Náhodou, z tých prvých troch, mne je tá bacuľka v slivkovom aj s partnerom vyslovene sympatická.
VIP zjevy
Vy jste ale jezinky,..no a co jakou měla minulost, každej nějakou má ne ?
Alespoň je vybouřená, ne ? Snad neočekáváte, že si v dnešní době vezme cudnou pannu ?
Mně se ona líbí. A ženich taky. Svatebčani ne.
Ale di ty. Mně je jedno nakolik je vybouřená, ale jako reprezentantku státu (živenou nota bene daňovými poplatníky) si fakt nepředstavuju vyhlášenou couru.
Jak jsem koukala na tu svatbu, tak samozřejmě komentovali i její minulost, a někdo se jí zastával, že účinkování v reality show (a snad každej ví, co za lůzu tam berou, i u nás jsme to zažili) není až tak hrozný... že jejich královská rodina je vlastně jedna velká reality show taky. Souhlasím... až na to, že právě proto, že žijou ve výkladní skříni, musej se chovat minimálně slušně, a měli by sloužit (a většina z nich skutečně funguje) jako příklad pro ostatní. To je jejich jedinej úkol.
A co si mladý holky vezmou z tohohle? Že stačí vystrčit kozy a sbalit nějakýho hejla? Že školy nepotřebujou, stačí pár nahejch fotek?
... no ba, stačí to všechno, co jsi popsala ![]()
A nejde jen o královské rodiny, řekla bych, že většina státníků, ne-li všichni, by měli sloužit jako příklad pro ostatní.
A realita... chachá... nemusíme chodit daleko, např, Zemanova Ivanka se sice nikde neodhalovala, ale jako příklad bych ji také nepoužila, už jen to, že si vzala takovýho blba.
Ae abych se nevzdálila tématu, včera holky básnili o Mads Mikkelsenovi..... no tak to je teda zjev zjevů.
Ani fotku vkládat nebudu, páč bych se znovu lekla.
A sexy není ani za mák !!!!
Nějak mi to nejde zmenšit.... sexy muž, bléééé
ty jsi se snad zbláznila, vždyť máš jinak vkus
Mám ti sem dát zas toho dědka Brosnanů, abys dala pokoj?! ![]()
Klidně, včera jsem zrovna říkala, že mi vůbec nevadí, když budete říkat "to je ta vod Brosnana" ![]()
Furt lepší než to je ta vod toho divnýho s ještě divnějším jménem.
Souhlas, z toho ten sliz skoro stříká a ty studený rybí oči!!!![]()
Jo, Mads je divnej, ovšem sexy způsobem! Na mě teda funguje.![]()
Pannu ne, ty se dnes fakt těžko shání
. Ale hergot královská nevěsta by měla mít úroveň, aby k ní lid mohl vzhlížet. Alespoň trochu... A to tetování taky mohla skrýt. Na druhou stranu z genetického hlediska to může znamenat výrazné obohacení královských genů (sňatky v přízni a tak). Prý má švédská královská rodina i české předky?
Klidně, včera jsem zrovna říkala, že mi vůbec nevadí, když budete říkat "to je ta vod Brosnana" ![]()

Ahoj Náťo, už si pro tebe jdu!!!
. Ale hergot královská nevěsta by měla mít úroveň, aby k ní lid mohl vzhlížet. Alespoň trochu... A to tetování taky mohla skrýt. Na druhou stranu z genetického hlediska to může znamenat výrazné obohacení královských genů (sňatky v přízni a tak). Prý má švédská královská rodina i české předky?
Ale, akože nebude mať ku komu ľud vzhliadať....ku komu a k čomu dneska vzhliada pospolitý ľud
?
Tak to mám za to, že jsem ti včera pomáhala bránit Brosnana, jo?![]()
Na Madse mi laskavě nešahej!!!
Jaký jezinky? Jsem napsala jenom to, co je z fotografií a z oficiálních informací zjevný
.
A s Madsem teda prr. Možná je divnej, ale tomu se říká charisma, víme
? To je něco, co Brosnan s jeho dvěma výrazy, které střídá, neměl ani v nejlepších letech
.
barbucha: Ty jsi na ní s tou fotkou nějaká hodná. Podívej tady, jaký má ten její Pierce pěkný fleky, oblíčejík odulý jak selátko s tím jeho slizkým výrazem č. 1. To je fešák, co
?

Když byl u nás na návštěvě, dostal rodokmen, kde měl mezi předky i našeho Karla IV. Co je na tom pravdy netuším, resp. zajímalo by mě, které z dětí Karla tu linii navázalo...
Co se genetického hlediska týče, zrovna o jejich rodinu bych se nebála. Jednak zásadní příliv úplně čerstvý krve dodal první král z rodu Bernadotte (zakladatel dnešní dynastie) - což byl Napoleonův generál... a současná královna Silvia je taky "z lidu." Takže nějaká degenerace potomkům nehrozila
Slizkej byl zamlada, a slizkej je i jako dědek! ![]()
Ano, já si myslím, že tohle je potřeba v dnešní době více než kdy jindy. A je jedno, jestli se jedná o obyčejného politika, nebo šlechtickou rodinu, která se přibližuje úrovni doby.
Tolik Brosnana jsem fakt vidět nemusela. Rozčísla bych to tímhle chlapem - nechápu, jak může bejt označovanej za sexsymbol. Má velmi nehezký oči, postrádá rty a cokoli, co jen vzdáleně připomíná charisma. Ne ne ne

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje