Evaeva porad tam ta drevena anakonda je, nekolikrat jsem tam o ni zakopla. Naposled pred dvema tydny.
VIP zjevy
jinx Ta Houdová, to je síla.... Co mi vždycky přijde nejvíc funny je fakt, že u těchto ezo hlásaču, kteří mají patent na štěstí, obvykle po letech vyjde článek, kde se svěřují, jak v té době (kdy už hlásali ty svoje sra*ky) procházeli depresemi a nevěděli, co se sebou, ale teď už opravdu mají ten pravý lék na všechny bolesti světa a jede se další kolo.
LadyMary presne! Dalsi takovy toxicky ucet ma kamu, na tu jsem uplne alergicka. Ne snad proto, ze prichazi ledascim, ale proto, ze v ni neni spetka odpovednosti a na svem uctu troubi do sveta kraviny, ze bych z toho vyletela z kuze.
jinx ježiš no přesně, tyhle nány v kaftanech, který z pláže via instagram distribuujou ty jediný správný recepty na naprosto všechno, všeobjímajícím štěstím počínaje a ozdravným brčálovým smoothie konče, no už mně zas cuká voko!
Karoleena presne:D
Kamarádka zase umí určit pohlaví plodu u lidí, které zná. Jen tak se zamyslí a trefí to.
Tohle umi snad od narozeni dcera me kamaradky, a taky hned pozna, ze je zena tehotna. Ted je ji 8 let, je to takova mala carodejka ![]()
711990 Tak to máme stejné. Jen já už od dětství, při budoucí profesi to byl spíš problém a proto jsem šla na dětskou sestru a v nemocnici jsem nikdy dlouho pracovat nemohla.
Myrtila dynda Moje jedna známá též. Říká, že vidí do břicha, pozná těhotenství i pohlaví. Chodili jsme za ní místo testů, když někdo chtěl vědět. O mém těhotenství věděla dřív než já
. To je zase ta lepší variant, když už člověk nějakou schopnost má.
Zuzuli no vidíš. Tak buď jsem tam od té doby nebyla nebo jsem tu strašlivou vzpomínku vytěsnila![]()
Renusatko hele a zrovna takova nahoda, rano jsme sly s mamkou na nakup a proti nam sel chlap a ona to zas rekla! Tak jsem ji vypravela o tyhle diskuzi, ze jsem to sem psala a potvrzovala, ze to ma fakt z praxe v nemocnici, jinak by me to desilo:D
SunEclipse pro nemoci/stari, ale jak moc predem, to netusim, moje mamka to vzdycky rika o uplne cizich lidech a ja to nemam rada![]()
711990 no jo, ale to pak vlastně nevíš, jestli jí ta předpověď vyjde .
A ty na tom člověku také vidíš známky nemoci, nebo tobě přijde v pohodě? U některých nemocí to na tom člověku ve finálním stadiu je vidět, třeba na Gottovi nebo Šípkovi jsem to poznala i já.
SunEclipse nevis no, ale jako na vsech, u kterejch se to potvrdit dalo, to vyslo. Na tom dnesnim chlapovi mi nic divnyho neprislo. Me to vzdycky akorat vytacelo, proc to vubc rika nahlas
jinx JJ, Kamu, přesně....nejsluníčkovější profil ever a za chvilku posty o tom, jakýma sračkama prochází :-D V porovnání s tímhle je Simča se svým fuck the age opravdu neškodná....
Aranel Bali je asi nejaky neoficialni ezo raj. Jednou tam odjela Julia Roberts v nejakem filmu meditovat a od te doby mam pocit, ze se tam houfne stehuji tyhle nany. ![]()
Docela mě baví postřehy modní kritičky Iny T. Myslím, že je dobrou nástupkyní Františky.
"Herečka patří k zástupu těch, co modu a k ní náležící trendy neřeší. Pokud by tomu bylo jinak, nemohla by na premiéru filmu dorazit v domácích, dlouhé triko připomínajících šatech s potiskem, které doplnila o černé tlusté legíny, zakončujíc modní pohromu sportovními, bahnem ověnčenými teniskami."
No zasmála jsem se.

SunEclipse 711990 Už je to tady OT a doufám, že se to raději vrátí k těm VIP hvězdám. Já to mám asi jinak než mamka. Neumím to moc vysvětlit. Myslím, že to dotyčný cítí, (nevím jestli si to uvědomuje), že zemře. Já nějak spíš vnímám tohle, ty jeho pocity. Není to tak, že bych to viděla na každém na ulici. Poznala jsem to i před úrazem a naopak u násilné smrti vůbec nic. Ale to je spíš do přiznání.
Tak Betty tak nemusi kazdy resit modni trendy, ale stacilo by se zamyslet nad tim, na jakou akci jde. A aspon si umejt boty, kdyz uz to ostatni povazuje za situaci primerene.
Kokoskajo, já neřeším Tomicovou, dala jsem ji jen pro ilustraci k tomu komentu. Je součástí, no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články