Malenge Promyšlený tah, řekla bych. Má víc pozornosti, než v sebekrásnější róbě.
VIP zjevy
Dámám jako je Darinka Zvonček šťastia Rolincová říkáme doma láskyplně pintráda. Další taková pintráda je např. Simona Fuck the Age Krainová.
Malenge boze, to je blbka!
Kokoska připadá mi taková jednodušší. Ale přiznávám, ze jestli někoho nemusím, tak to je ona. Jednou jsem ji slyšela zpívat naživo a od te doby věřím tomu, ze vrchol kariéry má za sebou od zvonkove spolupráce s Gottem. Rozčilují mě její pitomé kecy, věcné vystrkovani zadku/prsou/všeho, aby ukázala, jaká je krasavice a spokojena sama se sebou, proste trapnost nad trapnost, a na dno u me klesla celkovým svým chováním okolo kauzy zabiti pana Rotrekla.
Malenge ja ji teda nijak nesleduju, jen co se mihne tady.
Kokoska ono to, co se mihne tady, celkem stačí
nijak ji nevyhledavam, všechno jsem pochytila tady nebo když kouknu pročíst zprávy na seznamu, tam je často. A teď se po dlouhé době povedlo, ze děti uspaval muž, ja si v klidu popijela ještě horký čaj (taková lahoda), byla pustena televize po zprávách a tam vykladala Darinka moudra, tak jsem se musela podělit.
Malenge pokud posuzujes jeji chovani,po te nehode jen z bulvaru,tak to se mi zda tedy hodne nefer.
Zarinya tak to zrovna třeba i z několika rozhovorů se zástupcem rodiny zemřelého a z normálního tzv. nebulvárního zpravodajství a jak se o jejím zavinění te nehody vyjadřoval její obhájce. Ale to je jedno, psala jsem to hned na začátku, že je mi velmi nesympatická.
martek01 na Hrad si pro dědky pozvali eskort?
Není to VIP, ale musela jsem... Ty punčochy!! ![]()

barbucha No, i ta igelitka...
to je stejny level jako takove ty silonkove podkolenky, o kterych si kazda baba v delsi sukni mysli, ze nejsou videt. tak jsou ![]()
barbucha kez by jen puncochy.....to je prisernost od shora az dolu a nejsmutnejsi je,ze toto v ulicich prevazuje.
Jo, ty jsou taky úděsný vždycky.
Tak nevim, mně se poslední dobou většina lidí nezdá tak hrozná, naopak bych řekla že došlo k posunu k lepšímu... zvlášť mladší ročníky... rozhodně mívaj slušný, ne-li hezký hadry - ale mnohdy to podělaj mastnejma vlasama a blbou taškou, tam vidím ještě značný rezervy!
Tahle bába sice taky nebyla žádná seniorka... no po ránu mě fakt rozveselila. Kdoví odkud přijela, v pražskejch ulicích tohle už fakt nepřevažuje, zaplaťpámbu!
Libo-li vepřovou roládu?

barbucha ze kdy to je? jednu chvíli vypadala, že trošku zhubla/resp. spíš že si koupila stahovací prádlo ![]()
To je aktuální fotka, z návštěvy Ústecka snad včera/dneska. I ten účes má novej přece, blondýna neni dlouho ![]()
Možná o tom, že je jako vepřová rolka ani neví.
Mluvím z vlastní zkušenosti, když jsem zahlédla svý záda a byla jsem jako ta ponrava z Ferdy mravence. ![]()
barbucha nojovlastně, blond je teď nově...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.