ZuNohama vytáhne bordel. Wau ![]()
VIP zjevy
mirajo Tím česnekem mě matka trápila půlku dětství a pak stačilo jednou použít duofilm.![]()
Len moje máma na ten česnek nedá dopustit. Já taky radši ten duofilm:)
LenMuz ji zase musel Duofilmem trapit pul roku nez zmizela, zkusim ho na ten muj bradavicnatej zbytek... cesnek me taky naucila mama![]()
Z toho me uplne mrazi (a Krizkovou mam rada, tak je mi ji dost lito), na zakladce takhle zavreli spoluzacce tatinka, taky slo o nejakou zproneveru. Deti si to ve skole dost vyzraly :(
Lamicka To mě moc mrzí. Znám je oba a rozhodně věřím co Lucie píše, David je rovnej a poctivej chlap.
No, mrazí... Trochu mi to zavání snahou bez námahy přijít k větším penězům...
Lamicka Jo, taky mě to zamrzelo. Tenhle pár je mi hrozně sympatický, ona zvlášť, nějak jim tu lásku a spokojenost hodně věřím. Je to smutný, děti malý a on není zrovna kdoví jakej junak. Já i věřím, že byl blbej. Ono je to hned;-(
Napálit určitě! Ale jak píšou: miliónový škody... tak to asi nebyla nabídka práce ve šroubárně za minimální plat, že jo, ale spíš vidina rychlýho zisku v tý popisovaný "finanční nejistotě".
Mě to zlobí, takoví hochštapleři. Když vidim kolik lidí, například herců, přišlo taky o finanční jistoty - ale místo co by nastartovali kariéru bílýho koně za pěknej vejvar, šli třeba rozvážet pizzu...
barbucha jo, sportovci jsou snadnej terč , možná si to splet se sponzoringem. Ale ty děti to odskáčou.
Karja vidím to jako ty. Taky mě to mrzí.
barbucha téměř ze stejného soudku, řekla bych že u sportovců je ten problém, že mají jméno, peníze a tak jsou snadnějším terčem lumenů. Tím nijak neobhajuji Křížka, měl z toho zavčas vycouvat, nechtěla bych být na místě lidí co obral.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/soud-balak-vezeni/r~b5a3243aaefc11ebb0fa0cc47ab5f122/
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/soud-balak-vezeni/r~b5a3243aaefc11ebb0fa0cc47ab5f122/
To je taková lůza zlodějská! ![]()
barbucha a ze to pisou na aktuálne
to uz se opravdu babis se zemakem a mynarem nekamaradi?
Karja oba působí sympaticky a na děti jsem taky pomyslela hned...
duofilm na bradavice neznám, u nás v rodině se to trápilo vlaštovičníkem, což prakticky vždycky skončilo dusíkem... jinak jsem měla ještě na vš naprosto neskutečnou, neskutečnou bradavici na plosce- pár cm pod palcem. Respektive z toho bylo nakonec olbřímí hnízdo miniaturních bradavic v jedné určitě 2cm ploše. No nikam jsem nešla, protože při představě chirurgického ošetření, nebo toho dusíku a následnýho kráteru a toho, že se na nohu týden nepostavím při praktický výuce na škole, to prostě nešlo. A pak, to celé zmizelo. Skoro každej den jsem to pozorovala normálně s úzlostma a říkala si, že to fakt nejde.... nakonec jsem se dočetla v učebnici dermatologie, že 20% bradavic zmizí sugescí. Zkoušim to teď zopáknout s takovou jednou umrněnou našlápnutou z bazénu, ale ta je teda dost vytrvalá přes veškerý proklínání.
marieu ja ted promokla v botech, ze i ponozky byly jak od vodnika, a vratila se mi ihned plisen na noze. Ja si ji loni prinesla z bazenu, hned pote je zavreli a ja to uspesne vylecila. A desne me to stve uz ale. A asi i hodne sladkeho v posledni dobe![]()
rasaNori ty plisne jsou hned, já mám letos klid, protože nenosím celý den uzavřené boty, ale v práci je to raz dva. Ono to asi není tak, že se nakazis v bazénu, ty spory jsou stejne všude. spíš tomu svědčí ty podmínky, mokré nohy do bot a tak.
marieu já zas musím děti začít mazat, řešila jsem to jinou vodičkou někdy na podzim, daly jsme dvě kola, docela je zdecimovaly a jsou zpět a ta mladší navic takové hrbolky pod kůži. ![]()
Já už s nima byla i na kožním, ale jak je ta sestra šetrná, byly jsme tam asi 3x a k ničemu to nevedlo, to už je ta vodička lepší. Teď jsem dala jedno kolo, je to lepší, ale minimálně jedno ještě potřeba bude.
No nevím, doufám, že z toho vyrostou, já na to netrpěla nikdy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my