mitford sister to je super!
A chlapum modrotiskove kalhoty a muze se jet.![]()
mitford sister to je super!
A chlapum modrotiskove kalhoty a muze se jet.![]()
mitford sister přesně a výstižně jsi to napsala. Promarněná šance a přitom základní vize super. Teď je to takové zaprděné.
Já si umím představit, že první návrhy byly daleko originálnější. Ale pak do toho začali kecat bafuňáři a určitě i sami sportovci a tohle je zřejmě kompromis.
mitford sister přesně a výstižně jsi to napsala. Promarněná šance a přitom základní vize super. Teď je to takové zaprděné.
přesně, vize dobrá, ale finální provedení jak z Fleru..
To damsky se mi libi - nosila bych to i s masli ![]()
Nečase mi teda není lito ani trochu, ten má, co chtel, bylo mi lito jeho ženy a dětí za tu strašnou ostudu
Sweet Potato To jsou barefootové boty?
ionicera Nemám tušení. Vypadají jako gymnastické cvičky, tak asi jo.

Ale připadá mi, že ty cvičky dost zhoršují dojem, plus samotní modelové, jsou takoví neživí.
plus samotní modelové, jsou takoví neživí.
po přečtení některých FB citací z koronavirového vlákna, mě napadá, jestli oni nejsou očkovaní ![]()
Si neviete vážiť, čo máte ![]()
slniecko Chudinky vaše sportovkyně, chlapi ještě budiž. Akorát ty materiály vypadají dost uměle.
slniecko To je strašlivý. Ten silonovej plášť pro ni obzvlášť.
brrr Ježiš
. To teda radši rolníci, než uklízečky.
slniecko a 4f je navic polska firma, ne? (Jakoze vetsinou kolekci dela lokalni firma)
baltik ano, je to polska firma. Predtym slovenskych sportovcov na olympiade obliekalo alpine pro, myslim. To tiez nie je slovenska firma.
slniecko upsssss ![]()
slniecko Ježiš to je jak na ženu za pultom!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.