barbucha Dovolím si nesouhlasit, sice je to už takřka 15 let, co jsem s ní měla jako obsluha co dočinění, ale tak namyšlenou a arogantní frajli jsem fakt v živote nepotkala. Do dneška jí nemůžu přijít na jméno. Vzhled nekomentuji, pouze osobní zkušenost s jejím chováním, za mě fakt super ne.
VIP zjevy
Kokoska Mně se třeba Švandová líbí víc jako starší. Třeba když byla v kdysi v Křeček v noční košili, tak jsem ji nesnášela, byla jsem děcko, a přišla mi děsně protivná.
Přesně! Já si jí pamatuju v podstatě JENOM z Křečka, nevybavuju si, kde jinde vlastně hrála ![]()
vanilka Ja jsem ji vubec poprve zaregistrovala, kdyz se v 47 letech nechala fotit pro Playboy. Jako herecku si ji nepamatuju vubec (tv a film). Mozna hraje vic v divadle.
crazydaisy Jo, to taky. Fotil ji Vladimír Gdovín, ten mi zase hodně utkvěl z Manželských etud. Věčně zvýkačku žvýkající bohém
.
No, tak zjevně má každej tu osobní zkušenost jinou, co se dá dělat.
Mermaid Hele, spíš měla špatnej den, jako kdokoliv z nás. Je fajn.
vanilka Ja jsem ji vubec poprve zaregistrovala, kdyz se v 47 letech nechala fotit pro Playboy. Jako herecku si ji nepamatuju vubec (tv a film). Mozna hraje vic v divadle.
NO jo! Asi jsem ji tehdy taky poprvé zaregistrovala. A vypadá opravdu pořád skvělé!
Musela jsem se podívat na ČSFD v čem hrála. Seznam obrovský, ale já si ji vybavila jen v Kytici. Jinak ne.
Spíš než s dělohou by měl Jessica něco udělat s nohama ![]()
barbucha Auvajs ![]()
Tolik módního pekla pohromadě jsem už dlouho neviděla. Čest výjimkám.
notna tak to je neco..!!![]()
Pavlena A ještě to pozadí chodby kulturaku, či co to je. To nemají na takové akci natažené pozadí s logem pro focení? Nebo aspoň bílou zeď? ![]()
notna právě že do toho kulturáku se ty dámy perfektně hodí! ![]()
notna U mě vede Trávnícková
. Tak mě napadá, smějí se šité roušky vůbec?
rozarka od Noskový to nabírá grády. ![]()
notna ovsem ministryne Dostalova u me vede, tesne nasledovana pani Travnickovou.
Pinot Noir Mě to normálně fascinuje. I na akcích v "kotehulkach" v sokolovně chodí lépe oblékané ženy. Jako jo, taky se objeví nějaké to peklo, ale rozhodne ne v takovém množství.
Garfie Boty do špičky se nosí, ne? Teda letos jsou in ty úplně rovné. Ale jinak teda si myslím, snad jo. ![]()
notna No me to uplne trklo na tech prvnich fotkach, prijdou mi az "moc" do spicky, ale ted jsem se k tomu vratila a asi to neni prehnane.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články