VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 11. května 2021 23:40

continuity já na bradavice hodně trpěla tak mezi 10-13 roky cca, zkoušeli jsme všechno možné a pak to najednou zmizelo a klid. Pak někdy na VŠ se mi udělala jedna ale než jsem se dokopala k tomu to řešit, tak zmizela taky a od té doby nic. Takže věřím že se toho i.tvoje holky časem zbaví 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. května 2021 23:49

continuity já taky potvrzuju největší výskyt ve věku, jak píšeSairon , takže je to fakt může přejít. Teď se mi udělá jedna za pět let. Ale muž si teď jednu pěstoval víc než dva roky a teď se jí zbavuje asi dva měsíce a ještě asi dlouho bude.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 12. května 2021 08:45

continuity taky jsem v tomhle veku na bradavice trpela, porad dokola vysnezovani, mazani, zarikavani :)) a pak to samo zmizelo.

Offline dupali
471 příspěvků moje polička 12. května 2021 09:59

continuity Moje děti si "donesly" před Covidem bradavice z bazénu, oba je měly na plosce nohy a než jsem si toho všimla, bradavice byly dost veliké. Nejdříve jsem zkoušela u kožní dusík plus mast umíchanou přímo na kožním, nefungovalo to a navíc systém nanášení masti a oblepování zdravé kůže kolem, byl šílený opruz. V lékarně mi pak poradili pero Urgo na bradavice, na bázi kyseliny, super jednoduchá aplikace a do 14 dní byl klid. 

Offline Karja
44524 příspěvků moje polička 12. května 2021 13:50

Tak Bohuš Matúš se dnes žení div ne v živém přenosu a vy tu o bradavicích!

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 12. května 2021 14:07

Karja ty umis vsemu nasadit korunu. Hned jsem si to nasla a ve fotogalerii me pobavil cekajici, rozechvely Bohus a za nim zadek slona. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 12. května 2021 14:15

Karja tys mi dala! Otevru clanek a: Krtkuv svet? Bohus sel pred svatbou vynest odpadky? Na svatbu dohlizela i prasatka?  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. května 2021 14:19

Karja a kde jsou nějaké fotky? Svatba v dětském parku, to je úplně splněný sen

Online Garfie
28472 příspěvků moje polička 12. května 2021 14:24

Karja Cože, už? A mně to uniklo!!!

Offline Sweet Potato
40182 příspěvků moje polička 12. května 2021 15:39
Reakce na Karja:

Tak Bohuš Matúš se dnes žení div ne v živém přenosu a vy tu o bradavicích!

​Pravda, obojí patří do dětského vlákna.

Online Torrah
3313 příspěvků moje polička 12. května 2021 15:41

Jordan Haj si hraje s měsíční dcerou

Přijde vám tohle normální? Já zírala jak blázen teda. Asi jsem fakt stará a zkostnatělá, ale takhle zacházet s měsíčním dítětem... Jen kroutím hlavou.

Offline Linda
100 příspěvků moje polička 12. května 2021 15:56
Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 12. května 2021 16:07

Torrah kdyz voni takhle cerstvy to zachazeni uplne v pohode zvladnou...jako s prvnim ditetem bych to nedelala, ale s druhym mozna cloveku uz otrne?:D

Offline Sweet Potato
40182 příspěvků moje polička 12. května 2021 16:09

Torrah Ne. Lidi se pohoršují, že si ji hodil přes rameno, to vadí ještě nejmíň. Ale to ťapání. Fakt tam má dítě? Není to blbý fór?

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. května 2021 16:14

Sweet Potato podle me ji ma nad podlozkou. A rika se tomu chuzovy automatismus, je to reflex, ktery do 2.m vetsinou zmizi. Dite opravdu strida nohy. Nam to predvadeli na pediatrii

Online Torrah
3313 příspěvků moje polička 12. května 2021 16:22

Jos aha, to jsem netušila, já když viděla, jak ji tahá... vím, že dítě snese hodně, to přehození přes rameno mi nevadilo, jen mi fakt přišlo zvláštní, takhle dítě tahat. Nová doba...

Offline Sweet Potato
40182 příspěvků moje polička 12. května 2021 16:25

Jos O tom reflexu vím. Ale prostě si myslím, že by novorozeně nemělo svisle viset.

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. května 2021 16:29

Sweet Potato Ja se ho nezastavam, uplne normalni mi to neprijde (me ani nenapadlo to u sveho ditete zkouset). Ale zase tak moc se podle me nestalo. Deti vydrzi fakt hodne. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. května 2021 16:34

Torrah

tak to jsem taky skostnatela, nelibi se mi takove zachazeni s tak malym ditetem. To se ma citit v bezpeci v naruci a v poloze kde mu nepada hlava, a ne ze pan otec aby se predvedl jak se neboji manipulace s miminem, dela s nim psi kusy... Ale treba to bylo jen tech par vterin na kameru a jinak ho chovaji normalne.

Btw, chuzovy automatismus se v pediatrii bezne vubec nevysetruje, vlastne jsem ho vybavovala vzdy jen na zadost mediku kteri neverili ze je toho novorozenec schopny a chteli ten bizar opravdu videt

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 12. května 2021 16:41

Torrah to neni nova doba, podle me udelal blbost, uz k tomu mel i neco na IG.

Oni tu manipulaci s detmi maji trochu na haku, pamatuju si jak kdysi dostali cocku za Lennon v nevhodnem nositku. No a pak si vzpomenu, jak jsem nase prvni dite narvala obracene do nositka, protoze jsem si neprecetla navod.