Sweet Potato Děkuji za vyčerpávající odpověď ![]()
VIP zjevy
A bacha, má teď výstavu v Obecním domě!
https://www.instagram.com/p/CUPH429sTO6/?utm_medium=copy_link
Sweet Potato Obecny dum je tuším stejný umělecký svatostánek jak Hybernia naproti. Je to strašná škoda.
continuity A další do party je Mánes, bohužel :-(.
barbucha Líp bych to neřekla.
Hele ta Gelemová... že ona se učila malovat u Efka!
Jinak se nedivte - z dědka Slováčkovic už nic nevyrazí co se rozešli, tak někde prachy splašit musí.
By mě zajímalo, kdo jí tam ty výstavy sjednal.
Jinak teda sorry, už dám s tou Schillerkou pokoj, ale tohle sem ještě dát musím. Do televize si vizážista teda máknul...

Do které země by se tak dalo emigrovat? ![]()
barbucha teda promiň, ale já se fakt lekla. To ji jako rozverně rozcuchali nebo jak si to mám vysvětlit? A ta blond... huh.
Má je furt světlejší a světlejší... za chvíli jí těch pár chlupů sleze, jestli si nedá pokoj. A to obočí k tomu - asi se inspirovala u Nesvadbový, takto reinkarnace božské Marilyn...
barbucha hlavně ji ta světlá barva vůbec nesluší.
Jinak teda sorry, už dám s tou Schillerkou pokoj, ale tohle sem ještě dát musím. Do televize si vizážista teda máknul...
kazdou Álu si uzivam,hlavne ty bezkrké ,ale tohle je fakt top
Sweet Potato Vcera by se takovy portret v te 5.B uplne ztratil.![]()
Outfit na muzikalovou premieru
Lamicka Já ji neviděla oblečenou pěkně snad nikdy, takže tady ještě budiž (= blbé, ale umí to hůř).
brrr vlastne mas pravdu, ale treba psanicko si vzit mohla.
To je celý nějak divně nesourodý.
Lamicka Podle mě se k sobě ti dva hodí výborně. Jeho teda vic neznám, jen teď ze společných fotek.
Lucie je taková holka od vedle, snad nikdy nebyla dobře oblečená na společenskou událost. Nejlíp vypadá v teplakach, nebo jakože vytahanejch džínách. Prostě volnočasově.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.