Mha To možná jo.
Svou sestru prý nepoznala, viděla jen třpytivé šaty.
VIP zjevy
Odhlédneme-li od luzného zjevu nejlepší ministryně, tak ta taška je teda extra hnusná!

barbucha Je, ale i ta fotka je hrozná. Bezkrká Ála.
Ale to jo, vypadá jak trpaslice.
barbucha taska je fakt to nejmensi :)
Jako jo, celkově ta sláma z bot je úděsná. Což ale podle mě velmi pěkně potvrzuje právě ta kabelka...
barbucha no jasne, kaboska je des bes, ale hlavne Alca je na fotce cela jakasi priposrazena :)
barbucha kadeřník si dnes vzal volno? To mám lepší uces, když vylezu ráno z postele.
Já věděla, že si mám toho burčáku koupit víc. ![]()
Toto se za střízliva už fakt nedá.
Tak jako a) zatajit dech, b) vtáhnout břicho, c) vystrčit ramena... aby člověk vypadal na fotce šlank a sexy, to dá prostě jednomu zabrat!
jinx připosražená je naprosto přesný výraz :)
Ja bych teda vypraskala i fotografa, ktery odvede takovouhle fotku. At je Alca jaka chce, furt je to celkem normalni clovek a ne karikatura trpaslika.
barbucha Já teda nevím, za jakým účelem vznikla ta fotka, ale tohle vůbec nemělo jít ven. A kabelka na zemi? To teda etiketa dostává pěkně na prdel...
999 navic se ji rozutecou penize, kdyz dava kabelku na zem! :)
999 nějaká kabelka na zemi je snad na každé fotce této vlády, kromě těch, kde jdou s Dostálovou po chodbách.
Kokoska To prý fotil Ovec
999 navic se ji rozutecou penize, kdyz dava kabelku na zem! :)
Už se dávno rozutekly. Ty naše.
Sweet Potato On ji moc nemusi, ne? ![]()
Hele nějakou fotku dodat museli, a tak nějak bych řekla, že moc času na to focení (než se jim dědek totálně zhroutil) neměli... museli vzít to co je.
S tou kabelkou na zemi vopatrně ![]()
Lamicka Přesně. Bohužel ji utíkají i ty naše :-(.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.