VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 18. července 2021 21:47

Catherinne Tak to jsi normální čarodějnice, to ezo není

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. července 2021 21:48

Catherinne to používam aj ja a vzdy to funguje

Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 18. července 2021 22:00
Reakce na Karja:

​ALe takový není snad každý církevní pohřeb ne? Teda já jsem na pár byla a tyhlety žvásty se nekonaly, vlastně musím říct, že to bylo moc dojemné a hezké. 

​Proč žvásty? Pro některé věřící to je prostě pravý život, ten posmrtný, což neznamená, že by se jim po blízkých zemřelých nestýskalo. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. července 2021 22:05

Catherinne Tohle je z čarodějnictví ta lepší část. Taková schopnost by se mi taky hodila.

Já mám jednu schopnost o které už můj otec nechce vůbec slyšet a zakázal mi už v dětství, abych mu to ještě někdy o někom řekla, ani to tady nemůžu napsat.

A můj syn zase v úplně cizích městech ví, co kde je. Občas je to fakt strašidelný. Naposledy ve čtvrtek v Dobrušce. Nikdo mu nic neříkal, šel rovnou na náměstí s tím, že to tam zná. Jsem si 100%  jistá, že tam nikdy nebyl. Občas řekne něco ve stylu, že v neznámé vesnici je obchod za kostelem a podobně

Ezo to není, ale dost nás to překvapuje.

Offline barbucha blogger
35733 příspěvků moje polička 18. července 2021 22:13
Reakce na Kokoska:

Evaeva to by me moc zajimalo, jak vylecit fobii z hadu. Vadi mi i na obrazku, predstava, ze bych byla v blizkosti hada, je strasna. V Zoo do pavilonu plazu nechodim, TV prepinam, vadi mi i o tom psat, protoze si je predstavuju.

Já teda k tomu nemůžu ještě ani žížaly, kterejch je k potkání násobně víc (u nás) než hadů

Evaeva

Pozvolný zvykání říkáš... u mě by nějaká pozvolnost nenastala, zabilo by mě to hned na místě napoprvé.

Naprosto strašnej zážitek jsem měla párkrát když jsem se nachomejtla k cirkusu, kde samozřejmě vrcholný číslo, který dotyčnej musel předvést, byla nějaká krajta, a musela jsem setrvat na místě. A samozřejmě se to nepovedlo na první dobrou. Já měla husí kůži, že mi normálně roztrhla rukáv

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 18. července 2021 22:15

dzizisketa Je promiň, jsem se vyjádřila v kontextu diskuze! Tyhlety řeči...oprava

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2021 22:22

barbucha Žížaly já taky nerada, vůbec všechno podobné, co nemá nohy a pak ani to, co má nohou moc, třeba ty různé mnohonožky. Pavouci naopak vůbec nevadí, ti se vejdou do povoleného počtu:)

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 18. července 2021 22:36

Renusatko To není ezo, to je reinkarnace. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 18. července 2021 22:46

A u té fóbie z hadů budou jistě také kategorie a podkategorie. Tak já například spadám do kategorie, ve které pohled na hada ochočeného/cvičeného nějak rozdýchám. Ale ta pravá fóbie je ze setkání se s hadem nečekaně. Bez ohledu na typ hada. Škrtič/užovka, všechno jedno. Děs z možnosti potkat hada mi kazí požitek z výletů do lesa. Ty mýtiny... okraje lesů... začnu pochodovat, abych je zaplašila hlukem... :-)  Mně stačí potkat na asfaltce mrtvýho slepýše na to, abych ztuhla. 

Offline barbucha blogger
35733 příspěvků moje polička 18. července 2021 22:47

Evaeva 

Já beru všecko co nohy. Na počtu mi nezáleží

Offline Catherinne
10796 příspěvků moje polička 18. července 2021 23:09

domenica to mi dnes muž při běhu povídá: bacha na zmije...prý, ať na nějakou nešlápneš...

Offline Kokoska
34790 příspěvků moje polička 18. července 2021 23:19

barbucha taky tak. Radsi nohou 100 nez zadna.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 18. července 2021 23:23

Já se strašně štítím krtka. Kdykoliv jdu terénem, kde jsou krtince, jdou na mě mdloby, že z některého vykoukne. A vlastně jsem se ním naživo nikdy nesetkala.... Jenom s tím v kalhotkách - ani ten mi sympatický nebyl.

Offline continuity
42850 příspěvků moje polička 18. července 2021 23:30

domenica některé užovky jsou skrtici.

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 18. července 2021 23:34
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. července 2021 01:34

Renusatko 

Tohle zažil můj příbuzný někde snad v Itálii, najednou přesně věděl, kam má ve městě jít, co kde je. Byl tam poprvé. Já si myslím, že je to schopnost napojit se na nějaké kolektivní vědomí nebo vědomost, prostě vím, co ví někdo jiný. 

Kamarádka zase umí určit pohlaví plodu u lidí, které zná. Jen tak se zamyslí a trefí to.

Offline letfenixa
10848 příspěvků moje polička 19. července 2021 04:46

Moja najväčšia fóbia je z rýb, čo v prípade, že váš otec je rybár, je veľmi náročné. A syn si obľúbil pozerať s dedkom kanál fishing&hunting

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 19. července 2021 05:59

Renusatkoneni ta tvoje "schopnost" nahodou predvidani, ze nekdo brzo umre? To dela moje mama, ale je vystudovana zdravotni sestra, pricitam to proste ty zkusenosti se smrti a s lidma tesne pred, ze od ty doby na to ma svym zpusobem "oko". Ale je to neprijemny, kdyz to rika:D

Offline Garfie
28492 příspěvků moje polička 19. července 2021 06:55

Tak Betty  jejda, tak promin! Ale ulevilo se mi...

Offline Černá kočka
1753 příspěvků moje polička 19. července 2021 08:10

Já jsem mívala fobii z výtahů, naštěstí se to postupně vytratilo.  Všude do schodů jsem chodila pěšky až jednou jsme si s někým povídali a přitom nastoupili do výtahu. Ale ještě dlouho potom jsem jezdila jenom s někým, nikdy sama. Tohle se už naštěstí zlomilo taky, i když cestě po schodech dávám pořád přednost.