continuity ten, co ho cituje Brambůrka, líbí se mu Čvančarové šaty
VIP zjevy
stes proč si koledujeme? :) mně prostě přijde umělohmotnej a přeslazenej, mužská verze insta krásek dara & spol.
SunEclipse jinej gang.
Ty šaty jsou katastrofa, na těch záběrech, kde vypadá alespoň trochu k světu opravdu značně připomíná Droběnu. ![]()
A ta Janečková kněžka, mě ty boty nepřijdou špinavé, spíš odřené. Navíc ji strašně nesluší barva šatů, ona je normálně úplně zářící, tady je to mdlá osubka.
Já absolutně netuším, kdo je Sam Dolce, ale je tady pravem.
bram uber dolce. Děs toto ! ![]()
Alenka Schillerova byla asi na Balkane, vinice, pojede ted mozna na folklorni vlne a navic kvetiny omlazuji.

Mne teda nejvic na ty AS vadi ten pohled stylu "kuk na tebe!"
Kora Fuj, jsem se lekla.
Kokoska je takova... laskovna :D
Kora to je iný módny guru ![]()
MaeGandal tady je videt, jak je dulezity mit ty saty vyzehleny![]()
Kokoska Švandovka vypadá dobře, to je makropulka
.
Kokoska
Ona je skvělá! Má myslím čerstvě napíchanou pusu, takové ty vrásky nad rty, ale zase se jí ani nedivím, na takovou akci! ![]()
999 haha, makropulka, taky to pouzivam..!
Ted jsem se takto vyjadrila o Blance Srumovy, te bych pravy vek nehadala ani omylem!
Garfie jo, taky se mi zdalo, ze ma ten horni ret trochu tuhy, ale decentne, nic "fuj". Celkove se mi moc libila, postava, obleceni, i takovy normalni projev v tom rozhovoru.
Švandová je super po všech stránkách ![]()
Kokoska Mně se třeba Švandová líbí víc jako starší. Třeba když byla v kdysi v Křeček v noční košili, tak jsem ji nesnášela, byla jsem děcko, a přišla mi děsně protivná. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články