continuity a zkusilas ho unavit?:-))
VIP zjevy
Právě jdu ze sprchy s mokrou hlavou a ve spodním prádle a koukám, co to tady jede za debatu
. Pleťovou masku jsem si nikdy nedávala, tak nevím, co by manžel říkal. Nehty jsem si lakovala odpoledne a u toho jsme si povídali, tak mě asi nikdy nenapadlo, že bych to měla skrývat. Předpokládám, že ví, že tuhle barvu sami od sebe nemají![]()
continuity přemýšlím jak je to myšleno
Utíkat před mužem aby tě nevidel nebo aby se na tebe hned nevrhnul ![]()
Taky se dočkáš, že budeš mít doma jednou důchodce, musíš jen pár let ještě vydržet ![]()
continuity a zkusilas ho unavit?:-))
dedukujem, že ak pred ním uteká, "unavená" je práve ona. Ale to len dedukujem, nikoho sa nechcem dotknúť.
Nemohl by cely nahled na to co jeste ano a co uz ne byt alespon nejakym zpusobem ovlivnen tim jestli s partnerem spolu zijete v jedne domacnosti a sdilite kazdodenni zivot se vsim vsudy, mate deti a volnych dnu/veceru o samote neni k dispozici tolik a tim jestli s partnerem bydlite kazdy zvlast a tudiz spolu travite jen urcity spolecny cas, ve kterem na toto neni misto ?
do statistiky: domacnost sdilim a maska uz probehla :)
![]()
![]()
barbucha No abych těch pár let ještě vydržela, když si i to kafe musím dělat sama!
milacka no ja jen, ze obvykle se to tim otoci, pronasleduje ten, pred kterym druhy utika..:-))
Graf nebo nákres! Začíná to být složité!
viktorka_od splavu tak já radši budu utíkat než uhánět. ![]()
Pocita se do vyctu "red flags" holeni hlavy a zvraceni?![]()
Muselo to byt, sorry![]()
Luna rozhodně! Tvůj muž už asi taky jen tak neuteče, klidně můžeš aplikovat pleťovou masku v jeho přítomnosti![]()
Evaeva No jasny, me totiz fascinuje, ze si nekdo boji umyt vlasy ve vlastnim byte.![]()
Luna no to jsem dvě
Luna No tys to zabila! Hele holka, ty musíš fakt produkovat furt, kresli a piš dál!!!!!
Karja Ale jo, ja produkuju.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.