VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 18. května 2021 22:52
Reakce na Sweet Potato:

A Šíp už bohužel taky jde dolů, asi s věkem?

​Asi. A v posledních asi třech letech jde dolů hopem. Často je vyloženě nepřipravený, navíc ta jeho trapná xenofobie... v tomhle smyslu jeden z nejhorších výstupů předvedl s mladým talentovaným hercem Duy Anh Tranem (např. seriál Zrádci). Ale jakože jakože haha, vlídně.

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 19. května 2021 08:59

Řvousenka Nová housenka? Pěkná .

Offline Řvousenka
1025 příspěvků moje polička 21. května 2021 17:09

whiskas Bolely jí nožičky

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 21. května 2021 19:43

jitřenka O tom Harrym teď rozhovory nějak pribyvaji. Je mi ho docela líto, je vidět, že to princovani asi fakt dvakrát nezral. Meghan asi skutečnost taky docela rozbořila babovicku. No tak snad svoje štěstí najdou, zatím to moc nevypadá, tak nějak to působí, že se v tom divné placaj, furt něco omílají, kdyby zatím udělali jasnou krátkou tečku bylo by to lepší. Ale ono je to těžký asi, ekonomicky hlavně asi.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 21. května 2021 19:54

Karja - mě ti ho už líto není , je  to za hranou, není soudný, už je to nechutný a spíš je mi líto těch v Anglii - královna má svůj věk a tohle pro ní je strašná rána. 

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 21. května 2021 20:00

jitřenka No je mi ho lito zpětne, navíc jak teď vyplynuly další okolnosti ohledně toho rozhovoru a s Dianou. Teď už ne. Teď je svobodnej člověk se svojí novou rodinou a může mít život relativně takovej jakej chce. Kdyby řekli jednou jasně ,,bylo to na hovno a nebylo nám dobře,, udělali by asi nejlíp;-). 

Offline Malenge
4836 příspěvků moje polička 21. května 2021 20:04

Karja pro mě hláškou o tom, že Dianu uštvali novináři proto, že chodila s nebělochem klesl už fakt hodně hluboko. A líto mi ho už opravdu není, a to byl vždycky můj oblíbenec. přeju jim, ať už si konečně žijí ten svůj americký sen a užívají svobodu, místo toho, aby neustále kydali hnůj na královskou rodinu.

Offline Sweet Potato
40182 příspěvků moje polička 21. května 2021 20:06

Karja Přibývají spíš rozhovory s Harrym než o něm. Na mne to působí zcela opačně než na tebe.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 21. května 2021 20:09

Karja - obávám se, že tento konec je v nedohlednu, aneb pokračování tragikomedie co dokáže jedna ženská . Ještě si počteme. 

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 21. května 2021 20:11

Malenge Jo, to s tím nebelochem mi už připadá jako nějaká paranoia. Vždyť na ni by číhali, ať by chodila s kým by chodila. Navíc ani ta Meghan není zrovna dvakrát černá, nevím, co furt honej, nemám pocit, že by paparazzi u ní zrovna tohle řešili. A jen mě napadá ted, že jsem myslela, že Egyptani jsou běloši:-D. Ale asi jsou to arabove a nepatrej chudáci nikam. Snad asi, už aby se to všechno promísilo, kdo se v tom má vyznat.

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 21. května 2021 20:13

Sweet Potato Jo, s Harrym, ano. Tak jsem to myslela, oni honej asi koruny, teda dolary:-D. Je to těžký, nic pořádně neumějí, on asi žádnej svůj extra majetek nemá, aby ho mohl množit, udržet si zajeté standardy bude těžké, tak se v tom placaj.

Offline Kokoska
34733 příspěvků moje polička 21. května 2021 20:23

Vtipny je, ze zdrhli jako ze pred nezadouci popularitou a novinarema a ted jede jeden rozhovor za druhym, Meghan o nich vydava knihu... tomu rikam touha po soukromi. A odstrihnout se od rodiny, ale tituly si nechat je taky zvlastni.

Offline Sweet Potato
40182 příspěvků moje polička 21. května 2021 20:27

Kokoska Právě. Člověk by i ta traumátka věřil, kdyby se v tom takhle nerochňali. Vykládat, jak zachránil Meghan před sebevraždou?

Offline Kokoska
34733 příspěvků moje polička 21. května 2021 20:34

Sweet Potato ja mam pocit, ze Meghan si vysnila, jak si vezme prince a vsichni se ji budou klanet a hyckat ji, a ono to tak asi uplne nebylo. Mozna se od ni chtela nejaka disciplina, prizpusobeni, akce na verejnosti s urcitym vystupovanim... asi to neni jednoduchy a asi to nesedne kazdemu. Takze si treba rekla, ze jako vevodkyne s manzelem princem bude mit lepsi zivot v Americe, ale taky mi pred temi rozhovory neprislo, ze by se tam o ne nejak rvali. Je to muj subjektivni dojem, ale tak nejak se mi to jevi.

Offline Malenge
4836 příspěvků moje polička 21. května 2021 21:47

Karja paranoia, přesně. Mi už přijde fakt super trapné to tahání rasismu až z paty. Jako doba bulváru byla asi fakt drsná, Diana princezna lidských srdcí, Matka Tereza II a nevimcovšechnojestě. Tam táhl ten vztah s Charlesem, ještě pomalu teen panenská nevěsta plus princ následník a jak to dopadlo. Kdyby po rozvodu Diana chodila se švédským modrookým plavovlasým vévodou nebo mexickým drogovým bosem, naháněli by ji tak jako tak. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. května 2021 22:32

Karja ja teda nechapu proc porad nadava na medialni pozornost a stehuje se do ameriky aby mel od vseho klid... no a pak chodi furt do tech medii brecet

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. května 2021 22:45

Ja som v rámci štúdia angličtiny dosť pozerala videá s kráľovskou rodinou a potom zo záujmu aj s nimi a mne ho práve teraz aj začína byť ľúto, on vyzerá úplne stratený a ľahko manipulovatelny. (Čož jeho vyjadrenia neospravedlňuje samozrejme). 

Offline Isca
4890 příspěvků moje polička 21. května 2021 23:05
Reakce na Karja:

Malenge Jo, to s tím nebelochem mi už připadá jako nějaká paranoia. Vždyť na ni by číhali, ať by chodila s kým by chodila. Navíc ani ta Meghan není zrovna dvakrát černá, nevím, co furt honej, nemám pocit, že by paparazzi u ní zrovna tohle řešili. A jen mě napadá ted, že jsem myslela, že Egyptani jsou běloši:-D. Ale asi jsou to arabove a nepatrej chudáci nikam. Snad asi, už aby se to všechno promísilo, kdo se v tom má vyznat.

​Tady si myslím, že Harry přejímá od Meghan americký přístup. Jak tak občas brouzdám Quorou, připadal mě americký přístup ke kontrastu bílý x barevný zbytečně hysterický, než jsem si přečetla, že v USA  v některých místech a dobách opravdu platil "one drop rule", tedy jedinec s nepatrnou příměsí jimých než bílých evropských předků byl považován za barevného s odpovídajícími právními a sociálními důsledky. Ve Starém světě a zvláště Středomoří se to tolik nehrotí.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 22. května 2021 06:53

Isca o tom pise i autorka tyhle knizky, ale necetla jsem to, jen mi to vypravel sambo. Pry je to super.

Offline rozarka
4202 příspěvků moje polička 22. května 2021 07:49

Isca Tahle doba jí hraje do karet a ona podle mě zbytečně tlačí na pilu, jak toho chce využít. Ale z toho se dlouho vyžít nedá, nakonec jim fakt zbyte ten obyčejnej život a co s tím pak . Pozornost médií zaujme někdo jiný a oni zůstanou na suchu.