Mhamožná solární panel
VIP zjevy
Tys na to přišla!
bram to sou divný džíny teda
viktorka_od splavu zrovna tohle mi přijde v poho, dává mi smysl fotit plus size modely na silnějších modelkách.
Kora Ounz ty divnodžíny jsou pekelný, ony by byly pekelný i na modelce vel. 36, ale na téhle ta ohyzdnost gatí ještě víc vynikla.
Spíš mě pobavilo, že člověk čte diskusi o faldech a najednou mu reklamy nabízej hadry v těchhle velikostech. :))
viktorka_od splavu a co konkretne ti na tom vadi? Mne prijde logicke, ze se to prezentuje na ruznych postavach...
bram no, džíny neslušivý moc!
Sweet Potato neco jinyho je asi koukat a neco jinyho to trapne komentovat, jako kdysi ta moje spolucestujici na kanarech, kterou jsem rady proslavila
a to si, myslim, nedelas.
nolita no nechapu, proc na plus size modelkach prezentovat model, ktery by neslusel/neslusi nikomu, na te stihle to taky vypada blbe, a tu obezni to uplne zkarikovalo
kdybych mela 150 kg a chtela zacit cvicit tak tohle si urcite nekoupim, mela bych dojem ze si ze me utahujou
razorblade Ne-e. Co kdyby to byli Češi.![]()
viktorka_od splavu že ty ne, ale jiný to nosí, no..
Ounz at si nosi co chteji, ale mne se to zda zesmesnujici, tecka.
viktorka_od splavu no a o tom to jé tobě jo, jiným ne. Trochu tolerance by neškodilo.
Já si nemyslím, že by taková značka jako Adidas nevěděla, co dělá, když to nabízí. (Ale můžu se mýlit já i Adidas, samozřejmě)
Onehdy tu byla nějaká kolekce plavek či prádla, která těm xxl modelkám fakt neseděla, bylo jim to malé, tady to tak myslím nepůsobí.
viktorka_od splavu no je to outfit na cviceni, mozna si pres neho nekdo hodi nahoru jeste neco, mozna ne, podle me si to lze v pohode vzit... cili ze si to nevezmes ty, asi neni relevatni .... takze odpresentovat to na ruznych postavach dava smysl...
edi: vidim, ze reaguju pozde, ostatni to uz napsaly...
Ounz at si nosi co chteji, ale mne se to zda zesmesnujici, tecka.
tak lidi se zesmesni jinak, nez kdyz si na cvice i vezmou outfit urceny... wait for it... na cviceni :)
nolita presne, normalka na cviceni, mi leginy s vysokym pasem a crop top pripadaji fajn a podobnych vidim v boulder hale mraky.
Letos jeste leti twin shorts, jedny mam a nosim je tez a crop topem.
Mi se ten trend mit na cviceni pekny hadry fakt libi, a hlavne teda ten aspekt body positivity. Nekdo tu uz prede mnou psal, takovy to stezovani nemuzu do plavek uz jsem fakt dlouho neslysela a je to skvely!
Mít na cvičení hezké oblečení je samozřejmost, ale za mě teda přiměřeně postavě. Ta modelka na předchozí stránce, ok, je fajn vidět v katalogu, jak to vypadá na obézní postavě, ale.... esteticky nic moc. Subjektivní, samozřejmě :)
Ja mívám u této barvy vždycky prvních 5 sekund dojem, ze jsou ty lidi nahý. Zrovna včera mela žena kalhoty takové barvy a fakt jsem se lekla, ze je bez kalhot.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.