barbucha tyjo zrovna oblečení, který ti fakt sedne, když jseš nekonfekční, to je fakt boj. Ona zjevně preferuje šaty a ty buď budou na tělo a tedy se špekama anebo pytel, ale v tom vypadá jedna pak jak krabice, to by zas kritizoval jinej. Já s obtáhlejma faldama fakt nechodím, ale jsem k tomu shovívavá. I když teda ona má ty šaty o hodně menší to vypdadá, no nedějlaji jí dobrou službu!
VIP zjevy
Ounz ono by celkem stačilo, kdyby měla sedící kalhotky a nekupovala si šaty z úpletu. Pevnější latky tyto zářezy takto nezvyrazni. ( I když ty saty mně přijdou strašné i kdyby jí seděly, barva příšerná a k tomu ještě ten střih.)
Jinak dnes u nás byla v hospodě na předvolebním povídání Pekařová Adamova a ta je teda sošná. Má docela prsa i zadek, ale k tomu štíhlé nohy i pas. A jak je tmavovláska ta předvolební modrá ji dost sluší.
No podtrženo sečteno, byl to lepší pohled rozhodně.
continuity jako tyhle šaty jsou fakt špatně, nechápu tu oblíbenost úpletu
No, shovívavost... já jsem tlustá jak Schillerová, ale takový obtažený a ještě o číslo menší šaty bych si nevzala ani do sklepa. Zvýrazněný špeky jsou hnusný a vypadá to tak nějak lacině, to už je lepší bejt jak krabice
Stejně z tebe žádný hadry neudělaj Twiggy, máš-li nadváhu. Žádný! ![]()
barbucha jak říká Al Bundy: "It's not the dress that makes you look fat, it's the fat that makes you look fat."![]()
barbucha ani černý, já vim! Tyhle šaty jsou fakt nehezký a neprospívaj jí (já k tomu spíš dodala, že je těžký někdy něco sehnat)
continuity nechápu tu oblíbenost úpletu
No ten úplet se pěkně přizpůsobí kazde postavě.
:-D:-D:-D
Tak teď si to rozsekla. Je fakt, že kilo nahoru dolu všechno se vejde.
Karja no právě! Akorát já to považuju za nevýhodu a ne plus ![]()
Karja hele mne dneska prisly dvoje pekny upletovy saty, ale to prizpusobeni se postave jsem i u sebe vyhodnotila jako znacny minus
Takze jim zase udelam pa, pa...
barbucha jak říká Al Bundy: "It's not the dress that makes you look fat, it's the fat that makes you look fat."
![]()
Ale když jsme tak u těch špeků... já jsem fakt jak buřt nebo Alenka Schillerová... a letos jsem si vyzkoušela mnoho, mnoho dvoudílných plavek, abych celou myšlénku nakonec odsoudila jako vysloveně zvrhlou.
A co jsem viděla na pláži? Velryby třikrát takový jako jsem já, v těch nejtitěrnějších bikinkách co si jen lze představit, případně jim pod těma převisama nebyly vůbec vidět. A žádnej problém, žádnej stres! Příště jedu rovnou na nuda pláže.
barbucha ja teda taky nosim dvoudilny plavky
protoze nesnasim mokrou latku na brise, hrozne to studi, i kdyz se hned po vylezeni z vody vycapim na slunicko. Takze sorry, esteti![]()
Hele, můžete mi někdo říct, co je sakra tohle? Uhlem foceni to není, je to video a je to na záběrech ze všech stran. Já nad tím dumam už jakou dobu a nemuzu na nic přijít. Jako zatím nejprijatelnejsi vysvětlení mi přijde, ze je plastová a tohle šev z výroby ![]()
Edit
Jsem si to důkladně zazoomovala a asi to bude tetování, ale jako varianta že je z plastu mi přijde pořád nějak pravděpodobnější ![]()

MP Meri to je desivy!![]()
MP Meri Je to divný. Ale já tvrdím už dávno, že mimozemšťani jsou mezi námi. :-)
MP Meri mě hned napadlo tetování, ale je to fakt divný
MP Meri lol kdo to je?![]()
711990 Andula
razorblade mě přijde, že normální dvoudílné plavky vypadají líp než jednodílné i na osobě s nadváhou. Ta tenká látka toho moc neskryje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.