Evaeva Ten květ je třešibka na dortu, no????
A jinak hotová paní sládková, že.
Evaeva Ten květ je třešibka na dortu, no????
A jinak hotová paní sládková, že.
Ale kytka ji neladí s kolem. ![]()
continuity zajimave, ze u AS uz mi ani neprijde divna celkova stylizace na fotce, ale prave to ze kytka a kolo k sobe nladi ![]()
Sweet Potato já nevím, proč se pořád stylizuje do té éterické víly. Evidentně o sebe pečuje, snaží se vypadat dobře, takový stačilo zvolit správný styl.
Evaeva by mi bylo podstatně milejší, kdyby půlku času, kterou věnuje vlastní sebeprezentaci a úpravě, věnovala své práci a případně vzdělávání.
podstatně víc než to, že se prezentuje jak víla, vadí, že nerozumí ekonomice (i tu nešťastnou angličtinu bych ji nějak prominula). Ale to mně teda vadilo i na Kalouskovi.
continuity tak o tom žádná. Tady jsme ve zjevech, tak posuzuju to:)
Herečka Jitka Čvančarová (43) v posledních třech ročnících ve Varech vždy ohromuje svou garderobou i velmi přitažlivým vzhledem. Ohromný styl řasení šatů, který se mi mimochodem velmi líbí, v horní části přes dekolt inteligentně přechází přes paže, které herečce zahalil. Její postavě to velmi lichotí a stejně tak i díky tomu pas vypadá užší," chválí módní policista Sam Dolce. "Krásná práce z ateliéru od mého oblíbeného umělce Borise Hanečky. Zvolená barva je také úžasná a z posledních let víme, že Jitce výrazné barvy velmi sluší. Vhodně zvolený je i diamantový šperk z nejstaršího italského šperkařského domu Gismondi. Dramatický vzhled na italský způsob jako z filmu od Federica Felliniho vyloženě vyžaduje dramatické “filmové” líčení očí, ke kterým je vhodně zvolený účes s hravě spuštěnými pramínky. Krása."
Zdroj: https://www.extra.cz/modra-bohyne-jitka-cvancarova-ci-zlata-pestova-5-rob-varu-ocima-sama-dolce-7d7da
Halt tomu nerozumíme.
Sweet Potato ale že nás to ohromně ohromilo, jelikož je to ohromujícně ohromné, to zas jo
Sweet Potato
tak jo, je to krása, beru na vědomí.
Zrovna na téhle fotce je vidět, jak tam má nahňácaná prsa.
A to břicho.. Není ona těhotná? Na více fotkách to vypadalo, že má dost velké břicho
jak když se snaží maskovat těhotenství.

Dadoo na těhotenství mi to břicho přijde dost nízko, spíš jí ty šaty nesedí.
Sweet Potato ježiš, já jsem si v první chvíli myslela, že je to babeta, až po rozkliknutí fotky jsem zjistila, že je to elektrokolo. Ta babeta by mi k ní šla nějak líp.. :)
Sweet Potato Sam Dolce ![]()

A ještě lépe

Kora tywole
Kora to je krásný exemplář hřejivého mužství ![]()
Kora no ten je teda dolce :))
Kora Sweet Potato SunEclipse bram Vy si teda tady ale koledujete
Byla bych teda pána raději nevidela
Kora kdo to proboha je?
Dobrý zadek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.