barbucha Tak na pláži ať si nosí každý plavky, jaké je mu libo. Jistě jsou všeobecně estetičtější možnosti, než pidibikini, ale mnohem větší zlo mi přijdou výkřiky "já do plavek letos nemůžu", od úplně normálních žen.
VIP zjevy
MP Meri Měřič skoliózy? ![]()
MP Meri Já myslím, že to ze sebe normálně sundá, jako Fantomas.
barbucha ja teda taky nosim dvoudilny plavky
protoze nesnasim mokrou latku na brise, hrozne to studi, i kdyz se hned po vylezeni z vody vycapim na slunicko. Takze sorry, esteti
já nosím jednodílný, panč je mám prostě radši, ale že má někdo silnej dvoudílný mi vůbec neva. Spíš mi vadí to dělení kdo co může podle váhy/věku/pohlaví...
barbucha Tak na pláži ať si nosí každý plavky, jaké je mu libo. Jistě jsou všeobecně estetičtější možnosti, než pidibikini, ale mnohem větší zlo mi přijdou výkřiky "já do plavek letos nemůžu", od úplně normálních žen.
![]()
Ounz Sweet Potato Souhlas. Já třeba na pláži na lidi vůbec nekoukám (že poslouchám cizí rozhovory je věc jiná). Jen snad vloni nebo letos po té karanténě, kdy jsem si připadala fakt hrozně a byla jsem k sobě kritická, jsem se pořádně rozhlidla a všichni vypadali taky hůř:-D.
Karja Já se teda tiše přiznám, že koukám, ale to je můj problém a hřích, ne jejich.
Sweet Potato
souhlasím. Navíc bych si musela nejdřív zamést před svým prahem, moje postava asi taky každému nevyhovuje
Sweet Potato Já vůbec, jakože bych si třeba řekla dobrý/blbý/ta má špek.....jakoby vůbec. To mě musí upoutat třeba plavky nebo to být fakt něco extra. Zato když zaslechnu něco zajímavýho ze zivota , tak jen syčím na samba ,,buď potichu,nemluv.....,,:-D.
Ja taky koukám, ale nic z toho nevyvozuju, aspoň myslím. ![]()
Tak Betty mě to přijde stejné jako když si na ulici o někom řekneš, že tenhle střih kalhot mu moc nesedí.
MP Meri Já myslím, že to ze sebe normálně sundá, jako Fantomas.
to je normální skrytej zip přece ![]()

A pod ním?
To se to tady diskutuje o faldech a mně teď footshop furt nabízí tohle..
Mha mohl by tam být takový ten kryt na tužkový baterie
bram
jako cemu tim prospejou??

Možná i nějaké ploché baterie, přece jen chodí do posilovny![]()
České ministryně se rozveseli.
bram co je to to dzinovy modrý s pruhy za oděv. ![]()
Já se přiznám, že tyhle produktovky mě spolehlivě odradí od koupě čehokoliv
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.