VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 06. října 2021 11:33
Reakce na Torrah:

A ještě mě tam zarazila jedna fotka, teda ta už ani ne úhlem focení, ale ten věkový rozdíl je prostě vidět čím dál tím víc a nezávidím teda. Jsem ráda, že se nemusím snažit vypadat mladě co nejvíc.

​Já vždycky přemejšlím, jak to vypadá u takovýho páru doma... jestli chodí milostivá paní ve velkým mejkapu, podpatkách a kvalitní podprdě 24/7... nebo někdy riskne i odlíčení a noční košili bez spodního prádla

Offline Karja
44720 příspěvků moje polička 06. října 2021 11:52

barbucha Podle mě na sebe dbá nonstop, jako nalíčena teda asi spát nechodí, ale asi to shodí těsně před zavřením oka:-D A asi o sebe víc dba a nosí pěkne domácí oblečení a tak. Ale nevím no, mě celkově ten pár moc nepoburuje, ale možná je to tím, že to neumím ze svýho mladyho pohledu prostě ještě posoudit no! Ale přijde mi to relativně OK. Prostě když můžou chlapi mít mladý, tak my taky můžeme! 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 06. října 2021 11:58

barbucha Mám známou, co žila jeden čas s výrazně mladším chlapem.Jestli spávala ve flanelu, nebo saténu nevím, ale vstávala o půl hodinu dřív než on, aby byla vystajlovaná ve chvíli, kdy on rozlepí víčka. Dost jí to štvalo, že to takhle nastavila, ale bála se to změnit. Ta by si nikdy nelakovala nehty před nim, vlasy si myla zásadně, když nebyl doma...teror hroznej. Sama sobě.

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 06. října 2021 12:17

Karja neviem ako ten konkretny par ale ono asi nejde byt vzdy upravena ved ak je chlap na starsie, nemoze mu vadit isty rozdiel mdzi telom 20 a starsej. A teda pestovana a udrziavana postava je pekna aj vo vyssom veku. A netreba byt k tomu nalicena uz pred jeho vzbudenim rano. 

To mi ale pripomenulo jednu byvalu susedu. Pani neurciteho veku dokonale upravena, elegantna. Jedneho dna volali sanitku lebo rano jej prislo zle a  stretla som ju na chodbe ked ju brali. Vobec som netusila kto to je . Ani naznakom nepripominala nikoho znameho, az potom mi ina suseda vravela ze to bola ona. Tak to musela vybalozit hoodne usilia rano aby vyzerala tak sko vyzerala. Priznavam ze takto by som nevedela a ani nechcela dopadnut. Chcem aby ma ludia spoznali vzdy. 

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 06. října 2021 12:26

Karja 

Jsem pro rovnoprávnost nic proti tomu... ale se mi jen zdá že ženskou to musí stát víc úsilí než chlapa. I když většinou v tom nerovným páru tetina toho kolouška živí (čili by měl bejt rád že je rád), tak to bude fuška...

Neni každej jako manžel Agathy Christie (taky výrazně mladší) - kterej si pochvaloval, že líp se jako archeolog oženit nemoh

rozarka 

No to je příšerný. A eště se třást hrůzou aby se něco nestalo, aby se vždycky stihla upravit, i na smrtelný posteli

Offline Karja
44720 příspěvků moje polička 06. října 2021 12:27

Janulik03 Hahaha, ale hele někdo prostě vypadá blbě a když je nemocný, tak vypadá o to hůř. Já vypadám docela dobře, ale neupravená fakt děsně! Já nenamalovana nechodím ani když jsem nemocná, nemám to ráda vidět se takova vyblitá:-D. Takže mám pro to pochopení, myslím, že kdybych to ještě skombinovala s elegantním oblečením naven, tak by mě třeba taky někdo nemocnou nepoznal. 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 06. října 2021 12:34

Janulik03 znam dve zeny jake popisujes cca meho veku a je to neskutecny, hlavne nechapu, jak muzou byt schopne venovat tomu tolik casu a usili (u jedne i vim kolik musi stravit casu v koupelne a opravdu "pred" nejsou vubec k poznani

vzhledem k tomu ze blizsi okoli (vcetne partnera) samozrejme vi, jak opravdu vypadaji, tak to proste nechapu..

Offline Kora
příspěvků moje polička 06. října 2021 12:46

viktorka_od splavu teď mě teda zajímá co tam prováděj za procedury a jak dlouho to trvá.

Já jsem nalíčená tak za tři minuty, se sprchou a foukáním vlasů max půl hodiny.

A myslím, že cajk.  Taky mi přijde fajn, že mě i nenalíčenou lidi poznaj a ani nepadaj do mdlob.

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 06. října 2021 12:49

Karja priznavam ze na doma sanelicim. Vlastne moc ani na von . Upravene obocie, v case nosenia rusok ani makeup iba tonovaci krem sem tam a riasy som si uz lepit nedala tak ich mam len napustene farbou. No vlastne uplna lesana.

Ale oblecenie a boty neflakam. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 06. října 2021 12:56

rozarka teda nevím, moji partneři byli vždycky starší (až hodně starší), ale nehty jsem před nima taky nelakovala a pleťovou masku už vůbec ne..! Mytí vlasů asi jo, občas, když to jinak nevyšlo. Nevím, tak jako nemusí ti chlapi vidět všecko a to bez ohledu na věkový rozdíl, ne?

Offline Beranka
419 příspěvků moje polička 06. října 2021 13:01

Janulik03 Chudák paní. Jí bylo asi fakt špatně, když si volala záchranku, ale sousedky ji nepoznaly, protože když jí je dobře, tak se upraví a je elegantní. To je celkem nespravedlivý hodnocení. Vycházím z toho, že upravená byla elegantní, nikoliv typ Marie Růžičkový.

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 06. října 2021 13:08

Pavlena Tak ono jde taky o to, jestli takové zkrášlovací procedury děláš raději beze svědků, ale když to jinak nejde, tak pohoda, nebo jestli máš trauma z toho, že by tě při tom muž viděl. :-) Třeba mytí vlasů (což dělám většinou ve sprše) nebo i to lakování nehtů mi přijde v pohodě, ale třeba masku bych si asi nedala před nikým!

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 06. října 2021 13:11

Garfie trauma ne, ale jako pro partnera chci vypadat, že jsem se tak narodila..! Já si teda občas napatlu masku v odpočívárně v sauně (chodíme babská skupina), ale teda teď se tam změnila obsluha a nevím, nevím, už to asi dělat nebudu..

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 06. října 2021 13:13

Beranka ale no tak vobec to nebolo myslene ako zhodit tu susedu ze je trapna. Len ze bola uplne ina na nepoznanie. Z toho fakt nevyplyva ze by som ju kritizovala, bolo to hole konstatovanie a ze ma to prekvapilo. Nehladajme za tym hned nieco zle

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 06. října 2021 13:14

Pavlena Obsluhujou chlapi?

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 06. října 2021 13:19

Pavlena Garfie ja si masku pred mužom dávam jedine v tom prípade, ak si dáva aj on

Ale teda tiež mam k skraslovacim procedúram rada intimno, tak ich robievam keď som sama. Ale umývanie vlasov za skraslovaciu procedúru nepovažujem 

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 06. října 2021 13:24

Tak považovat lakování nehtů za něco intimního mě nikdy nenapadlo

Ale pleťovou masku si dávám většinou o víkendu ráno, kdy jsou všichni doma s komentářem že za 20 let bude sambo rád, že o sebe pečuju. On odpovídá že tou dobou bude jen modelařit a pít pivo a ostatní mu bude ukradený

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 06. října 2021 13:31

Prosimvás vysvětlete mi to s tím mytím vlasů..proč muž nemá vědět, že si žena myje vlasy? Já tomuhle vůbec nerozumím. Myslela jsem, že to je přirozená věc? 

Offline Lamicka
14197 příspěvků moje polička 06. října 2021 13:40

Ounz ja nevim, pred muzem provadim udrzbu bezne. Jasne, takove ty nejvic intimni veci opravdu ne, ale do toho napr. manikuru, masku ci myti vlasu opravdu neradim. 

Offline 711990
18319 příspěvků moje polička 06. října 2021 13:40

Ounz taky to nechapu