Ounz tiež tomu nerozumiem.
Ale suchý šampón a lak na vlasy si musím dávať osamote, ale z dôvodu, že to sambovi strašne smrdí ![]()
Ounz tiež tomu nerozumiem.
Ale suchý šampón a lak na vlasy si musím dávať osamote, ale z dôvodu, že to sambovi strašne smrdí ![]()
Ounz tyo ja to taky nechapu, zrejme zeny se myt nemusi, protoze nepachnou:-)) JankaM to ani me, masky si teda nedavam ale nehty lakuju zcela verejne:-P
Kora hele netusim, bude to proste narocna precizni prace, makeup s takovym tim stinovanim takze nos jak brambora zazracne zmizi, tuzidlo a fen/kulma a mozna i nejaky pricesky? z mysich ocasku se stane bohaty rafinovany uces.. atd. 3hodiny cisteho casu. zirala jsem..,
Mrakoplas jo, to je vzdycky hystericka scena "nemohu dychat, zamorila jsi celej byt" kdyz si davam suchej sampon![]()
Debata o úpravě zevnějšku před manželem mi připomněla scénu z mého oblíbeného seriálu The Marvelous Mrs. Maisel https://www.youtube.com/watch?v=pvKe0c007Cc .
Lamicka 711990 viktorka_od splavu díky za rce, tohle pro mě byla hodně překvapivá informace..
Citrochnap
Přesně na to jsem si vzpomněla!
A tedy chvil kdy bych byla sama doma mohla tyto věci v tajnosti provozovat je naprosté minimum ![]()
Citrochnap mne taky, ale nechtelo se mi to vysvetlovat![]()
JankaM tak ja se s tim lakovanim atp muzu treba zavrit do koupelny nebo loznice, ale proc:-) akorat jsem si vzpomnela, jak muz vyprsknul smichy, kdyz me poprve videl, ze pri cesani na sebe koukam i zezadu
jinak sam rika, ze naliceni mi slusi, ale ze tak "vypadam prisne". jsem si vcelku zvykla az tak ze jsem tuhle zvladla bez niceho i veceri v restauraci
A tedy chvil kdy bych byla sama doma mohla tyto věci v tajnosti provozovat je naprosté minimum
zrovna jsem se zamyslela nad tím samým. To bych většinou totiž chodila jako cuchta s mastnými vlasy a odřeným lakem na všech končetinách. A to by mi teda vadilo více než to dělat za přítomnosti členů domácnosti![]()
Hlásím se do klubu lesan ![]()
Teda to by mě v životě nenapadlo, že by mě chlap neměl vidět u mytí vlasů nebo lakování nehtů a jiný bohulibý činnosti. Vlasy si myju každej den (na rozdíl od líčení) a kam bych přišla, kdybych musela čekat až bude čistej vzduch... zvlášť když ráno vstává, aby mě vzbudil (a tudíž mě vidí ještě spící, rozježenou a možná i uslintanou
) a udělal mi kafe - to jest motá se všude kolem...
Navíc teda po těch letech, kdy mě viděl už v kdovíjakým stavu (myslím tím třeba nemoc), asi není nic, co by ho zaskočilo ![]()
Zajímavý, nikdy jsem o tom takhle nepřemejšlela...
viktorka_od splavu Mne kdysi na vysoke kamaradka rekla, ze by me nekdy chtela jako videt nenalicenou, ze se asi moc maluju nebo co No tak jsem druhy den prisla bez niceho a ona si nevsimla
, pak jen rekla "nemas ty svoje linky". Tak asi delam neco spatne...![]()
barbucha Ale tak zas si nepředstavovat nějaký strašný manévry aby mě ani koutkem oka nezahlíd...! Spíš, že údržbu si naplánuju na osamocený večery. Ono to jako není ani o tom "stavu" před údržbou, spíš o těch úkonech, který nechci prezentovat. Jakože něco ve smyslu: nevadí, že mě vidí s mokrou hlavou, ale nemusí mě vidět s olejovo-vaječnou vlasovou maskou zabalenou v igelitu.
Pavlena aha ![]()
No jo, já osamocený večery nemám. Navíc milostpán strašně rád žvaní - a když mě vidí dělat si manikuru nebo lakovat nehty, vždycky si přisedne anžto ví, že v tu chvíli nemůžu utýct! ![]()
barbucha my se dali dohromady při sportu, tj. spocený a v elasťákách, viděl mě i při porodu. Toho už asi jen tak něco nerozhází
Ale je fakt, že s pleťovou maskou mě ještě neviděl![]()
Prosimvás vysvětlete mi to s tím mytím vlasů..proč muž nemá vědět, že si žena myje vlasy? Já tomuhle vůbec nerozumím. Myslela jsem, že to je přirozená věc?
Mě napadá jedině, že při tom není nalíčená. Jinak též nechápu.
Pavlena Nahou, ale nalíčenou!
(Nemluvím teď za sebe, já se skoro nelíčím, ale za tu paní, kterou to začalo.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.