Ale Mlho
už jsem to sem dávala...
Já se hlavně ptala, kde tuhletu umělkyni vyhrabali a v jakým výběrovým řízení, to v článku nevidim.
Ale Mlho
už jsem to sem dávala...
Já se hlavně ptala, kde tuhletu umělkyni vyhrabali a v jakým výběrovým řízení, to v článku nevidim.
Slováci mnohem lepší! Hlavně nevypadaj že zrovna vyskočili z obrazu Joži Úprky ![]()
Garfie
Slováci mnohem lepší! Hlavně nevypadaj že zrovna vyskočili z obrazu Joži Úprky
![]()
Hanka H To je jak kdyby se psaly 50.leta
.
Fiction Já jsem o těch botách premejslela hned, jestli hlavně chlapi, co nejsou na takový skrpale zvyklý z toho nebudou mít puchýře. Navíc naboso. Myslím, že zrovna to sportovci ocení!
Jinak mi to moc děsný ani nepřijde;-)
Karja Až s vytaženejma ponožkama to bude mít ten správnej styl :D
barbucha ja Osako sleduju dlouho, mam rada folklor a modrotisk a cekam, kdy prijde s necim wow a porad nic... myslim, ze navrharka taky puvodne neni a je to na tom obleceni znat.
V tom komentari na aktualne pisi, ze vyber znacky a ani vyber navrhare se nesoutezi.
barbucha Se omlouvám za hromadění informací, ale jsem z té kolekce tak v šoku....
Ono to tam vlastně je - monopol na olympijské oblečení má Alpine Pro, ti oslovili tu návrhářku s japonským příjmením, a pokud bylo nějaké výběrové řízení, předsedal mu Tomio O.
černá káva Ještě by dámy měly mít uvázaný budovatelský šáteček ve vlasech, místo vějířů srp, pánové kladivo.... Vostuda strašná
, zlaté londýnské gumáky!
Holínky na olympiádě jsem nezaznamenala. Už jsem si je teda vygooglila vzhledově, ale ještě potřebují info. Oni je nosili, i když nepršelo? Vidím i fotky ze stupňů vítězů. To neměli žádné jiné oficiální boty? Samé otázky :-D
notna Oni na medaile můžou mít i to sportovní obleceni, často to tak mají. Ale ty holínky byly oblíbené proste
Vostuda strašná to určitě nebude, nikdo jiný než my to nezaregistruje.
barbucha ja Osako sleduju dlouho, mam rada folklor a modrotisk a cekam, kdy prijde s necim wow a porad nic... myslim, ze navrharka taky puvodne neni a je to na tom obleceni znat.
V tom komentari na aktualne pisi, ze vyber znacky a ani vyber navrhare se nesoutezi.
Na tom oblečení je znát, že by mohla tak maximálně šít podle Burdy, na svoje haranty. Bez soutěže, to je super - stačí mít správnýho kámoše a kšeft snů je doma!
Ještě furt mě to baví googlit :), našla jsem teď Mexiko, kde předhodili tři varianty k hlasování veřejnosti a vyhrála modrá obleková. Je to vlastně docela milý, ty kvítka, ta klopa je vyšitá, ne potištěná...

Karoleenato je husty to mexiko. Ale teda vybrali nejmensi mozny zlo![]()
711990 No přesně, já úplně nejprv narazila na vyfocenou tu prostřední variantu samostatně a myslela si, že to je vono, a říkala si jé, nojo, tak nejsme jediní, kdo má problém příčetně uchopit národní folklórní symboly! ![]()
Karoleena presne![]()
Já se tedy přiznám, že se mi to naše oblečení docela líbí. Až na pánské boty.
Karja continuity Se musím podívat, kolik bylo stupňů v Londýně :-D To muselo být děsně pohodlný v holínkách.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.