Lilly_Ku Zarinya mirajo fakt se vam to zda ok? U modni navrharky? Jako vybehnout v tom na zahradku nebo do obchodi mi prijde ok, ale ona reprezentuje svoji znacku. Navic tohle se nosilo nekdy v roce 2008.
VIP zjevy
Lamicka jo, zda se mi to okay.
Nepadam z toho nijak ma zadek, ale fakt mi to prijde uplne v pohode.
Lamicka Nedala bych to do rubriky napadite, moderni, nadhera, ale jako hruza mi to nepripada. K jake si to vzala prilezitosti, z fotky nepoznam.
Lamicka nijak mě to nepohoršuje ...
Lamicka Mě teda spíš taky zaujala Drtinová. Vím, že to s módou moc neumí a nemám jí to za zlé...ale nemá náhodou lesklé silonky? ![]()
Garfie ja myslim, ze ma! a taky demode sako a saty s puntikama a suknicou. Vidim poctivy orsay stajl! :)
Lamicka jestli to je ta vpravo, tak obleceni se mi libi, rozhodne vic, nez to vleco.
![]()
Lamicka mne se ta pani v leginach libi moc, ta vlevo proti ni vypada od hlavy k pate jako tetka. Vsak podle pozadi je to asi v nejake dilne, nejde do divadla ani na veceri. A rozhodne nohy na ty leginy ma suprovy.
Kokoska vnimam to stejne, jen se divim , ze se D.D. takhle obleka v Praze, s jeji profesi.
Antje tak treba trva na svem stylu a nechce zmenu, tezko rict. Asi dost delaji ty vlasy, pusobi to tak nejak tezce, nemoderne, neumim to pojmenovat. A mimochodem, do ceho je CT schopna oblect moderatory, to je obcas taky dost hruza. I kdyz posledni dobou se to snad trochu zlepsilo.
Kokoska jsou v newsroomu Economia :)
Oblečení Osako se mi moc nelíbí, ale nic hrozného, leginy v tomto provedení mi nevadí. Drtinové styling je horší, těchhle puntíkovaných šatů v kombinaci se sakem a silonkami jsem si už na ní všimla dřív.
Lamicka Mne se hodně líbí ten vršek, vypadá příjemně. Leginy to ale totálně zabíjejí, kdyby vzala jakékoli rovné úzké černé kalhoty, bylo by to nebe a dudy.
Tulipe newsroom, kdo by to... ![]()
Mně to vzadu přišlo jako šicí stroj a nahoře cívky nití, myslela jsem, že to je teda někde v souvislosti s prací paní návrhářky, ale koukala jsem na mobilu. Na velkém monitoru to vypadá trochu jinak.
Lamicka Obě dámy se jednoznačně oblékají u stánků na levnou krásu!![]()
Drtinova ma modu na haku a vsimla jsem si, ze nevyrazuje z satniku veci, ktere nevysly z mody a to ji ublizuje. Nedavno mela i takove ty boty do ultra dlouhe spicky.
barbucha ja si googlila tu londynskou kolekci s gumakama a tam mely zeny leginy pod kolena, to by nebylo originalni ![]()
https://www.super.cz/765684-obrazem-cim-vic-odhalene-kuze-tim-vetsi-pozornost-predavani-cen-ovladly-polonahe-modely.html
Holt jsem stará a prudérní. Kdyby ty modely aspoň byly hezké a slušivé
Máláčová se posadila na dámičku ![]()
![]()
![]()

martek01 Asi tu viděla tu fotku S.Stone a inspirovala se. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články