JankaM já myslím že to je úplně jedno, fajn když mají správnou velikost (což může být problém když váha skáče, to uznávám). hrozná je ta prezentace
VIP zjevy
JankaM v celku ve spravny velikosti.:-)
Zarinya já bych naopak řekla, že dvoudílné by jí méně zdůrazňovaly to břicho. Ale každopádně ve správný velikosti.
Klara ufff, tim uplne degradovali kralovninu prezdivku, ktera jinak byla moc mila :(
Evaeva me se na jablkach libi vic v celku,protoze jakykoliv plavkovy kalhotky kdyz nejsou na snurky(coz v jejim veku ee)preriznou ten spek.
A sehnat padnouci plavky je tedy fakt unikat....![]()
razorblade presne, to bylo jeji, soukrome.
razorblade Candance Tak třeba bude mít radost. Spíš obojí dohromady mi přijde příliš. Mne by se líbila ta Phillipa, ale tak neptali se mě, škoda no:-D
Karja treba ano. Ale (pozor nove kolo zacina), pokud se az tak distancuji od kralovstvi, tak proto znovu daji jmeno po kralovne. Dianu neresim, to byla matka
Karja Taky jsem byla pro Phillipu.
A není Lilibet spíš než přezdívka domácí forma jména Elizabeth a královna není první ani poslední, které se tak říká?
dzizisketa Jasně, ale pak by to asi sami nezmiňovali :)

Mne se moc libila ted nedavno Pavlina Filipovska u Dedka. Skoro o 10 let starsi nez Miluska a vypadala o dost lip. Jako jo, v TV asi byla nalicena a upravena, ale celkove mela smrnc, i byla hezky oblecena, dziny, tenisky, pruhovany triko a svetly sacko... pry ji to naridila dcera :)
Pavlína Filipovská je spolužačka mého tchána. Občas jsme jí potkávali na srazech, když jsme ho vyzvedávali a vypadá pořád moc dobře i ve chvíli, kdy jí nelíčí v maskérně.
Kokoska já Filipovskou vždycky nesnášela, přišla mi taková nijaka a nevýrazná a spíš jako tlačenka od tatínka a pak jsem ji jednou zažila na divadle. Nešel proud a herci že budou bavit než to zapnou. Kačer korektní ale tak normal, Brejchová naprosto marná ale Filipovská naprosto úžasná , celé divadlo leželo smíchy v křečích. Takže jen jak to všechno klame![]()
Candance přesně, Diana mi přijde úplně ok, ale od zbytku rodiny se distancujou, protože jim hrozně ublížili a chovali se k nim špatně a pak pojmenujou dítě přezdívkou (kdyby aspoň jménem) nejdůležitějšího člena? Snad má Karja pravdu, mně to přijde jak výsměch
Drzost to je. Prababičku pomalu nařkli z rasismu (protože ji nevyloučili z těch obviněnejch), ale najednou jim je dobrá...
barbucha
Mě by zajímalo, jestli Lilibet je něco jako v češtině Eliška nebo zdrobnělina typu Betynka apod. To si pak vzpoměnu na ty 60-letý, co maj v občance Maruška, Ivanka, Světluška...
mirajo což o to k těm 60 ti letým to už zase pomalu jde, ale v 35 to musí být peklo
Já jsem si nedávno rozkoukala Korunu, tak se konečně orientuju ... musím teda říct, že u toho seriálu v podstatě jen neustále kroutim hlavou. Někdo (@andulka) tu nedávno psal, že obecně straní královně. Já teda čím víc dílů jsem viděla, tím víc mám pocit "nechápu"...
barbucha me zajima proc neni jedno z jmen Doria
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my