VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 05. června 2021 23:10

domenica ona ho měla moc hezky a velky. měla těch vlasů celkem dost, takový typ jako Stašová v Peliskach a něčím si to i vycpávala. Navíc mela až do smrti vlasy, které měly světlehnědou barvu - ona vůbec nesedivela, jenom jakoby ztrácela rovnoměrně pigment z vlasů. 

Online Tak Betty
6101 příspěvků moje polička 06. června 2021 08:55

Takové plavky jsem měla v mých 40 v Itálii 

Online Tak Betty
6101 příspěvků moje polička 06. června 2021 08:57

Troufám si říct, že jsem v nich vypadala líp 

Offline rozarka
4202 příspěvků moje polička 06. června 2021 09:04

Tak Betty Dáda nema zrovna figuru do plavek. To bych ji nevyčítala, jen to není na prezentaci do časopisu . A ty titulky tomu vždycky nasadí korunu, jak Španělé slintaji apod.

Online Tak Betty
6101 příspěvků moje polička 06. června 2021 09:08

rozarka jo, mě jen pobavil střih plavek. A prezentace Dady. . Když už  tu byla v jinejch plavkách. 

Online Sweet Potato
40198 příspěvků moje polička 06. června 2021 09:20

Tak Betty O fous lepší než ty dvojdílné výše. 
Ona (a ti, co ji píšou pochvaly na ig i jinam) to holt vidí jinak. Vidí v podstatě jen ten dekolt. A že někdo slintá, tomu i věřím. 
Zase jsme u toho, ze těm, co byly výjimečně krásné, se většinou stárne nejhůř. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. června 2021 09:25

Sweet Potato ja chapu,ze se ji nestarne lehce,ale fotkama v plavkach to vylepsi.

Vzdyt je tolik prilezitosti jak se prezentovat pekne a clovek u toho nemusi byt v plavkach.

jinak tenhle typ plavek se mi vubec nelibi,ani na pekne postave.

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 06. června 2021 09:32

Sweet Potato To mě také napadlo, když jsem si říkala, jak nepříjemné je vidět proces stárnutí sám na sobě (pro běžnou, nezajímavou smrtelnici) a jak hrozné to musí být pro někoho, kdo byl fakt krásný.

Offline rozarka
4202 příspěvků moje polička 06. června 2021 10:27

Sweet Potato To si myslím taky, ale ona nemá kouska vkusu, oblékala se blbě i dřív, když byla fakt pěkná.

Online Sweet Potato
40198 příspěvků moje polička 06. června 2021 10:32

rozarka Každopádně svou cílovou skupinu měla a má.

Offline barbucha blogger
35717 příspěvků moje polička 06. června 2021 11:45
Reakce na continuity:

Jos no zrovna Judi Dench byla hezká velmi. A to "něco" měla už tehdy. 

barbucha velmi mi ji připomínáš. 

Fiction 

Jsem poctěna, dámy Mně se líbí jak Judi vypadá, líbí se mi jaký si vybírá role... podle nich a podle rozhovorů bych řekla, že taky nejde pro slovo daleko, žádná křehká květinka... a pobavilo mě velmi, že si v 81 nechala udělat první tetování (nápis "Carpe diem" )

Offline barbucha blogger
35717 příspěvků moje polička 06. června 2021 11:51
Reakce na whiskas:

Tak a jak to tady čtu, začínám pochybovat o svém úmyslu nechat si zkrátit vlasy. Dnes jsem si je naaranžovala "ostříhané" a tedy ... nic moc. Vylezl mi vrásčitý krk a zdůraznily se všechny zuby času i v obličeji. Že já to tady čtu :-D.

​Ty máš furt něco. 

Copak nosíš ty vlasy přes krk jako šálu?! S tím nenaděláš nic, kašli na zuby času. Chceš snad vypadat jako ty tady prezentovaný obstarožní diblíci furt? Důležitý je vypadat jakžtakž slušně v každým věku... Koukej si ty vlasy zkrátit, nech si to sestříhat kolem obličeje, nějakou ofinu prostříhanou k tomu nech... Hele v nejhorším ti to zas doroste

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 06. června 2021 11:59

barbucha Plán už mám, jen bez ofiny. Nedrží mi, pracné na údržbu a to nechceš.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 06. června 2021 12:00

súhlas s barbucha 

whiskas si k sebe príliš kritická, zbytočne sa trápiš. Každý starne....
A skrátenie dĺžky vlasov ti určite prospeje, od mojej 50-tky skracujem aj ja. A budem pokračovať.

Offline Ounz
20510 příspěvků moje polička 06. června 2021 12:01
Reakce na Sweet Potato:

Tak Betty O fous lepší než ty dvojdílné výše. 
Ona (a ti, co ji píšou pochvaly na ig i jinam) to holt vidí jinak. Vidí v podstatě jen ten dekolt. A že někdo slintá, tomu i věřím. 
Zase jsme u toho, ze těm, co byly výjimečně krásné, se většinou stárne nejhůř. 

​no, tak pokud se přistoupí na to, že krása je u ženy ten nejdůležitější aspekt, tak asi jo

Offline stes
9154 příspěvků moje polička 06. června 2021 12:38

Tak Betty ježíš Dada je fakt fenomén 

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 06. června 2021 18:40

Dcera Harryho a Meghan se jmenuje Lilibet Diana, přijde mi to dost na sílu

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 06. června 2021 20:03

Klara prave sem s tim jdu

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 06. června 2021 20:50

Já byla s dcerou před cca 10 lety na představení  Dady a byla desna a to jak programem, tak vizáží. Měla kratičkou minisukni s kanyrama, výstřih až k pupku, spoustu flitrů a zmalovana jak Marfusa. Pořád se nakrucovala a různě se spulila. Bylo to nechutné, nevkusne, působilo to sprostě, hlavně s ohledem na to, ze to bylo pro děti. To je ženská absolutně bez vkusu.

Offline JankaM
3090 příspěvků moje polička 06. června 2021 20:57

Tak Dáda je asi typ jablko, jaké plavky byste pro ni navrhovaly? Já tedy nevím. Ale ta prezentace je samozřejmě věc druhá.