domenica ona ho měla moc hezky a velky. měla těch vlasů celkem dost, takový typ jako Stašová v Peliskach a něčím si to i vycpávala. Navíc mela až do smrti vlasy, které měly světlehnědou barvu - ona vůbec nesedivela, jenom jakoby ztrácela rovnoměrně pigment z vlasů.
VIP zjevy
Takové plavky jsem měla v mých 40 v Itálii

Troufám si říct, že jsem v nich vypadala líp
Tak Betty Dáda nema zrovna figuru do plavek. To bych ji nevyčítala, jen to není na prezentaci do časopisu
. A ty titulky tomu vždycky nasadí korunu, jak Španělé slintaji apod.![]()
rozarka jo, mě jen pobavil střih plavek. A prezentace Dady.
. Když už tu byla v jinejch plavkách.
Tak Betty O fous lepší než ty dvojdílné výše.
Ona (a ti, co ji píšou pochvaly na ig i jinam) to holt vidí jinak. Vidí v podstatě jen ten dekolt. A že někdo slintá, tomu i věřím.
Zase jsme u toho, ze těm, co byly výjimečně krásné, se většinou stárne nejhůř.
Sweet Potato ja chapu,ze se ji nestarne lehce,ale fotkama v plavkach to vylepsi.![]()
Vzdyt je tolik prilezitosti jak se prezentovat pekne a clovek u toho nemusi byt v plavkach.
jinak tenhle typ plavek se mi vubec nelibi,ani na pekne postave.
Sweet Potato To mě také napadlo, když jsem si říkala, jak nepříjemné je vidět proces stárnutí sám na sobě (pro běžnou, nezajímavou smrtelnici) a jak hrozné to musí být pro někoho, kdo byl fakt krásný.
Sweet Potato To si myslím taky, ale ona nemá kouska vkusu, oblékala se blbě i dřív, když byla fakt pěkná.
rozarka Každopádně svou cílovou skupinu měla a má.
Jos no zrovna Judi Dench byla hezká velmi. A to "něco" měla už tehdy.
barbucha velmi mi ji připomínáš.
Jsem poctěna, dámy
Mně se líbí jak Judi vypadá, líbí se mi jaký si vybírá role... podle nich a podle rozhovorů bych řekla, že taky nejde pro slovo daleko, žádná křehká květinka... a pobavilo mě velmi, že si v 81 nechala udělat první tetování
(nápis "Carpe diem"
)
Tak a jak to tady čtu, začínám pochybovat o svém úmyslu nechat si zkrátit vlasy. Dnes jsem si je naaranžovala "ostříhané" a tedy ... nic moc. Vylezl mi vrásčitý krk a zdůraznily se všechny zuby času i v obličeji. Že já to tady čtu :-D.
Ty máš furt něco.
Copak nosíš ty vlasy přes krk jako šálu?!
S tím nenaděláš nic, kašli na zuby času. Chceš snad vypadat jako ty tady prezentovaný obstarožní diblíci furt? Důležitý je vypadat jakžtakž slušně v každým věku... Koukej si ty vlasy zkrátit, nech si to sestříhat kolem obličeje, nějakou ofinu prostříhanou k tomu nech... Hele v nejhorším ti to zas doroste ![]()
barbucha Plán už mám, jen bez ofiny. Nedrží mi, pracné na údržbu a to nechceš.
Tak Betty O fous lepší než ty dvojdílné výše.
Ona (a ti, co ji píšou pochvaly na ig i jinam) to holt vidí jinak. Vidí v podstatě jen ten dekolt. A že někdo slintá, tomu i věřím.
Zase jsme u toho, ze těm, co byly výjimečně krásné, se většinou stárne nejhůř.
no, tak pokud se přistoupí na to, že krása je u ženy ten nejdůležitější aspekt, tak asi jo
Tak Betty ježíš
Dada je fakt fenomén
Dcera Harryho a Meghan se jmenuje Lilibet Diana, přijde mi to dost na sílu
Klara prave sem s tim jdu
Já byla s dcerou před cca 10 lety na představení Dady a byla desna a to jak programem, tak vizáží. Měla kratičkou minisukni s kanyrama, výstřih až k pupku, spoustu flitrů a zmalovana jak Marfusa. Pořád se nakrucovala a různě se spulila. Bylo to nechutné, nevkusne, působilo to sprostě, hlavně s ohledem na to, ze to bylo pro děti. To je ženská absolutně bez vkusu.
Tak Dáda je asi typ jablko, jaké plavky byste pro ni navrhovaly? Já tedy nevím. Ale ta prezentace je samozřejmě věc druhá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my