VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 29. června 2021 10:41

continuity Varhánky na břiše má v určité poloze snad každý (i fitnessky ), záleží na jejich rozsahu ... 

Offline Kokoska
34768 příspěvků moje polička 29. června 2021 10:43

whiskas norma to není, ale oko už mám tak vytrénovaný, že když se třeba dívám na plus size kolekci na stránkách HM, většinou se mi to nelíbí. Přitom když je totéž na obyč stránkách, nezdá se mi to špatný. Fakt už jsem tak zmasírovaná, a to sama jsem z těch plus plus plus...

Offline continuity
42821 příspěvků moje polička 29. června 2021 10:44

whiskas to jo, ale ja hruška jsem je měla jenom malinké ještě u velikosti 40. Pokud je někdo jabko, stačí i normální postava k tomu, aby to vypadalo takto, protože všechen tuk na tele je kolem pasu. 

Offline Kokoska
34768 příspěvků moje polička 29. června 2021 10:46

Zase - můj dojem - normální holka s nevhodným spodkem plavek. Mně se to zaříznutí prostě nelíbí.

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 29. června 2021 10:49

Ja nechci dobu, kdy predvadet muzou jenom anorekticky nebo holky nuceny k anorexii, co sni denne dva listy salatu. Vetsine tech postovanych od VS bych boubelka nerekla, to taky divne posouva meritka,  ta od Sweet Potato je vyslovene pekna. Na druhou stranu nevim, kam dat tu hranici, protoze treba tahle fotka z Lindexu uz mi hezka nepripada https://www.lindex.com/. A kdyz ten trend rozmanitosti a sebelasky prezeneme, tak i 150 kilovy se chtej do neceho obliknout, taky je to vzorek populace, tak proc by nemohly na mola a do reklam? Taky je rec porad jen o zenach, i muzi s brichem by asi chteli o sobe dat vedet

Offline Kokoska
34768 příspěvků moje polička 29. června 2021 10:52

mirajo chlapům s břichem je to jedno :D

Taky záleží, jestli ta silnější postava je pevná, pak to vypadá líp. Ta z lindexu se mi zdá taková povolená, rozměklá... celá já

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 29. června 2021 10:52

continuity To chápu, ale prostě ne každý/á snad musí být ve škatulce štíhlá - když se tedy na normy nehraje. 

Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 29. června 2021 10:52

whiskas 
Já si teda myslím, že ta tvoje spodní a ta moje jsou ta samá.

Offline pecka
6184 příspěvků moje polička 29. června 2021 10:54

razorblade ja som v kľude. Myslela som to ako nadsázku :) whiskas by ma zniesla pod čiernu zem :D ešteže šaty nám dokážu zakryť nedostatky a do príslušného vlákna sa fotíme oblečené.

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 29. června 2021 10:55

mirajo Tak modelka z Lindexu už je zase někde jinde. Fajn, že se fotí na každé postavě, ale proč se tedy čertit, že ne každý je štíhlý? Prostě není a ani na tom není nic špatného. A už jsme zase u škatulkování. 

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 29. června 2021 10:56

Sweet Potato I to je možné, pak by bylo evidentní, jak moc záleží na póze při focení. Což teď často zmiňují "blogeríny" .

Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 29. června 2021 10:56

mirajo Ta z Lindexu není vyleštěná fotoshopem, což ty xxl modelky obvykle bývají. (Čímž nechci říct, že nemá nadváhu)

Offline Kokoska
34768 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:02
Reakce na whiskas:

proč se tedy čertit, že ne každý je štíhlý? Prostě není a ani na tom není nic špatného. 

Tak proč ty tvoje vzdechy, že jsi tlustá? A jak jsou krásně vypracované fitnessky? Prostě už jsme tak "zpracované", že chceme být štíhlejší, protože "to líp vypadá". Nehledě na zdravotní dopady, sama to na sobě vidím, že letos ve svém nejtlustším období víc funím a kostra asi taky není ráda. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. června 2021 11:06

whiskas každý není štíhlý. Ale vs se tváří bůhví jaké xxl modelky nemá, přitom mají normální váhu, maximálně lehkou nadváhou.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:07

whiskas tvl ale tvuj prvni post byl o tom, ze je to pomalu tragedie, ze uz se nebude fotit jen na hubenejchnikdo se necerti, ze existujou tlusty lidi. 

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:19

mirajo ja si treba pripadam jako ta z lindexu, a pritom reálně vypadam treba jako ta od sweet potato. Slecna ci pani me prijde ok, protoze je vysoka. Ja ne:D

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:19

Kokoska můj dojem je stejný, úplně blbej střih kalhotek pro tuto slečnu a vlastně asi pro každou osobu ženského pohlaví, která už prošla pubertou, protože se to zařízne a to prostě vizuálně není hezké. Ta slečna z lindexu to samé, ty kalhotky ala pavučinka jsou k jejímu typu postavy velmi nelichotivé, taky nemá podprsenku jen lehounkou nevyztuženou kraječku, protože její prsa potřebují něco jiného. A jinak si myslím, že tam hodně dělá jiný dojem i to, že její kůže není vyhlazena do hladka, což třeba bývá pravidlem u Ashley Graham nebo jak se ta větší paní slavná jmenuje. 

Offline Pinot Noir
29825 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:22
Reakce na 711990:

whiskas tvl ale tvuj prvni post byl o tom, ze je to pomalu tragedie, ze uz se nebude fotit jen na hubenejchnikdo se necerti, ze existujou tlusty lidi. 

​Přesně

Online viktorka_od splavu
49224 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:26
Reakce na Evaeva:

whiskas každý není štíhlý. Ale vs se tváří bůhví jaké xxl modelky nemá, přitom mají normální váhu, maximálně lehkou nadváhou.

Offline whiskas
20941 příspěvků moje polička 29. června 2021 11:30

Kokoska Já ale spokojená nejsem a neurazí mě, když jsem označena za oplácanou (nebojím se věci nazývat pravým jménem). Ale jsou osoby, které se sobě líbí, byť nejsou super štíhlé, ale nedej bože je označit za plnoštíhlé. 

Prostě komplikované téma.