999 asi nebyl po ruce ádík, aby ji tu tasku podrzel
VIP zjevy
Sweet Potato 999 je to tak :-((
Královna prý tak dává signál služebnictvu - když si dá kabelku na zem, tak se nudí nebo je jí rozhovor nepříjemný a měl by být co nejrychleji ukončen... ![]()
barbucha Bába taky neví, co s prachama :-).
Lucerna, premiéra filmu Zbožňovaný, tvůrci na pódiu před plátnem. A Chýlková žvejká jak kráva![]()
Smutnej příběh. Možná si to měla Linda rozmyslet včas... nemusela teď vstávat z postele zadarmo ![]()
barbucha smutný, zrovna jí jsem jako nactiletá obdivovala v devadesátkových Elle co mi dávala sestřenka.
Mě to přijde, že jen normálně přibrala?
Já bych mohla žalovat za znetvoreni akorát Nestlé nebo Mixit. ![]()
Mha Mám taky ten pocit, je jen taková kulatější.
barbucha no jakože přibrala, chtěla se těch tukových buněk zbavit a ony ji přibyly. No to ať vykládá tomu, co seno žere. ![]()
Pokud timto zákrokem dokážeme, že v těle naroste počet buněk, možná by to bylo pro některé lidi řešení jejich problémů s kognitivními funkcemi a měli by si nechat zmrazit ještě i mozek.
barbucha Taky mi to přijde smutný. Hlavně ten kult krásy. Pro ni to musí být peklo, pokud se jí nedaří zhubnout a pořád ji porovnávají s kolegyněmi. A asi se nedokázala přeorientovat na jinou profesi. Mně se ale líbí pořád. I zaoblená. A hlavně je jedna z mála, která pro mne není tuctová. Jinak se mi dost pletou. Na civilních fotkách ani ne, ale jak je "nastajlují", fotky upraví, tak nevím která je Klum, Maxová, Peštová, Kurková, Vojtová apod. Všechno stejný. Ještě trochu jiné jsou asi Crawford a Schiffer.
Až v tom bude jasno, zažaluju vynálezce covidu, protože jsem přibrala v lockdownu.
notna Jako ta Maxová ale vypadá teď výborně. Kurková se mi už nelíbí, mně přijde, jak kdyby měla v puse ještě další devítky, desítky zuby a už se jí z tváří nemohly vejit. Ta Evangelista se mi právě moc nelíbí, jinak pro mě zrovna tyhle modelky nejsou vůbec zaměnitelné, to až ty současné.
dynda podáme hromadnou žalobu ![]()
Karja Maxová vypadá výborně. I ostatní. Ale fakt mi dost splývají.
notna Jo vypadá výborně a i se mi líbí ten její manžel, mladej, hezkej a ještě bohatého. Jako má to někdo život! :-D
Mha a Kostelecké uzeniny?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.