Tezky zivot celebrity...![]()

Tezky zivot celebrity...![]()

Zarinya To obslehli od Jany Kratochvilove?![]()
Zarinya
Nepovedl se jí mejkap?
Zarinya a která to je? ![]()
Vilemina Kim Kardashian.![]()
Sweet Potato nebo nemela zadnej.![]()
Zarinya vybavil se mi tak mimoděk Darth Vader, přemýšlím jak v tom dejcha ![]()
![]()
Zarinya to je trubka![]()
Sweet Potato No to je fakt, Jana K. je sice silena, ale zpivat umi. Co umi Kim mi neni znamo![]()
Myslím, že neumí nic ale umí to dobře zpeněžit ![]()
Zarinya vybavil se mi Pulp Fiction (a tedy původně jsem to tipovala na Lady Gaga)
má to hezky sladěný ![]()
ale mně to nějak nevadí, dyk "vynášet" je její v podstatě job. a já obecně mám ráda blázniviny v oblíkání.
potěšil/pobavil mě přítel, kterej o ní doteď neslyšel (i když jsem to čekala).(kratochvílovou zbožňuje)
Tohle by měla nosit častěji.
Bitcoin Salvador Stýblo ![]()
A Megan Fox na předávání cen MTV (včetně přítele) už jste viděly? Bohužel neumím vložit fotku...
Sweet Potato čo to? Nejaké meno novorodenca? ![]()
Sweet Potato a hej, toho si pamätám, idem ho čeknut :))
Sweet Potato Hele a ten Stýblo je fakt Stýblo? Já mimochodem znavala toho druhýho, ten se umístil teď v nějakém žebříčku českých divnojmen taky. Dali jmeno Anakin a já jim ho tehdy rozmlouvala, ale dneska bych to asi neudělala, řekla bych ,,zvláštní, ale tak jo no,,
Myslíte, že v Čechách se někdo může jmenovat Bitcoin?
(Děje se to v Čechách, že jo?
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.