marieu ten korzet vůbec není uzpůsobený jejímu poprsí. To by stylista vůbec neměl dopustit, když ji oblékne do šatů bez ramínek
VIP zjevy
To, ze ty svoje plne tvary Cvanca neumi oblect je evidentni a zjevne ani ti, co ji maji obleknout. Ale otresny jsou ty chrouny podel tvari, zrejme si mysli, ze ji to zestihluje oblicej, tak to porad nosi. Potencial tam kdysi byl, ale ted je uspesne zadupany sto sahu pod zem. Skoda.
Jitka říká, že se v šatech cítila jak v nebi
moora no bodejť! Když si celej den škrobíš spodničky a skládáš varhánky, přece si to hned při prvním čurání nepolámeš. :)
SunEclipse mně to na téhle fotce připadá, jakoby se jí přetočil výstřih. To, jak stojí zkroucená, tomu dojmu jen nahrává.
SunEclipse tady chudak vypada jak Csakova!
Tak jsem teď zahlédla Čvanču v TV a... Strašný, strašný, strašný. ![]()
Šaty vůbec nejsou na její mocné "vnady" takže ji prsa padala a ona si je zvedla a pridrzovala, aby ji nevypadly horem. Když stojí, možná to drží, ale v pohybu ji ta prsa nic neudrží.
Jsem poslední, kdo by ji hejtoval za nadváhu, ale ona má zálibu ve fakt příšerných modelech, ve kterých vypadá jak monstrózní MATRÓNA.
Připomíná mi ty nehezke holky, co se chovají ve stylu Kdyz už nejsem nejkrásnější, tak budu aspoň nejosklivejsi a nejnapadnejsi, aby všichni viděli, že to mám na háku.
Tak ona, když už není nejstihlejsi.. A takhle to dopadne.
Přitom je tak hezká.. A i její postava se dá obléknout šmrncovne a pricetne.
No ale zasa sa o nej píše všade, možno zámer a vyšlo jej to. Je za hviezdu![]()
Pro tyhle šaty bych si teda místo ve skříni určitě udělala...
INCOM1 jj, určitě a na tý produktovce, jak jsou sytější barvy, je to teda tuplem láska![]()
A oni jsou krásný a sympatický pár.
Čvančarová mi mocně připomíná Droběnu z Třech oříšků pro Popelku
.
Co to má Janečková Lilia za boty, ještě vypadaj zablacene. No třeba šli polem.
SunEclipse Na model šitý na míru ten vršek tragicky nesedí. Co je ten šev uprostřed? Připomíná mi to kyrys.
Sweet Potato sem to blbě napsala - myslela jsem tím, že tady se fotograf snažil o slušivou fotku, takže JČ v nich vypadá vcelku dobře - ve srovnání s ostatníma fotkama. Kvalitu šatů jako takových nijak nerozporuji.
Koukám, že Lilia už je tu víckrát
Popojedem.

Sweet Potato Alenka - to je nekonečná studnice zábavy.
Sweet Potato ten květ za uchem![]()
mládí v rozpuku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články