Sweet Potato Prima, jestli je tohle norma, okamžitě si přestávám připadat oplácaná
.
Nezlob se, ale to bys měla.
Sweet Potato Prima, jestli je tohle norma, okamžitě si přestávám připadat oplácaná
.
Nezlob se, ale to bys měla.
Modelky na molech také nevypadají zcela standardně, ale šaty na nich vypadají dobře. Stejně jako se nefotí na 160 cm vysokých modelkách, protože to prostě není ono.
To si právě myslím, ze je jen tím, jakou optikou jsme zvykli se na to dívat. A důsledek je ten, ze po světě pak běhá hromada zenskejch v mikrosortkach, zariznutejch kalhotech, nepadnoucich šatech ... protože módní hadry se navrhujou, sijou a prezentujou na postavách, kterejma disponuje mizivá část zenskejch.
MP Meri Tak to si myslím, že bude spíše soudností dotyčných. Oči a zrcadlo snad má každá.
Ale u spodního prádla je přece základní pravidlo, že by mělo vážně sedět, aby zadek a prsa vypadala dobře. A těžko si člověk představí, jak by mu sedělo, když ho předvádí někdo, kdo má mizivé procento tuku, takže se nemá co kde zaříznout, nevíš, jak košíčky vyplní velká prsa, jestli kalhotky natáhneš přes zadek... A ne, tohle neřeší větší velikost, ale střih. Jak je prádlo krásné vidíš i když jen visí na ramínku.
To si právě myslím, ze je jen tím, jakou optikou jsme zvykli se na to dívat. A důsledek je ten, ze po světě pak běhá hromada zenskejch v mikrosortkach, zariznutejch kalhotech, nepadnoucich šatech ... protože módní hadry se navrhujou, sijou a prezentujou na postavách, kterejma disponuje mizivá část zenskejch.
ty jo! Tys na to asi kapla, tohke mě nikdy nenapadlo a asi na tom něco bude!
whiskas Tak ale i andílci jim asi zbydou ne? Taky jsem se na ně ráda dívala, fakt hezké ženské. Já jsem jednoznačně pro rozmanitost!
Jasně že pořád mají i hodně štíhlé až hubené modelky, teď jsem jim sjela instagram a žádná oslava tloušťky se nekoná.
MP Meri Tak to si myslím, že bude spíše soudností dotyčných. Oči a zrcadlo snad má každá.
Soudnost v tom určitě bude hrát velkou roli, ale proste když servirujes mladý holce napr. trend croptopů, který objektivně slušej jen velmi úzký skupině zenskejch a pak s nima zaplavíš obchody, tak těžko můžeš očekávat, ze holcina se dobrovolně obleče do mikiny pod zadek a půjde co? Sledovat módní přehlídky pro plnostihle? Pro normální? Je vůbec něco takovýho? A proč by měla? Proč by neměl "mainstream" ukazovat víc normálu, než nedostižný krásy?
Aby bylo jasno, já žádnou dlouhonohou gazelu z mola strhavat nebudu, kouká se na ne moc hezky. Já jen říkám, ze rozmanitější skvadra modelek společnosti jedine prospěje.
dzizisketa Viď, já nějak po tom příspevku nabyla dojmu, že už nebude ta velkolepá show s těma krasnejma zenskejma, jak mají ta křídla:-D. To by byla samozřejmě škoda:-D
dzizisketa Tuto praktickou stránku samozřejmě chápu.
dzizisketa Karja Tak fajn, krásná show zůstane a vybere si každý, to jsem nevěděla.
MP Meri Tak snad i mladá holka vidí a uzná, že když jí z crop topu leze ne zrovna štíhlé břicho a bokové špeky, je třeba sáhnout po jiném kousku. I když je pravda, že ne každý takové "drobnosti" řeší - jak se se stoupající teplotou projevuje na ulicích.
whiskas tak tahle fotka není dobrá, ale ne kvůli té postavě, ale kvůli tomu, že tenhle typ plavek pro ni fakt není. Má ty šňůrky zařízlý do těla, tohle chce podle mě štíhlou a pevnou figuru.
Aby zas nenastal opačný extrém, že silnější postava si může dovolit úplně všechno.
Kokoska no a to určuje kdo, co si ta která postava muže a nemůže dovolit?
.
A tedy překvapuje mě, že to píšeše zrovna ty, která je proti té "modelce" poloviční.
![]()
a to proboha souvisí jak?
Potrefenáhusa V podstatě nijak, jen ty slečny z konkrétních fotek jsou spíše "boubelky", tak jsem neviděla důvod to rozporovat, zvláště od někoho polovičního než postavy na fotkách. To neznamená, že "boubelka"
(fakt otřesný výraz) je špatně a hubená postava dobře, ale rozdíl je snad patrný.
Kokoska No právě. Ale ono to tak někdy skoro je, záleží na odvaze, respektive na pozitivním vidění sebe sama :-).
whiskas tvl ty holky z fotek fakt nejsou zadny tlustosky. Jsou to vysoky, normalne svalnaty zensky s normalnim procentem tuku. Nikdo nehodla nahrazovat puvodni modelky, ale naopak vytvorit skladbu modelek tak, aby reprezentovala vic typu postav. Posledni dobou to miva treba GAP, jedny dziny nafoceny na 3 ruznejch postavach.
711990 což lze jedině kvitovat, panč i když třeba obezita neni cajk a všichni to víme, tak z různej chůvodů se ne vždy daří zhubnout a i obezni člověk/člověk s nadváhou chce chodit po ulici a chce se oblíkat slušně a hezky. Já třeba tu představivost zhruba mám, ale jiný třeba ne..
a i si myslim, že je dobrý, že se někam dávaj i fotky ne zcela dokonalejch těl v plavkách, lidi pak tak nějak vezmou na vědomí, že i tohle existuje ![]()
Tak já sem tu slečnu dám ještě jednou, přímo, protože ten odkaz asi nefungoval, když jsi viděla nějakou "boubelku mimo normu".
A pokud fungoval, už chápu, proč mluvíš o své oplácanosti a bachoru. Což je teda pro mne ještě mnohem horší výraz než boubelka.

Ounz no presne. Jako tim, ze ty lidi nebudes ukazovat, je nevyzmizikujes. Neco nosit musej
Kazdopadne tvrdit, ze tahle slecna je tlusta, je nemocny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.