A mají ještě třetího bratra?
maji, svet je malej, co? ![]()
Sweet Potato Mě tahle série minula, ale koukám, že e-kniha stojí 50 korun, to bude super čtení do Japonska pro děti.
Já si vybavím jen Jonáše z břicha velryby. :-)
Jonáše bych asi mit nemohla, porad mi naskakuje Jo, náš František! ![]()
Jonáš mi bohužel připomene vždycky MUDr. Jonáše, hned mám před očima ty strašlivý vousy, přes to se nedokážu přenést. ![]()
moora no to teda![]()
VEd to nehovorí jej ale na anonymnom fóre. Kde inde sa človek môže priznať? Lepšie tu ako to rozhlasovat po rodine.
![]()
kocoureksuggy haha, máme Mariannu a říkáme jí Mája a jestli bude někdy druhá, bude Malvína
Ale tak někomu se to jméno líbí, jinak by ho přece nedávali
Jenom mně ne. Syn nás před jejím narozením upozorňoval, že jí v žádném případě nesmíme říkat Májo! A začal jako první!![]()
moora a nebydlí někde u nás? Ten synův spolužák má dva sourozence![]()
Evaeva tihle jsou uz dospeli :)
moora aha, tak nic.
Jonáše máme v rodině a říká se mu Jony.
Jak se tu haní ty zkrácené podoby dlouhých tradičních jmen, tak nic nového pod sluncem, ani naši předkové neoslovovali čtyřslabičně - cituji mámu, kterak při vzpomínkách na dětství přechází do rodného jazyka: "Náš staříček z Rymic se jmenovali Florián a stařenka na něj volali Florišu ".
Napadá mě vhodná kombinace jmen - Marie zvaná Maryša a Vavřinec, tedy Vávra. K těm bych na kafe nešla
!
Dlouho se mi líbilo jméno Ilona, ale teď mi ho tedy dost zošklivuje nejmenovaná aktivistka z řad pop music
.
U nás bylo o jméně pro syna jasno asi 5 let předtím než se narodil :-) Manžel si strašně přál, aby se jmenoval po něm Václav (a po jeho otci). Na začátku jsem to skousávala těžko, ale teď jsem strašně ráda.... Má to hodně variant a prostě se k němu hodí. A když doma zavolám Vašku, tak malý se ozve..."já malý nebo taťka? "
U nás bylo taky tak 5 let předem jasné jméno pro syna- Antonín, ale pro holku byly velké boje, které pokračovaly až do dalšího těhotenství. Nakonec vyhrála Gabriela.
Kamaradka ma lauru a kristinu, ktere rika kdyz zlobi kikiloto a me se to fakt libi. A syn je bernard, takze bernie.
dzizisketa
a nevíš, jak mu říkají?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.