Sweet Potato mě právě přijde víc mimo označovat tuhle paní jakou boubelku, protože to zkresluje vnímání normálu víc než ty původní ultra štíhlé modelky(protože tam je jasný, že to není běžný a nikdy nebude).
VIP zjevy
AprilTwelve Souhlasím, to jsem psala hned na začátku.
Potrefenáhusa to by si snad mel srovnat kazdy sam, ale zase se muzes ptat, podle jakych norem. Nevim, asi na to neumim odpovedet, ta fotka od whiskas se mi proste proste nelibi, zatimco ta od Sweet Potato jo. Tam ma ta holka plavky, ktere ji sedi, nic zarizlyho, vypada dobre. Muj subjektivni dojem.
a možná, že kdyby se to oblečení celkove navrhovalo a šilo i pro tyhle typy postav, tak by na té ulici bylo vidět mnohem víc hezky oblečenych lidí, protože sehnat něco pěkného a sedícího ve "větší " velikosti není úplně snadné, když se tváříme, že normou jsou ty holky od VS nebo modelky.
711990 souhlasim.
AprilTwelve taky souhlas..
Přeruším na chvíli VS téma, protože je jasný, že téma je to třaskavý a bude se tady ještě probírat.
S děsem jsem si prohlídla pár fotek z pohřebu paní Divíškové a tedy...Vypadá to, že pohřeby se stávají zcela jednoznačně přehlídkou nevkusu, nesoudnosti a nevychovanosti většiny zúčastněných čumilů.
A ja sa vrátim k "boubelkam". Práve som zistila, že som jedna z nich, napr. ako tá na fotke Sweet Potato.
Má dokonca asi plochejšie brucho ako ja
A to som chcela k vode v plavkách Idem zháňať burku alebo neoprén ![]()
pecka potěší tě, když řeknu, že zrovna tahle slečna se mi vážně hodně líbí? Podle mě je krásná!
té druhé zveřejněné dost škodí ty plavky v celku, pro ni úplně blbej střih a vsadila bych se, že i špatná velikost, ale mám pocit, že to je a bývalo u VS dost pravidlo, že i ty sebedokonalejší andílci měli na sobě často prádlo neodpovídající velikosti ![]()
A ja sa vrátim k "boubelkam". Práve som zistila, že som jedna z nich, napr. ako tá na fotke Sweet Potato.
Má dokonca asi plochejšie brucho ako ja
A to som chcela k vode v plavkách Idem zháňať burku alebo neoprén
buf v klidu a vem si bikiny, whiskas se k vam na koupalko snad nechysta![]()
711990 Vždť ano, napsala jsem, že je fajn, že budou mít v repertoáru všechny druhy postav, nikoli jen ty snové andílky. V prvním příspěvku jsem psala, že je škoda, že původní modelky zmizí, ale bylo mi napsáno, že nikoli, že se jen rozšíří spektrum a to je samozřejmě pozitivní.
Sweet Potato Ty jsi vybrala právě tuhle, ale spketrum ukázek bylo mnohem širší ... takže je to stejně zavádějící, jako mnou vybraná původní modelka.
AprilTwelve Nikdo snad nepředpokládá, že modelky od VS jsou normou, stejně jako nikdo nečeká, že jakákoli modelka je normou pro zbytek žen.
Jen je snad jasné, že každému nesedí vše, jakýkoli střih.
"Nikdo snad nepředpokládá, že modelky od VS jsou normou"
obávám se, že to tak úplně není pravda. Když ve všech magazínech vidíš dokonalé postavy, a spoustu rad, jak zhubnout, má to zejména na dospívající dívky špatný vliv. Ne náhodou se výskyt anorexie prudce zvýšil s nástupem trendu extra štíhlých a vysportovaných modelek.
Koneckonců, ty sama jsi toho příkladem, svým deformovaným pohledem na vlastní tělo.
Ad boubelky. Nemyslím si, že ten výraz je šťastný. Na druhou stranu, je snad normální, že ne každá žena je super štíhlá, štíhlá, ale proč kvůli tomu dělat revoluci? Snad každý se nějak vnímá, nějak se cítí a teď nemířím na tu konkrétní fotku od Sweet Potato , ale např. tyto dvě slečny prostě štíhlé nejsou. Proč, když tedy každá postava má své obdivovatele, najednou taková vlna proti označení, že některá z nich není štíhlá? Není to jedno, když každá je nějak hezká? Nebo jde o to miganární označení být považován za štíhlou?

SunEclipse Myslíš, že je to až tak rozšířená epidemie? Já se tedy s modelkami samozřejmě nikdy neporovnávala, protože vím, že je to nedostižné. Ráda si jejich "dokonalé" (pro mě) fotky prohlížím, asi jako se ráda dívám na pěkný obraz, ale abych je brala jako normu, to nikdy. Porovnávám se maximálně se svým "lepším" já, které už někdy proběhlo. Ale s modelkami ne, to bych musela být opravdu zcela mimo.
Pokud se mladé slečny skutečně snaží dosáhnout imaginárního idelálu, který se prezentuje jako ideál v časopisech, tak je to samozřejmě špatně. Nemám kolem sebe tolik mladých slečen, ani jsem se o tuto problematiku nezajímala, takže netuším, jaký je nárůst nezdravého porovnávání se s nedosažitelným.
whiskas Ta první má břicho, to jo, i v tý protažený póze, ale o tý druhý si netroufnu vůbec nic říct - sedí tak blbě, že nevím, jestli má padesát kilo, nebo pětasedmdesát. Já si docela štíhlá připadám, ale když si sednu takhle, varhánkům na břiše se taky nevyhnu.
Ruce a ramena štíhlý má.
whiskas
"Nikdo snad nepředpokládá, že modelky od VS jsou normou"
obávám se, že to tak úplně není pravda. Když ve všech magazínech vidíš dokonalé postavy, a spoustu rad, jak zhubnout, má to zejména na dospívající dívky špatný vliv. Ne náhodou se výskyt anorexie prudce zvýšil s nástupem trendu extra štíhlých a vysportovaných modelek.
Koneckonců, ty sama jsi toho příkladem, svým deformovaným pohledem na vlastní tělo.
![]()
![]()
![]()
Aranel varhanky na břiše ma i moje dítě s BMI asi 15.2
Už u nas proběhla debata na téma brisni špek. Asi to řešily ve škole se spolužačkami. doufám, že zrovna moje dítě si z toho nevezme nic zasadniho, protože teď jsme viděli nějaka videa ze školy a oproti své sousedce v lavici je asi třetinová ve všech rozměrech, kromě výšky, tam je jenom poloviční. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články