VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Kora
příspěvků moje polička 07. června 2021 22:11

Karja ježíš ty máš pamatovaka kronikářko Ty saty jsem měla,  nedalo se v nich moc dejchat a jednou mi z nich musel diky zaseklymu zipu vysvobozovat recepční ve fitku, chlap

K tématu,  Koruna se mi líbí velmi.  Královna je mi sympatická.  O fous víc v mladší verzi.  A taky Charles. Souhlasím,  že Diana ač lidem milovaná, působí jako hysterka.  Těžko soudit,  ona mladá holka, která snila o tom jak ji princ bude milovat a princ chtěl jinou,  kterou mít nemohl.  To nemohlo dopadnout dobře. Celkově to lpění na tradicích a zákonech z roku jedna je strašný. 

Online Karja
44538 příspěvků moje polička 07. června 2021 22:15

Kora :-D Dobře já. Teď by byly dobre out. Já je dala kamarádce, po porodu mi nebyly, ale měla jsem je rada;-). 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. června 2021 23:14

Kora No přesně; já se do toho lpění na tradicích nějak nemuzu vzít, říkám si proste proč? Jako do určitý míry to děla každej, ale tady mi to přijde úplně patologický (zrovna jsem dokoukala díl o tom, jak královna zavedla nějaké novoty).

Karja Moc nespim no, abych to všechno stihala

Offline Pinot Noir
29822 příspěvků moje polička 07. června 2021 23:15

Karja viděla jsem půlku první řady, čas bych na to našla, ale nebavilo mě to. Jsem zřejmě jediná, jak tak koukám. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 08. června 2021 00:14

Pinot Noir já viděla jeden díl a nebylo to špatný, ale už nikdy jsem neměla chuť vidět další

Offline Catherinne
10788 příspěvků moje polička 08. června 2021 00:21

Pinot Noir a já vůbec nevím o čem mluvíš

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 08. června 2021 07:41

711990 Mně ho teda líto je! Ale pravda taky je, že se mi v těch sympatiích trochu míchají pocity vůči filmovému hrdinovi a skutečnému Charlesovi... Víš co, tak ona Diana byla fakt asi trochu jednodušší, hlavně v tom mladém věku musela působit jako úplná naivka, fakt nevím, co by si s ní tak asi povídal....myslím, že z jeho strany přišlo strašné rozčarování. 

Offline barbucha blogger
35717 příspěvků moje polička 08. června 2021 08:15

Garfie 

Tak ale bylo mu 30, a jí sotva dvacet... od třicátníka už čekáš trochu rozumu, ne? Rozčarování si může strčit za klobouk, nemusel se s ní - byl to pomalu konec 20. století, ne středověk - oženit. Vono by se to bejvalo nezbláznilo, to by se mohla rodina stavět na hlavu... Já jsem odjakživa tým Diana anžto ji podle mě hnusně zneužili co inkubátor... ona z toho rozum neměla (a nebyla žádnej génius), ale na Charlese koukala zkraje jak na svatej vobrázek, chudák holka.

Moh počkat a najít si někoho jinýho, s kým by si případně trochu rozuměl. I když ta stará vražda by mu stejně nedala pokoj, ta ho prostě utáhla na vařený nudli (a po těch Tampax telefonátech víme přesně, kde tu nudli měla ). Že se nestyděli tehdy vlízt spolu do kostela... ještě si mohli cestou zatancovat na Dianiným hrobě, pakáž jedna smilná

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 08. června 2021 08:22

barbucha Člověče, v čem jedeš, takhle brzy po ránu?!

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 08. června 2021 08:27

barbucha Ty seš pěkně vostrá poránu!

Offline barbucha blogger
35717 příspěvků moje polička 08. června 2021 08:30

Garfie 

To já po ránu vždycky, mně se každej takhle brzo radši vyhejbá. Až se probudím, bude to lepší

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 08. června 2021 09:13

Garfie no v tom s tebou souhlasim. Filmovej je mi moc sympatickej a taky se mi to micha:D ale jak zacla serie s Dianou, tak mi ho lito bejt prestalo, protoze se tam chova fakt hnusne. A presne, ona byla hrozne mlada....akorat mam problem s Camillou, protoze tu herecku mam moc rada, ale jako postavu ne:D

Offline Potrefenáhusa
38728 příspěvků moje polička 08. června 2021 09:39
Reakce na Pinot Noir:

Karja viděla jsem půlku první řady, čas bych na to našla, ale nebavilo mě to. Jsem zřejmě jediná, jak tak koukám. 

​mne to taky nebavilo, viděla jsem asi čtyři díly 

Offline brrr
12311 příspěvků moje polička 08. června 2021 10:38

Potrefenáhusa No, ono to občas nuda je, občas je to zajímavé, ale u mně to v topce nebude.

Online viktorka_od splavu
49222 příspěvků moje polička 08. června 2021 10:52

barbucha ja mam teda podobny nazor Charles se zachoval jako totalni srac.. akorat Diana.. no vysnila si ze bude princeznou a to ostatni se nejak zazrakem vyresi.. a vono prd.

Offline barbucha blogger
35717 příspěvků moje polička 08. června 2021 11:00

viktorka_od splavu 

Vysnila... von byl tehdy fakt nejžádanější starej mládenec na světě, i s těma ušima Problém byl asi taky v tom, že byl výchovou - a není divu v takový rodině - i povahou v podstatě staromilec, to jest tradice v lepší společnosti velela zavřít oči a myslet na Anglii (myslím hlavně u manželek, že musely překousnout kvůli zachování manželství leccos)... takže spolíhal na to, že si bude dělat co chce a milostivá paní bude držet hubu. Dřív, když se dva nesnesli, tak si šli většinou potichu z cesty... Jenže milostivá paní byla už z jiný doby, a právem se domáhala slušnýho zacházení...

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. června 2021 11:25

barbucha mne se Charles ted jako starej pan moc libi, moc se mi jako par libej i s Camillou, ona je taky na prvni pohled hodne sympaticka. Prijde mi, ze oba spolu tak hezky zestarli do podoby elegantniho paru. Mam Charlese rada i diky jeho postoji k prirode a zivotnimu prostredi. Vzhledem ke svemu veku jsem nikdy nebyla tym Diana, protoze ona zemrela v dobe, kdy jsem byla dite a nestihla jsem propadnout tomu jejimu kouzlu, ktery ostatni lidi videli.

Online Kokoska
34765 příspěvků moje polička 08. června 2021 11:38

razorblade taky je mi Charles ted sympatictejsi nez jako mladej. Diana mi vzdycky prisla jako naivni, trochu jednodussi devce, ale taky to nemela jednoduchy. Tak nejak mi jich bylo lito obou. Akorat Charles si zdrhnul do Skotska a Diana musela byt sama v Londyne, ani to Skotsko myslim nemela rada. Ona musela byt strasne osamela, ani se nedivim, ze si hledala milence.

Offline barbucha blogger
35717 příspěvků moje polička 08. června 2021 12:58

razorblade 

Mně je teď ke stáru taky sympatičtější a uznávám, že se s Camillou k sobě hoděj, je to na nich vidět.

Ale to je fuk, Dianě oba dva rukou společnou a nerozdílnou zničili život, a to se nedělá.

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 08. června 2021 13:14

Tak oni se myslím sešli extrémně nešťastně, tam bylo opravdu velmi mnoho překážek na obou stranách, ten vztah zřejmě neměl šanci. Jestli ji vůbec dostal ví jen oni dva. Myslím, že v seriálu ten rozpor krásně vystihla scéna, kdy mu věnovala to taneční vystoupení, to až fyzicky bolelo. 

Jinak co se týká jejich svatby (už jsem tady kdysi říkala, že královskou rodinu mám v malíčku už od gymplu, milovala ji naše angličtinářka a trávila hodiny rozpitváváním všech podrobností), já žila v domění, že to celé vzniklo jen díky tomu, že jeho počínající vztah vyšťárali novináři a protože byla mladá a rodiče se znali, Philip (ve filmu to byl lord Mountbatten, ale já myslela, že to byl otec) mu napsal ostrý dopis ve smyslu, že její čest je v ohrožení a měl by ji požádat o ruku. V nějakém pozdějším rozhovoru Charles přiznal, že byl šokovaný jejím rychlým ano, počítal s tím, že ho odmítne, protože se prakticky neznali.