Mads je sexy, a Lars tiež, na Mikkelsenovcov nesiahať. ![]()

Mads je sexy, a Lars tiež, na Mikkelsenovcov nesiahať. ![]()

Tolik Brosnana jsem fakt vidět nemusela. Rozčísla bych to tímhle chlapem - nechápu, jak může bejt označovanej za sexsymbol. Má velmi nehezký oči, postrádá rty a cokoli, co jen vzdáleně připomíná charisma. Ne ne ne

Jo, to je mi taky záhadou.
Moje mamka ho ale z nějakého mně neznámého důvodu obdivuje a potom ještě tyhle dva pro mě zjevy
:

Nemůžu si pomoct, ale zejména z Denise Learyho je mi pokaždé lehce nevolno, když ho vidím. A u Simono Bakera nějak pořád nerozumím tomu, z jakého důvodu ho Givenchy najal, mužnej a sexy není ani omylem a může nosit, kolik obleků chce a ten jeho pisklák mě neskutečně irituje, jestli jste ho někdo slyšel mluvit v originále
.
Dagmar Havlová nějak ztrácí svou tvář
.

Nová plastika? Ty šaty jsou divné. Asi to mělo zakrýt ochablou kůži na rukou.
plastika alebo botox...hej, je to dosť hrozné...ale zas tie šaty sa mi páčia, sú jednoduché, decentné a skryjú všetko, čo skryť treba.
Tentokrat to vidim spis na kombinaci ksichteni se proti svetlu (coz nesvedci nikomu) a nejakych 5-8 kilo nabranych v posledni dobe.
Taková útlá holka to bývala. Když vzpomenu film Holka na zabití... Jestli dopadla takhle, co čeká proboha mě? ![]()
Ten výstřih je ale hrůza. Prsa tím opticky získají tři velikosti navíc.
a to je zle?
Někdy ne :-) ,ale jí to přidalo na matronovitosti. Navíc jí přes prsa moc nesedí.
To teda jo. Prsa má divně zmačkaný, a ani výstřih (tvar) jí vůbec nesluší. Divný šaty.
A ty vycpaný tváře jsou naprosto příšerný. Dopadne jak Jocelyn Wildenstein, když si nedá bacha ![]()

Bývalá topmodelka Jerry Hall (59).
No 59 je 59... navíc, fotky tohoto typu, po vylezení z vody, s ulízanou kšticí, to si do člověk normálně do alba nedává a okolí je zrovna neukazuje - spíš je ztopí
. Takže jen ty o číslo menší plavky, které ničí celkem slušnou postavu.
Jindy vypadá jinak.

Myslím, že aj celé plavky by boli lepšie. Ale tie ulízané mokré vlasy, ani tvár mi až tak nevadia...
Ty šaty jsou nádherné a moc jí sluší.
Na bezmála šedesátnici má náhodou dobrou postavu. Je to evidentně bez photoshopu... a nevidím žádnou velkou celulitidu ani volně visící svaly ![]()
Takhle bych chtěla v šedesáti vypadat!!
A Havlová na těch fotkách vypadá otřesně, jak ksicht, tak šaty.
Leo se chystá na roli Rasputina? ![]()

...to nevím.
Spíš jestli se nesnaží zapadnout mezi hipstery...
...ovšem k tomu mu chybí delší vlasy nad čelem...

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.