou šmrncu
).
Karja víš co, já na třídních srazech jednu dobu úplně žasla, jak byly všechny spolužačky mnohem hezčí, než na gymplu... protože ty strašný účesy a líčení a děsný hadry a žádná jsme nevěděla co nám sluší... jako kolem té čtyřicítky už to zhaslo, to je jasný, ale třeba ještě ve třiceti vypadaly všecky stopro mnohem líp
Souhlas. Pohled na fotky z tabla a na fotky z maturitního plesu vždy pobaví.
Fiction Vůbec, spousta missek se mi líbí na těch mladejch dobovejch fotkách. Tahle se podle mě fakt proměnila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my