Garfie No tak teď jsme zvědavá, jak to bylo s tím tanečním vystoupením! Dívat se na to nebudu:-D Pak bych vás tady zase proklínala:-D
VIP zjevy
Já už si Dianu pamatuju jen jako mrtvou, bylo mi sedm, když umřela. Takže na ní ani nemám názor.
Karja
To si i vygooglujes, opravdu se to stalo. Vystoupila jako tanecnice v Kralovskem baletu-mel to byt darek a prekvapeni pro Charlese. On se zrejme hrozne stydel a ona na sebe strhla veskerou pozornost. Koukat na to je pro tebe asi fakt ztrata casu. Jinak teda musim rict, ze zrovna ta serie s Dianou me bavila asi nejmin.
Smrt Diany si pamatuju, byla jsem vdaná, bezdětná a zrovna se vrátila z dovolené. V TV to běželo non-stop. 11.9.2001 jsem byla taky vdaná, ale už dětná s šíleně uřvaným miminkem a prý na dovolené.
To je sranda a já si ještě pamatuju, jak můj táta vyprávěl, že si přesně pamatuje, co dělal, když umřel Elvis Presley. :-)
11. září si pamatuju hodně dobře, protože jsem byla na pivu a seděla přímo proti takové té velké televizi (tehdy ještě nebyly úplně běžný), najednou někdo ukazoval hele dívejte na to - a tak jsme koukali na dramatický záběry hořící věže... a v přímým přenosu zírali jak letadlo vrazilo do té druhé:-O
viktorka_od splavu já přišla domů ze školy, máma s mladší sestrou měli puštěnou televizi, moje první reakce byla, na jaký blbý americký film to koukaj. No, tak film to nebyl.
MaeGandal jo my jsme taky nejdřív mysleli že to je nějaký film... a šli jsme domů dost vystrašení teda. pivo přestalo chutnat:-/
MaeGandal taky jsem přišla domů ze školy, bylo mi asi tak 12. Nikdo zatím nebyl doma, tak jsem se chtěla kouknout na televizi. No a tam tohle. Když dorazila mamka, zděšeně na to koukala a řekla, že to je vážné, že to je válka.
MaeGandal no my byly zrovna na svatebni cestě. V taverně byla televize a můj bývalý byl takový trochu manuál do zpravodajství. Já mu říkala, že co blbne, že to je nejaky akcnak. No tak fakt nebyl.
A vono to bude letos dvacet let ![]()
Mně někdo volal: zapni si televizi, dělej! Já na to, co blbneš... dej mi pokoj s televizí... no v NY narazilo letadlo do WTC! Ale prosimtě... a jo, tyvole a druhý! ![]()
A do smrti nezapomenu na radost tý pakáže. https://www.youtube.com/watch?v=UucjbGmJILk
A ja se 11. 9. 01 odpoledne chystala na prvni rande s mym muzem. Zavolal, ze to rusi, protoze kvuli utokum musi do prace ( vzhledem k tomu, ze jsem uz vedela, co se deje, me ten jeho telefonat neprekvapil ). No a ja sla solidarne vypomahat na dve nocni, protoze v praci byla kazda ruka dobra. A ty nocni jsme taky travili spolu, jelikoz si dal dvoudenni nonstop sluzbu. A prvni rande bylo v 14. 9..
Emerald jestli to není moc osobní, kde pracuješ že se tě ty útoky po pracovní stránce dotkly? Přijde mi to zajímavé. ![]()
Sairon V rozhlase.
Já to měla stejně, přišla jsem k puštěné televizi, myslela jsem, že je puštěný akční film, v přímém přenosu viděla to druhé letadlo narazit do druhé věže. Akorát bylo ráno a byla jsem v USA. Než jsem došla ten den domů, už lítaly rakety na Kábul.
To 11.září už jsme tady kdysi probírali, pamatuju si i tu Emerald historku. Já byla s tehdejším klukem na cestě z Elby, zrovna jsme měli zastávku v Pise, viděla jsem to někde ve zpravodajství na benzince. Hned jsem psala domů, co se stalo a ségra mi tak dramaticky odpověděla něco ve smyslu "největší teroristický útok v dějinách lidstava, začátek 3.světové války". Pamatuju si, že jsme jeli nějakým slovenským autobusem a já prosila řidiče, aby zapnul zpravodajství a on nechtěl a říkala jsem to všem těm spolucestujícím a nikdo nejevil žádný zájem, připadala jsem si hrozně bezmocně!
Vlastně ten jejich nezájem je asi moje nejsilněší vzpomínka.
Garfie Koukam, ze fakt starnu, kdyz se takhle opakuju.![]()
Emerald To je normální, já už tady všechno vykládala aspoň 3x, včetně téhle historky o 11.září! ![]()
a v kolik hodin to vlastne bylo? Ja si pamatuju, ze jsem byla v praci, ze jsme si pustili takovou malou televizku v kancelari. Tak jsem prekvapena, ze byla Viktorka uz na pive :)
baltik Kolem treti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my