VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 08. června 2021 14:44

razorblade Ja si pamatuju, ze Diana zemrela koncem prazdnin, kdyz jsem nastupovala na stredni. A prisla pro me spoluzacka ven, sedla si na schody, zapalila si cigaro a rekla: "Tyjo, prej umrela princezna Diana, to je skoda, vona asi byla vcelku uzitecnej clovek, ne?"

A zacinam si pripadat trapne, ze me kralovska rodina temer vubec nezajima.

Offline barbucha blogger
35717 příspěvků moje polička 08. června 2021 14:49

Garfie 

Mě ta rodina taky odjakživa baví, ale mě bavěj i jejich předkové anžto dějiny a tak... Hele jestli byl Charles šokovanej rychlým souhlasem, tak ji nemusel hned žádat.

Já to jeho vyjádření taky někde zahlídla, možná rovnou v zásnubním interview? ale tehdy jsem to pochopila v tom smyslu, že byl překvapenej jak je odvážná (míněno tehdy jako -vzácná- lichotka).

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 08. června 2021 14:50

Luna mne zprava o umrti Diany zastihla v Italii na lehatku u bazenu.Vidim to jak dneska a bylo mi to moc lito.:-(

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. června 2021 14:50

Luna jj, bylo to koncem prazdnin. Nasi me zrovna vezli z hor, kde jsem byla s babickou na skoro dva mesice uklizena a vlcila jsem tam. Mati z toho mela oci navrch hlavy, mne to bylo sumak.

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 08. června 2021 15:00

barbucha Tak asi cítil trochu nátlak a zřejmě se mu líbila, že jo....já se ho nechci zastávat úplně 100%, jen prostě myslím, že Diany bylo taky dost...jako matka byla asi skvělá a těch dvou synů je mi do teď líto, určitě po ní zůstala velká díra. ale za manželku bych ji nechtěla. 

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 08. června 2021 15:16

Zarinya razorblade Luna Taky si to pamatuju, bylo to po velkých povodních na Moravě, zrovna jsem byla v práci, dozvěděli jsme se to brzy ráno a bylo to celodenní téma. 

Offline Torrah
3313 příspěvků moje polička 08. června 2021 15:50

My tu zprávu o Dianě zaslechli na dálnici v Rakousku, v noci, když jsme se vraceli z Itálie. Taky si to pamatuju dodnes. Řekla bych, že to bylo 31. srpna, ale rok nedám, 1996? 7? 8? Tak nějak, naposled s námi byli na dovolené obě děti,a to už pak brzo pominulo, syn už pak k moři nechtěl. Někde u Vídně nás ta zpráva dostihla, v noci na 31. srpna, hluboko po půlnoci to hlásilo rakouské rádio.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. června 2021 15:51
Reakce na barbucha:

Garfie 

Tak ale bylo mu 30, a jí sotva dvacet... od třicátníka už čekáš trochu rozumu, ne? Rozčarování si může strčit za klobouk, nemusel se s ní - byl to pomalu konec 20. století, ne středověk - oženit. Vono by se to bejvalo nezbláznilo, to by se mohla rodina stavět na hlavu... Já jsem odjakživa tým Diana anžto ji podle mě hnusně zneužili co inkubátor... ona z toho rozum neměla (a nebyla žádnej génius), ale na Charlese koukala zkraje jak na svatej vobrázek, chudák holka.

Moh počkat a najít si někoho jinýho, s kým by si případně trochu rozuměl. I když ta stará vražda by mu stejně nedala pokoj, ta ho prostě utáhla na vařený nudli (a po těch Tampax telefonátech víme přesně, kde tu nudli měla ). Že se nestyděli tehdy vlízt spolu do kostela... ještě si mohli cestou zatancovat na Dianiným hrobě, pakáž jedna smilná

​Jé pavlač. A můžu taky?  Žádná šlechta, ale zhýralci, tak!

Offline Kokoska
34765 příspěvků moje polička 08. června 2021 15:54

Torrah 31. srpna 1997

Ale taky jsem si to musela najít.

Offline Torrah
3313 příspěvků moje polička 08. června 2021 15:56

Kokoska no vidíš, tak jsem se trefila. Datum nezapomenu, protože vím, že jsme dojížděli 31. srpna domů a druhý den šla děcka do škol, ale rok už fakt nevím. Tak to odpovídá, synovi bylo 17 a pak už s náma odmítal jezdit :), on na ta moře nikdy nebyl, do hor s náma jezdil ještě i posléze, ale moře nééé, horko, nuda...

Offline viktorka_od splavu
49222 příspěvků moje polička 08. června 2021 15:59

Luna Já jsem byla okouzlená když se diana vdávala

Když umřela tak to už jsem dávno na žádné princezny ani prince nevěřila takže mi to bylo úplně ukradený

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 08. června 2021 16:43

Mě překvapilo, jak moc byla Diana oblíbená. Což jsem zjistila prave tím jej úmrtím. Do té doby jsem ji zaznamenala snad jen v hodinách angličtiny.

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 08. června 2021 17:00

Jinak třeba ten Dianin slavný rozhovor se uskutečnil na výročí svatby královny a byl myslím o dost výbušnější než ten, co dali Meghan a Harry. A to ještě byla manželkou Charlese, tedy vlastně možná budoucí královna. Taky se proslýchá, že starší syn s ní poté nějakou dobu odmítal mluvit a to byl relativně malý kluk.

Offline Sweet Potato
40199 příspěvků moje polička 08. června 2021 17:04

Já pamatuju, jak jsem byla jako dítě u vytržení, když táta donesl zahraniční časopis, kde se spekulovalo o nevěstách pro anglického prince. Byla tam spousta fotek a já byla trochu zklamaná, že jsou málo princeznovaté.

31.8.97 jsme sjížděli Ohři. Kamarádka šla ráno v kempu pro pečivo, přiběhla s očima na vrch hlavy "umřela Diana!" V první chvíli mi vůbec nedošlo, o kom mluví.

Offline Catherinne
10788 příspěvků moje polička 08. června 2021 17:21

Tak já si pamatuju, že se mi při té zprávě tak jako zastavilo srdce. Že jsem si říkala, že to není možné. A pamatuju si ten krásný ( dá-li se to tak říct) pohřeb. To mi i slzy tekly. Přišla mi krásně milá v kontrastu se zbytkem rodiny. A líbilo se mi, že stejně vychovávala kluky.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. června 2021 18:45

Ja som v čase jej úmrtia mala 14 rokov, ale vôbec som ju a ani kráľovskú rodinu neregistrovala. Zato si pamätám ako sme išli (Google praví, že v roku 2011) so sestrou autom z chaty a v rádiu hlásili, že umrela Amy Winehouse! 

Offline Dadoo
11641 příspěvků moje polička 08. června 2021 18:50

Ten den taky nezapomenu. Odpoledne najednou strašný křik od sousedů, volali manžela, ten nebyl zrovna doma, tak jsem tam letěla já.

Měli dvojčata, asi 8 měsíců. Chlapeček se probudil, postavil v postýlce a spadl krkem na šňůru, na které měli přes postýlku povesene hračky. Trvalo, než ho našli, nevěděli, že se vzbudil. 

Matka a její sestra, obě lékařky ozivovaly, babička se zhroutila. Volaly manžela, aby jeli sanitce naproti. Pak jel někdo jiný. Ještě jsem jim do auta strkala boty, byly obě bose. Pak jsem byla u nich a starala se o babičku. 

Chlapečka nezachráníli ani v nemocnici.

Do roka měli další dítě, taky chlapečka. Pojmenovali ho po tom zemřelém.

Dneska je z něj fakt krásný mužský. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. června 2021 19:09

Dadoo bože toto som nemala čítať, to je strašné

Offline Janulik03
20192 příspěvků moje polička 08. června 2021 19:20

Dadoo tak tato prihode je hrozne nestastie, verim ze si to pamatas. 

K Diane nie som jej fanusikom snk kritikom. Chapem ze bola mladucka a zamilovana do princa. Obaja boli pod tlakom videli sa dovtedy zoparkrat a svatba bola uzasna udalost. Ona bola hodne emotivna ale mala som z nej dojem ze casom sa z nej stala ostrielana zena ktora mala vsetku pozornost sveta. Dala vediet novinam kde bude a pozlm sa hrutila ze ju fotia. A tie jej rozhovory boli niekedy hodne na tu dobu odvazne. No stale som z nej mala pocit ze je aj dobra herecka. Ake aj bestastna osamela zena a milujuca matka. 

Charles je osoba svojej doby a postavenia v poslednych rokov nabera na sympatiach.

Offline Kokoska
34765 příspěvků moje polička 08. června 2021 19:33

Ja vubec nevim, co jsem delala, kdyz ta zprava proskocila. 11. zari si pamatuju lip. Ale pak jsme asi za 14 dni jeli do Parize a u toho podjezdu byly spousty kytek.