Já myslím, že jestli se tak jmenuje někde někdo na světě a prokážeš to, můžeš to pak dát taky
.
VIP zjevy
dynda Tak. Ale klidně to může být i prank, zrovna u něj.
https://www.extra.cz/cenek-styblo-z-viralbrothers-se-stal-otcem-syna-pojmenoval-po-kryptomene-2617b
To mne napadlo, hned jak jsem se zeptala, ale řekla bych, že Ústav by váhal, jestli to není třeba hanlivé jako jméno...ale možná to bude tak, jak říká Brambůrka, já třeba kvůli tomu zjistila, kdo to vlastně je...
Sweet Potato Přítel Megan mi taky přijde dobrej vzhledem k příležitosti. Ale ona ac skoro nahá vedle něj působí nevýrazně.
notna A já mysela, že Debilní kecy matek vstoupily do dějin!
Asi první úspěšní youtubeři u nás.
Karja Právě že se nejmenuje Stýblo, je to jistě jen fór. Ale dobrej!!! :-)
Garfie Dík. To video znám. Jenom jsem netušila autora.
Garfie Já ti nevím, mně to nepřijde moc vtipný. Ale já je moc nesleduji, pochytila jsem, že už jedou hlavně na instaci takova ta klasická ,,instaobziva,,.
Karja Tak je to z roku 2013.
Fiction Já myslela ten fór ohledně toho jména. Tu éru debilnich keců si ještě pamatuji,my jsme se s nimi i docela vídali, ale po založení rodin se kontakty přerušily.
Karja Mně ty debaty přijdou docela vtipný, i to tak nějak rozšiřuje veřejnou debatu-jestli je adekvátní jméno Bitkoin (a podobně blbý jméno) nebo ne...baví mě to.
Garfie Jo, no já vůbec nevím, co dělaj teď, tak třeba je to dobrý, já si je snad večer najdu:-D
Karja Ty jo, to já vlastně taky ne. :-)
Karja Tak to jo, já tě špatně pochopila.
Garfie Bitcoin Michna by samozřejmě bylo taky dobrý.
Sweet Potato Ne-li lepší!!! To by opravdu rozvířilo debatu! :-)
Už bych ji bez popisku nepoznala
A Megan Fox na předávání cen MTV (včetně přítele) už jste viděly? Bohužel neumím vložit fotku...
Jako pominu fakt, že tam přišla vlastně nahá, i že v poslední době vypadá v obličeji fakt divne. To už je takovej celebriti zvyk, když není co nabídnout. Ale že ten její boyfriend se všude tvari jako blbec, navíc ještě tak zamerne jako osklivej blbec, to moc nechápu. Jakože čím víc se tvářis jako debil a tím víc ses cool? Normálně ze světa asi zmizej příjemný usmivajicise lidi?:-D
Karja mě právě zarazilo, jak vypadá v obličeji, pamatuji ji jako nádhernou ženskou a dneska mi připadá, že jí namontovali oči z Madonny a zbytek je z vosku. No a ten její přítel mi vzhledem připomíná Bowieho v dobách jeho největšího frčení na kokainu
Mermaid No ten partner nevypadá dobře, ale asi to má jako image. Na fotkách z ulice kde se směje je docela sympatickej. Ale tak moc pohlednej není, moc z toho nevykrese, tak je asi jednodušší být schválně osklivej no! Megan se mi nikdy nelíbila, ale ano objektivně to byla kočka, ale to se stane každé druhé v Hollywoodu toto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.