VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Lilly_Ku
4512 příspěvků moje polička 18. května 2021 12:42

Jos

No prave, ja mela takovej ten pocit, jak se stydis za nekoho jinyho, a to velmi intenzivne :)

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. května 2021 12:44

barbucha Sebestredny a sarkasticky byl od sameho zacatku, pravda. Ale prave proto me ta jeho show bavila (sip je na me unyly a moc taktni). Ale ted uz to je fakt hruza, mohl by si povidat jen sam se sebou klidne. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. května 2021 12:51

Lilly_Ku No presne! A u Sipa se zase intenzivne nudim. Nekdy to vyvazi vtipny host, ale vetsinou to je slabe. Ale treba nasi ho maji moc radi a slwduji ho pravidelne. Ja bych brala nekoho dravejsiho, kdo ale neprekroci hranice te Krausovy sebeexhibice a ponizovani mene prubojnych hostu (hlavne zen btw).

Offline Sweet Potato
40182 příspěvků moje polička 18. května 2021 13:02

Lilly_Ku Byl mnohem míň hroznej.

A Šíp už bohužel taky jde dolů, asi s věkem?

Online notna
9392 příspěvků moje polička 18. května 2021 13:06
Reakce na Dadoo:

Vždycky se mi moc líbil Daniel Stach. Nádherný exemplář! Pohledný, urostly a velmi chytrý.

A pak jsem ho viděla u Šípa a... kouzlo je pryč. Pořád byl takový snažívě vtipny, pořád se připitoměle chichotal..To mi na něm vadilo úplně nejvíc. Ach, zas o jednu babovicku míň ..

​Stacha jsem u Šipa neviděla, ale jedno nepovedené vystoupení ti rozbilo babovicku o někom, kdo ti byl, předpokládám delší dobu, sympatický? Stach je taky můj oblíbenec, tak si nedovedu představit, že po letech jeho vystupování bych změnila názor na základě jednoho pořadu, kde možná ani nebyl ve své kůži a snažil se zhostit jemu možná nevlastního, rádoby vtipného vystupování.

Offline Garfie
28473 příspěvků moje polička 18. května 2021 13:13

U Krause mi hlavně od začátku vadí, že člověk okamžitě pozná, jestli je mu ten člověk sympatický nebo ne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2021 13:40

Kraus mi že začátku nevadil, teď už se na něj hodně let nekoukám, tak nevím. Šípa teda fakt nemusím, ty jeho rozhovory mi hrozně vadí, teď jsem ho v sobotu viděla a nějak nevím, ten rozhovor byl hrozně divně vedený, kolikrát mi přišlo, že zapomněl, na co se vlastně ptal, byla to nuda. Přitom mi jinak nevadí, skoro bych řekla, že je mi sympatický.

S Stachem je to těžké, já hrozně obdivuju jeho rozhled, jeho pořady jsou skvělé, rozhovory vede poutavě. Ale myslím, že třeba kamarádit natož chodit bych s ním asi nechtěla.

Offline Sweet Potato
40182 příspěvků moje polička 18. května 2021 13:43

Kromě mnoha dalších kladů má Daniel Stach kocoura.

Online baltik
4968 příspěvků moje polička 18. května 2021 13:52

Dadoo ted je s nim rozhovor na DVTV, jeste jsem nevidela, ale zkus, jestli si zase nepolepsi :) 

Offline brrr
12310 příspěvků moje polička 18. května 2021 14:00

Já viděla jednou u Krause Ondřeje Banka, bylo to asi půl roku po tom jeho šíleném držkopádu v US. Opakovaně Krausovi řekl, že pád neviděl a vidět ho urcitě nechce a on mu ho stejně pustil. Bank se snažil o kamenný obličej, ale bylo vidět, že ho Kraus nas..l.

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 18. května 2021 14:05

brrr To je blb

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. května 2021 14:53

Jos asi se tim tady znemoznim jako dusevni duchodce, ale Sipova vsechhnoparty me bavi a rada na ni koukam. Bavi me na ni ta jejo poloha zvedavyho dedka, kterej vi kulovy o modnich vecech, do ktery se stylizuje

Offline clothilde
2046 příspěvků moje polička 18. května 2021 15:16
Reakce na Sweet Potato:

​Hned se mi libi jeste vic... 

Offline clothilde
2046 příspěvků moje polička 18. května 2021 15:16

poslano 2x

Offline Akras
243 příspěvků moje polička 18. května 2021 16:18

razorblade nápodobně

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 18. května 2021 16:24

notna Dadoo u Šípa jsem ho neviděla, ale postupně jsem si ho taky zařadila jinak, než v počátcích. Ta přednáška (na neurazitelny nebo na FF UK?) byla moc pěkná, v superlativech mluvil o svém týmu a zajímavě o hostech.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 18. května 2021 16:28

Krausovo chování, zejména k ženám, bylo v začátcích pro mě, za hranou slušnosti a vkusu. Když to občas zahlédnu teď, tak si říkám na jakém nesmyslu je schopen zabít rozhovor s hostem, který má potenciál. A unudit diváka.

Offline Dadoo
11641 příspěvků moje polička 18. května 2021 17:47

notna můj oblíbenec je profesionálně, to si ho opravdu cením. Ale u Šípa byl sám za sebe a tam mi fakt rozbil babovicku. Sám za sebe byl úplně někdo jiný. Dokonce se mi misty zdál až trapný. To chichotani. ja si fakt myslela, že by mohl byt gay, dokud nepromluvil o přítelkyni. 

Ale krásný chlap je to pořád.

razorblade souhlasím s tebou. Šípa mám moc ráda. Jeho humor je vlídný a trefny. A neuprednostnuje jenom sebe. 

Kraus - souhlasím tu se všemi. Dávno na něj už nekouká, nebaví mě ta jeho samolibost.

A co talkshow Honzy Dědka? Ještě jsem neviděla, jen upoutávky. 

Offline Torrah
3313 příspěvků moje polička 18. května 2021 17:57

Mně se talk show Honzy Dědka 7 pádů líbí, přijde mi, že nechává hosty mluvit, neskáče jim do řeči. A má tam zajímavé lidi, většinou. Krause nemusím, na ty jeho sebestřednosti se už dávno nedívám, Šíp mě baví jak kdy, ale pravidelně nekoukám. Na Honzu Dědka koukám na youtube, já na TV skoro vůbec nekoukám. 

Offline Řvousenka
1025 příspěvků moje polička 18. května 2021 22:06

V případě Krause vycházím z předpokladu, že pořad má název Show Jana Krause a ne show Franty Vomáčky nebo Marušky Novákové, tedy, že pravidla určuje Kraus a ne pozvaný host. Při tomto vědomí mě Kraus pořád baví. Myslím taky, že pozvaní hosté vědí, do čeho jdou, že nebudou jen chváleni, a že s tím tudíž tak trochu musí počítat. 
U Šípa je to naopak, proto se to taky jmenuje Všechnopárty, pohoda.