Lamicka Neurazí, nenadchne, zjevy si představuju jinak. A o outfitech na premiéry nemám iluze.
VIP zjevy
Lamicka Strašný. Ty boty, levně lesklý šaty, ta kabelka, hacafrak... Tohle je špatně na jakoukoliv příležitost.
A novou Jitku už jste viděly? Mně se vůbec nelíbí, na té první fotce jsem ji nějak odmítala poznat, ani nebudu psát, co mě napadlo jako první ![]()
dynda Taky se mi nová Jitka nelíbí ...
dynda to je kvuli nejakemu nataceni, ne? Kdyz tocila Most, byla taky blond.
dynda Jejda.
To máte za to, že jste jí pořád kritizovaly vlasy.![]()
Škoda, že nemá šaty o fous pod kolena. A vlasy, třeba na živo je to lepší. Aha, jak jsem pochopila jde o paruku.
Libo-li přehlídku provinčních vietnamských tržnic?
Jedině snad Šporclovi vypadaj příčetně...
barbucha mě už to ani nepřekvapuje. Akorát ten bosej na konec, ten zas jo, ten překvapil ![]()
Mě to zaskočí pokaždý.
To ty lidi třou tak velkou bídu s nouzí, že nemaj na jedno jediný kvalitní oblečení?! Já nemám naprosto nic proti dejme tomu sportovnímu nebo ležérnímu stylu, i na společenský příležitosti... ale nesmí z toho lízt ta tržnice nebo sekáč... navíc existujou i půjčovny...
Ale holt lístky do kina zadarmo, to je velký lákadlo
Škoda, že na ty premiéry nezvou za pořádný vstupný, třeba určený na dobročinný účely. Víc by si toho vážili (teda ti, kdo by přišli i za peníze
) - a možná by se podle toho i oblíkli!
barbucha Ne, oni se cítí nad konvencemi, diktátem. Navíc u podobných akcí je často "creativ" dresscode a tam se schová všechno.
barbucha Ne, oni se cítí nad konvencemi, diktátem.
Chápu, že tak dávají najevo svůj naprosto nezávislý a free umělecký světonázor. Je to vidět ![]()
barbucha Sweet Potato Taky jsem jen zírala.
Sweet Potato Myslíš, že má opravdu někdo v hlavě, kašlu na to, mám vlastní styl a nehodlám se kvůli (žádné/nějaké) akci "omezovat/svazovat"? Forma vzdoru? ![]()
Každopádně, pohled na většinu fotek spíše smutný.
Chápu, že tak dávají najevo svůj naprosto nezávislý a free umělecký světonázor. Je to vidět
A jde jim to pěkně
.
barbucha A ten muž "nohy bosé", třeba měl zarostlý nehet a nesnáší barefoot
.
No no! ![]()
barbucha Jojo, bohéma woe.
Jsem ráda, žes přežila bez prolití krve.
U nás je takový bohémy mraky, na konečný u kontejnerů. Sem netušila kolik umělců tady máme
barbucha že by panu Kuchařovi rupl zip? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.