slniecko Asi vyhráváte
.
VIP zjevy
slniecko Jejda.
Akorát ten vyšívaný popruh by šel.
Nahodou to slovenske obleceni vypada docela dobre a hlavne moderne.

Nevím, zda to tu už někdo nezmínil, ale naprosto strašný jsou v českém olympijském oblečení ty boty....
Křoví jako z Prodaný nevěsty, muhehe!
Já mám teda Uniqlo fakt ráda a veškerý funkční sportovní oblečení navrhli švédské olympijské reprezentaci moc hezky, ale že by zrovna tahleta teplákovka byla ňák zvlášť ceremoniální...

Karoleena aspoň není trapná.
A Kanada letos teda taky nevim... Ten javorovej batman by mohl být docela vtipnej, ale takhle dohromady mi to přijde jak z New Yorkeru. 
Karoleena To je snad jen na předávání medailí. Nebo to mají i na zahájení a ukončení? Myslím tu teplakovku.
Koukám na tu kolekci potřetí a nakonec se mi asi líbí. Beru to tak, že je ceremoniální, tudíž trošku divadelní. Kdysi jsem na to otevření koukala a není nic horšího než nudne procesí tepláků, střídaných s obleky.
A klidně jako holínky v Londýně, každý hned věděl... sportovcům se líbí, to je důležité.
Mě by zajímalo, jak tu návrhářku vybírali... byla nějaká veřejná soutěž?... kolik se přihlásilo uchazečů... a proč vyhrála zrovna tahle...
notna Těžko říct, profrčela jsem katalog na webu Uniqlo a v sekci official wear mají jen teplákovky a pak teda ještě tyhlety šedý obleky, ale na ty bych si moc nevsadila, na zahájení mi to přijde trochu málo "švédský"... ale kdoví.

Hanka H Taková staroevropská arogance, no...
Karoleena ta kanada je vtipna, to jim dela dsquared?
razorblade haha, kéž by, ale ty džínový věci (kalhoty, bunda) jsou Levi's, zbytek dodává Hudson's Bay
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články