Sweet Potato To je teda sbirka karikatur. Timhle modelem pani dala na vedomost tehotenstvi;)
Ale co chtel tady rict pan?
Krásné. Naši cirkusoví umělci se právě šli s pláčem zahrabat.
Sweet Potato To je teda sbirka karikatur. Timhle modelem pani dala na vedomost tehotenstvi;)
Ale co chtel tady rict pan?
Krásné. Naši cirkusoví umělci se právě šli s pláčem zahrabat.
Tak jsem se tady pobavila a asi 20x se k té fotce vracela. ![]()
razorblade Chápu, okázalosti a kýči se nedivím, ale všechno je to tak strašně na sílu a nesexy, navzdory nahotě.
Sweet Potato Ja to beru jako chci sokovat a uz moc neni jak a cim.
Kan Plavky se snurkou za krkem uz me taky parkrat vytrestaly ![]()
mirajo pán nechtěl říct nic. pán měl zapařeno a svědilo ho.
mirajo Možná by nejvíc šokovala ta, která by se oblíkla?![]()
Přijde mi škoda ta změna směru u VS.
Sweet PotatoTu by vyvedli jako provokaterku ![]()
whiskas Mně spíš přijde děsivé, kdo všechno je prý boubelka.
Sweet Potato No, na těch nových fotkách jsou myslím samé "boubelky" - mmch otřesné slovo.

U VS platilo spíše toto:

taky docela čumim. To se fakt odvázali ![]()
rasaNoriNastesti na to koukam jen na mobilu a podrobnosti zustaly v digitalni mlze;)
continuity Ta pani vpravo dole ma dobrej lytkovej sval, ale ja mam okno a nevim, kdo to je, vysvobodte me!
neni vpravo Bartha?
![]()
Taky koukám, zcela běžné ženy a ono to boubelky.
Ja bych brala figuru vsech tech "boubelek"![]()
continuity Fakt mi to přijde skoro škodlivější než ty vyzábliny.
https://www.instagram.com/p/CQEORZygUOK/?utm_source=ig_embed&ig_mid=47477F4B-C126-41CA-90BF-5AC588ECF5FA
Boubelka?
whiskas Mne to skoda nepřijde. Mit postavu jako (původní) andilek VS je výsada několika málo procent populace. Vlastně jsem rada, ze moje dítě bude asi vyrůstat ve světě, kde to nebude prezentované jako norma a oblečení bude předvádět někdo, kdo víc reprezentuje rozmanitost průměru.
MP Meri Optikou se mi tedy více líbí původní verze, radost se podívat na katalog, plakát. Snad každému dojde, že takto skutečně vypadá jen pár vyvolených. Ale to je snad v tomto oboru normální. Modelky na molech také nevypadají zcela standardně, ale šaty na nich vypadají dobře. Stejně jako se nefotí na 160 cm vysokých modelkách, protože to prostě není ono.
Nikdo soudný nečeká, že zakoupením plavek/prádla VS bude automaticky vypadat jako jedna z modelek - tedy z té původní verze.
Sweet Potato Prima, jestli je tohle norma, okamžitě si přestávám připadat oplácaná
.
A tedy překvapuje mě, že to píšeše zrovna ty, která je proti té "modelce" poloviční.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.