VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Aranel
6569 příspěvků moje polička 09. května 2021 21:57

ZuNohama vytáhne bordel. Wau

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 09. května 2021 22:18

mirajo Tím česnekem mě matka trápila půlku dětství a pak stačilo jednou použít duofilm.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. května 2021 22:25

Len moje máma na ten česnek nedá dopustit. Já taky radši ten duofilm:)

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 09. května 2021 22:29

LenMuz ji zase musel Duofilmem trapit pul roku nez zmizela, zkusim ho na ten muj bradavicnatej zbytek... cesnek me taky naucila mama

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 10. května 2021 08:46

https://www.idnes.cz/revue/spolecnost/david-krizek-lucie-krizkova-tunelovani-vezeni-soud-trest.A210508_080909_lidicky_sub

Z toho me uplne mrazi (a Krizkovou mam rada, tak je mi ji dost lito), na zakladce takhle zavreli spoluzacce tatinka, taky slo o nejakou zproneveru. Deti si to ve skole dost vyzraly :( 

Offline Aranel
6569 příspěvků moje polička 10. května 2021 09:46

Evaeva Len U nás se zas jela cibule! Kolečko připlácnout na noc na nohu.

Offline andulka01
12795 příspěvků moje polička 10. května 2021 12:00

Lamicka To mě moc mrzí. Znám je oba a rozhodně věřím co Lucie píše, David je rovnej a poctivej chlap.

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 10. května 2021 12:14

Lamicka 

No, mrazí... Trochu mi to zavání snahou bez námahy přijít k větším penězům...

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 10. května 2021 12:56

barbucha nevim o tom nic, spis se priklanim k tomu, co pise andulka01 ze se nechal napalit, ale ta situace pro rodinu musi byt strasna :( 

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 10. května 2021 13:03

Lamicka Jo, taky mě to zamrzelo. Tenhle pár je mi hrozně sympatický, ona zvlášť, nějak jim tu lásku a spokojenost hodně věřím. Je to smutný, děti malý a on není zrovna kdoví jakej junak. Já i věřím, že byl blbej. Ono je to hned;-(

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 10. května 2021 13:08

Lamicka 

Napálit určitě! Ale jak píšou: miliónový škody... tak to asi nebyla nabídka práce ve šroubárně za minimální plat, že jo, ale spíš vidina rychlýho zisku v tý popisovaný "finanční nejistotě".

Mě to zlobí, takoví hochštapleři. Když vidim kolik lidí, například herců, přišlo taky o finanční jistoty - ale místo co by nastartovali kariéru bílýho koně za pěknej vejvar, šli třeba rozvážet pizzu...

Online Tak Betty
6099 příspěvků moje polička 10. května 2021 13:38

barbucha jo, sportovci jsou snadnej terč , možná si to splet se sponzoringem. Ale ty děti to odskáčou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. května 2021 13:38

Karja vidím to jako ty. Taky mě to mrzí.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 10. května 2021 14:12

barbucha téměř ze stejného soudku, řekla bych že u sportovců je ten problém, že mají jméno, peníze a tak jsou snadnějším terčem lumenů. Tím nijak neobhajuji Křížka, měl z toho zavčas vycouvat, nechtěla bych být na místě lidí co obral.

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/soud-balak-vezeni/r~b5a3243aaefc11ebb0fa0cc47ab5f122/

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 10. května 2021 14:41
Reakce na jitřenka:

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/soud-balak-vezeni/r~b5a3243aaefc11ebb0fa0cc47ab5f122/

​To je taková lůza zlodějská!

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 10. května 2021 15:04

barbucha a ze to pisou na aktuálneto uz se opravdu babis se zemakem a mynarem nekamaradi? 

Offline marieu
5154 příspěvků moje polička 11. května 2021 22:06

Karja oba působí sympaticky a na děti jsem taky pomyslela hned...

duofilm na bradavice neznám, u nás v rodině se to trápilo vlaštovičníkem, což prakticky vždycky skončilo dusíkem... jinak jsem měla ještě na vš naprosto neskutečnou, neskutečnou bradavici na plosce- pár cm pod palcem. Respektive z toho bylo nakonec olbřímí hnízdo miniaturních bradavic v jedné určitě 2cm ploše. No nikam jsem nešla, protože při představě chirurgického ošetření, nebo toho dusíku a následnýho kráteru a toho, že se na nohu týden nepostavím při praktický výuce na škole, to prostě nešlo. A pak, to celé zmizelo. Skoro každej den jsem to pozorovala normálně s úzlostma a říkala si, že to fakt nejde.... nakonec jsem se dočetla v učebnici dermatologie, že 20% bradavic zmizí sugescí. Zkoušim to teď zopáknout s takovou jednou umrněnou našlápnutou z bazénu, ale ta je teda dost vytrvalá přes veškerý proklínání.

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 11. května 2021 22:21

marieu ja ted promokla v botech, ze i ponozky byly jak od vodnika, a vratila se mi ihned plisen na noze. Ja si ji loni prinesla z bazenu, hned pote je zavreli a ja to uspesne vylecila. A desne me to stve uz ale. A asi i hodne sladkeho v posledni dobe

Offline continuity
42784 příspěvků moje polička 11. května 2021 23:04

rasaNori ty plisne jsou hned, já mám letos klid, protože nenosím celý den uzavřené boty, ale v práci je to raz dva. Ono to asi není tak, že se nakazis v bazénu, ty spory jsou stejne všude. spíš tomu svědčí ty podmínky, mokré nohy do bot a tak. 

Offline continuity
42784 příspěvků moje polička 11. května 2021 23:08

marieu já zas musím děti začít mazat, řešila jsem to jinou vodičkou někdy na podzim, daly jsme dvě kola, docela je zdecimovaly a jsou zpět a ta mladší navic takové hrbolky pod kůži.

Já už s nima byla i na kožním, ale jak je ta sestra šetrná, byly jsme tam asi 3x a k ničemu to nevedlo, to už je ta vodička lepší. Teď jsem dala jedno kolo, je to lepší, ale minimálně jedno ještě potřeba bude. 

No nevím, doufám, že z toho vyrostou, já na to netrpěla nikdy.