Hanka H Jo, jako říkám, mně to přijde z těch tří stopro nejlepší, a navíc to má i nějakej ten příběh, ženy z tehuantepecké šíje ručně tradiční zapotéckou technikou vyšívaly klopy atd. :)
Tady je vidět pěkně detail:

Hanka H Jo, jako říkám, mně to přijde z těch tří stopro nejlepší, a navíc to má i nějakej ten příběh, ženy z tehuantepecké šíje ručně tradiční zapotéckou technikou vyšívaly klopy atd. :)
Tady je vidět pěkně detail:

Lamicka Já ji právě taky mám ráda a docela ji sleduji, návrhářka není, myslím, že původně je výtvarnice. A modelka-to ji asi přivedlo k módě jako takové. Ani teď myslím nedělá klasické návrhářství.
Jinak to vítězný Mexiko se mi líbí! :-)
Jinak teda já bych ještě ráda podotkla, že v tu dobu bývá v Tokyu na umření, doslova. Vedro a obrovská vlhkost.
Garfie To je další věc, která mi vadí na přidělování olympiády - moc se neřeší, jestli nenutí sportovce podávat nejvyšší výkony v naprosto nevhodných podmínkách. Viz před několika lety vrcholné běžecké závody v Quataru, uprostřed jejich léta (kdy samotní Qatařani nevystrčí nos z klimatizovaných domů a aut). Tam to, myslím, nakonec sami běžci zcela bojkotovali.
notna oni meli i jiny varianty bot, myslim. Na vyhlaseni si holinky vzaly asi jako prvni tenistky H+H.
Garfie mluvila o tom ted V 7 padu Honzy Dedka, ze ta olympiada, co tam byla pred 50 lety nebo kdy, byla prave v rijnu, aby to nebylo uz tak hrozne a ze ty saty pod tim modrotiskovym kabatkem jsou z lehkeho funcniho materialu kvuli tomu horku
Byť jsem spíše "konzument" zdejších diskuzí, ale nedá mi to ... Zuzana Osako eshop : šaty - https://eshop.tradice-fashion.cz/raminkove-saty-ke-kolenum/, jupka - https://eshop.tradice-fashion.cz/jupka/ apod. Celá olympijská kolekce mi přijde jako mírně upravená konfekce z jejího eshopu. Každopádně nic nesedí jak má - jupka bez prsních záševků, malé průramky, blbě přišitý zip atd... Jak tu výše někdo zmínil jako kdyby to šil amatér podle burdy :-)
To Mexiko nenadchne, neurazi, celkem nuda. Kdo asi postrehne, ze maji na klopach rucne vysivane kvety? Proste banda v modrem a teniskach.
Kokoska no já si myslím, že takto to dopadne vždy, když se nechá hlasovat. Lid vybere tu nejvíc podbízivou možnost.
No, aspoň mají saka. Ty naše jupky jsou děsný, dyk je to jak grupa pohůnků a děveček...
Na olympiádě bude vůbec veselo. Až tahle dívka převálcuje všechny ostatní vzpěračky...

Smuteční hosté na rozloučení s Libuškou Šafrankovou
to snad ani není možné..

Dadoo tak to je neúcta a hnus největší. Někdo se fakt neumí příležitostně oblékat.
barbucha a jsi si jistá, že je to opravdu žena?
Catherinne ted uz to je zena. Ale narodila se jako muz. A proto vyvolava jeji ucast na oh takovy kontroverze.
razorblade aha, díky za vysvětlení. To mi uniklo, taky bych nesouhlasila, že bojuje za ženy. Určitě v ní síla chlapa zůstala.
Neni to do zjevu, ale nevim, kam jinam. Strasne me sokoval vzhled Josefa Abrhama na rozlouceni s Libuskou. Je videt, jak ho to sebralo, je mi ho strasne lito.
Kokoska přesně, bylo mi ho strašně líto taky
Kokoska musí to být strašné, když přijdeš o životního partnera. Navíc mám pocit, že ti chlapi trochu počítají, že umřou první. A ona ještě nebyla ve věku, kdy se umírá.
Catherinne no hlavně byla chlap asi až do 35, takže ten vývoj, který je pro silové sporty podstatný, prodělala s mužskými hormony. Kdyby byla mužem do 18, myslím, že by to takové vášne nebudilo. Do světové špičky se dostala až změnou pohlaví, do té doby byla lokalni sportovec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.