VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. července 2021 12:54

Renusatko 711990 mne to taky rikala v minule praci jedna zdr.sestricka,ze to pozna,ze ten clovek je jinak citit.

A ja byla nekolikrat v nemocnici  v mistnosti kde se uchovavaji mrtvy lide nez je odvezou a ac tam nema co nacichnout ten zapach je hodne specificky.(byla jsem tam kdyz tam zadna mrtvola nebyla)

Offline LadyMary
1130 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:06

Luna Jo a čekají, že tam narazí na Javiera Bardema

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:13

Musím přiznat, že mě podobným způsobem irituje i Margit Slimáková. Výživový poradenství jsem jí nebrala, ale ani se o něj nezajímala, ale jak začla mít potřebu vyjadřovat se k prvnímu-poslednímu, nemůžu jí ani cejtit. Řada pokračuje Duškem, Hnízdilem a spol. Z toho zase cuká voko mně.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:37

marieu jo, tak Margit je fakt kralovna debilnich slintu na instaci

Offline tina
6313 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:42

marieu naprostej souhlas

Offline Aranel
6578 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:43

LadyMary No jo, tak to se asi v Ústí povíst nemůže, to já zas chápu! Ale kdyby Helena a další napsaly "jsem na Bali, protože se chci koupat v oceánu, potkat Javiera B. a taky na to mám prostě prachy, loooool vy nuly", tak bych s tím snad byla víc v pohodě než s točením zeměkoulí pomocí sexuální energie

Offline Garfie
28492 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:43

Renusatko Tak docela verim, ze spousta lidi to vyciti. Moje teta zdravotni sestra to taky bezpecne poznala-odhadla i cas (treba do tydne nebo do rana...). Pry tem lidem zespicati nos a protahne se brada, rikala.

Offline Černá kočka
1753 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:51

marieu Hnizdil-s tim jsem kdysi cetla rozhovor kde novinarka namitala, ze prece male deti si za nemoci nemuzou sami a on na to, ze to jsou hrichy jejich rodicu a dalsich predku a on s tim lidem umi pomoct (za penize - to v tom rozhovoru teda neuvedl).

Offline tina
6313 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:51

Tak Betty Muž Tomicovou semtam potká v HK a říká, že je to dost síla. A i to chování má prý dost lidové

Offline Černá kočka
1753 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:56

Renusatko Jak vzpominas nasilnou smrt, to byla na strasna vec s tvoji sestrenici nebo neteri?

Pripomnelo mi to Zitkovske bohyne, tam jejich schopnosti pry take nefungovali kdyz slo o jejich nejblizsi nebo je same. 

Offline Černá kočka
1753 příspěvků moje polička 19. července 2021 14:00

GarfieCo vim tak to ma hodne lidi co se casto setkavaji se smrti, ze to poznaji dopredu, ale nevim jestli je to nejaka zvlastni schopnost nebo zkusenosti.

Offline DruI
5563 příspěvků moje polička 19. července 2021 14:05
Reakce na Černá kočka:

marieu Hnizdil-s tim jsem kdysi cetla rozhovor kde novinarka namitala, ze prece male deti si za nemoci nemuzou sami a on na to, ze to jsou hrichy jejich rodicu a dalsich predku a on s tim lidem umi pomoct (za penize - to v tom rozhovoru teda neuvedl).

​Jo, to mi vyprávěla kamarádka, že když měl její syn v pěti letech leukémii, tak jí nějaká dobrá duše vykládala, že nemocné dítě má proto, že jí chce vesmír něco naznačit Někteří lidé by holt udělali líp, kdyby mlčeli.

Offline Černá kočka
1753 příspěvků moje polička 19. července 2021 14:08

DruI Nastesti jsou na svete lide jako byl profesor Koutecky a jeho nasledovnici, aby vyvazovali takove jako Hnizdil a spol.

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 19. července 2021 14:11

Černá kočka A já myslela, že Hnízdil je tak nějak kapacita... a ono ne, jen obyčejnej debil. Pardon.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 19. července 2021 14:16

LadyMary Haha a když žádnej Javier nikde není, tak nezbývá než přijmout to ženství.

marieu Dušek a Hnízdil jsou hvězdy mého komiksu. Čekám, že mě někde ve tmě přepadnou ukřivdění Toltékové.

Offline Isca
4890 příspěvků moje polička 19. července 2021 14:20

marieu A MUDr. Vosátkovou z Třebíče náhodou neznáš, resp. nevíš o její reputaci? To je druhá hvězda sestřina nebe, první je samozřejmě Dušek. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 19. července 2021 14:31

Kamu a Houdova jsou fakt toxicky, ale moje guilty pleasure je ig profil S laskou Alice. Ta mela nejdriv mama blog, pak se rozvedla a vrhla se na koucovani a zenskou silu a prozitek, stesticko, sebeuvedomeni a vedomy zivot a snad kazdy prispevek ma nejaky sponzoring.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 19. července 2021 14:32

Isca aktivně se snažím vyvarovat jakýmkoliv zmínkám o výše uvedených, ráda si ušetřím nervy a cukání za kohokoliv dalšího

Luna a to pevně věřím, jsou to fakt hvězdy ve svým oboru. Těším se, až si to o jich přečtu

Černá kočka omfg, k tomu není, co dodat.

Offline Černá kočka
1753 příspěvků moje polička 19. července 2021 14:36

marieu Bylo to v Onadnes , uz je to moc let zpatky. Ty jeho nazory ze zacatku znely docela rozumne a pak nasledovalo tohle. 

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 19. července 2021 15:13

Černá kočka no to je vůbec nejhorší, když to zkraje zní docela rozumně. Ta Houdová, nebo jak se jmenuje, je WTF od začátku do konce. Ale když čteš názor nějaké autority, která vyjde z obecně přijímaného vědeckého poznání a pomaličku polehoucku ti to začne dávkovat, je to nebezpečné mnohem víc.