Karja Aha, tak tě nepřesvědčím
. No, ona se mi ani teď zas tak moc nelíbí. Ale je mi sympatická.
VIP zjevy
Fiction souhlasim s tebou, v době výhry byla hezká podle tehdejších měřítek. Já bych ani neřekla, že dozrála do krásy, taky se mi moc nelíbí, hlavně spodní část obličeje. Milá a sympatická je :)
Tulipe Mně se líbí, možná je to tím, že je to jakoby muj podobnej typ. Na černovlásku nebo blondýnu bych se tak asi nezamerila;-). Tak mi držte palce:-D
Karja haha, mám to úplně stejně;)
Karja Ale tak tehdy vyhrála Miss, tak byla nejspíš podle tehdejších měřítek krásy hezká taky.
A asi byla porota, co poznala potenciál.
Karja Vypada prosimte uplne normalne. Zamlada obycejne hezka, jako starsi obycejne hezka, jen lepsi styl a makeup. Co na tom nezvladnes?![]()
Ale jinak asi fakt sledujem ty podobny typy, jak starnou. Taky to delam a mam par favoritek.![]()
Luna No tak tem neobyčejně hezkejm to asi tak nepřijde;-)
Karja mne se libila tehdy i ted, je podobne stara a taky jsem tehdy mela promelirovane vlasy, uzke oboci a naducene tvare ![]()
Teď jsem četla článek na seznamu Harry další rozhovor, no nevím to kydání hnoje, zda je to zapotřebí. Má právo na svůj život ale chybí mu slušnost, tohle se má řešit v soukromí. Celé je to tak zbytečné.
jitřenka souhlasím. Věřím, že mohl být nespokojený až nešťastný, toužil po jiném životě. Úplně chápu, ta zlatá klec nebude žádná výhra, taky bych si pro sebe vybrala jiný život. Teď ho ale má, zařídil si ho a místo aby si ho užíval/užívali oba a žili ho, tak jen stále dokola melou o tom, jak to v královské rodině bylo příšerné a k nepřežití. Že by rozhovory o plánech do budoucna tolik nesypaly? ![]()
Malenge - kdyby celé tohle s rodinou probral včetně financí, tak mohli být v pohodě. Jestli takhle bude pokračovat, tak si připravuje život svý mámy a novináři mu nedají pokoj. Dělá přesně to, co nechtěl.
Dělá přesně to, co chce, a co chce jeho žena. Nějak se zviditelnit musej... Je zábavný, jak si stěžujou na život v hledáčku novinářů (kromě jinýho), nedostatek soukromí a chudák Diana bla bla bla... přičemž nevynechaj jedinou příležitost jak se v médiích připomenout.
Mimochodem jeho bratr se švagrovou musej být výborný herci, nebo setrvale na drogách... anžto se nezdá že by se pod knutou koruny nějak hroutili ![]()
Já se přiznám, že jsem jim dost fandila a mám pro ně velké porozumění, ale tehle ublíženecký postoj jim moc nepomáhá...
barbucha - máš pravdu předsedo
, dělá co chce asi nedomýšlí důsledky
jitřenka Prý žil ve Truman show. No tak teď bude žít v Megan show.
Sweet Potato - no, evidentně si to ještě užije.
Sweet Potato touché ![]()

Dlouhý nohy dobrý, ale ta hlavička, není moc maličká?
Řvousenka Perspektýýýva?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my