notna To jsou Mařky...:-).
VIP zjevy
Ty ministryně by spíš měly pracovat ne. Já si snad ani nepamatuji, že by se kdy ministři takhle tiskli k misskam na vyhlašování? Nebo snad jo a jen jsem byla mladá a prd vedela?
notna U mě vede Trávnícková
. Tak mě napadá, smějí se šité roušky vůbec?
Pokud jsou nano tak ano.
Karja Možná lepší, když nepracujou? ![]()
Sweet Potato Možná máš pravdu:-D. Bože to je hrozný všechno:-D
Karja kamaradka, co delala na ministerstvech v tiskovem rikala, ze jim vzdycky chodilo mraky pozvanek na ruzne akce, ale vetsinou to ministri odmitali, pripadne vstupenky rozdali podrizenym. Asi je jina doba...
Karja holt vlada rizena PR...
A navic je pred volbama, ten kladny vztah k lidu a jeho radovankam se musi ukazat!
notna No me to uplne trklo na tech prvnich fotkach, prijdou mi az "moc" do spicky, ale ted jsem se k tomu vratila a asi to neni prehnane.
Jsem si teď chtěla kupovat jedny taky hodně do špičky. Asi s tím půjdu do poradního vlákna :-) Stejně si nejsem jistá podpatkem. Už na ně koukám delší dobu.
Auuu

Dadoo Ty prsty ve střevíčkách, že? Taky jsem si toho všimla. Ale celé mi to připadá takové divné, vůbec jsem Ester nepoznala. Asi ten účes....
Dadoo Aaaaa, o tom se mi bude zdát![]()
brrr mně se ten účes tedy vůbec nelíbí. Vlastně celá Ester se mi moc nelíbí.
Tady na té fotce je ale hodně podobná Aně. Ta se mi naopak líbí dost.
Mimochodem.. Myslím, že v těchto satech se už někdy ukázala Jitka Schneiderová.
Dadoo brrr, nesnesu pohled na halluxy..
Celkove tady Ester nic moc, ona umí vypadat skvěle i hrozně :) ten účes se mi taky nelíbí
Dadoo ja se hodne divam na boty a podobna hruza se na tech cervenych kobercich vidi strasne casto. nechapu, jak to muzou vydrzet, bez ohledu na to jak ohavne to vypada...
notna Travnickova ma pecku, clovek ma chut se jit prejmenovat![]()
za me teda dost peklo Sinkorova, te snad vzdycky dela makeup sam Dracula![]()
Dadoo au![]()
Já si ale myslím, že to totiž ty lidi neboli. Nevim, sama mám totiz vybočené palce, řekla bych že i trochu geneticky a nebolelo mě to nikdy v zadnejch skrpalech, věřím, že i do podobnejxh bych se na pár hodin narvala a v cajku. Asi si to prostě vůbec neuvědomují, jak to vypadá, nebo to prostě nezkusej na delší nošení, jak si to sedne a tak.
Luna Jj Šinkorová má totiž makeup jako hobby, často to nekde říká. Možná by měla spíš zkusit jinou malbu, třeba pokojů nebo tak;-)
Karja mne nejde ale o ty haluxy, taky mam a neboli. ty hvezdy a hvezdicky ale mivaji takhle ruzne hruzne zariznute ty pasecky, zmasakrovane malicky, prsty na podlaze apod
viktorka_od splavu Toho jsem si taky všimla. Těch prstů na podlaze. měla to tuším i Peštová, přitom jí to jinak slušelo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články