když doma zavolám Vašku, tak malý se ozve..."já malý nebo taťka? "
![]()
GarfieJá si myslím, že to mohla klidně být i ta Verona a náhodou se mi to fakt líbí. Vůbec, moje prababičky měly dost zvláštní jména, co se teď moc nedávají. Třeba jedna byla Leopoldina. A na hřbitově, vedle našeho rodinného hrobu, je pochovaná nějaká paní, co zemřela už ve 30. letech a jmenovala se Albi a mně se to vždycky hrozně líbilo. To asi Albína? Nebo jestli to jméno existovalo i v takové podobě...?![]()
Luna albína byla moje babička :) a moje prababička byla Žofie
Luna nebo Alberta? Albi se mi taky líbí
Mně se na holku strašně líbí jméno Meda. A pak se mi líbí severská jména, ale s českým příjmením to občas zní divně.
Ounz Jé, Žofie byla i moje prababička. A její sestry byly Hedvika a Apolena a jedno z těch jmen jsem dala i svojí dceři, ale líbí se mi všechny tři.![]()
Luna Poldi ![]()
Luna Apolena je
. A Žofie se mi líbí mnohem víc, než dnešní podoba toho jména - Sofie. S těmi se roztrhnul pytel.
vanilka Mně se taky Sofie zdá moc častá, ale je to krásné. Já bych dala ale spíš Žofku. Apolenku mám doma, ona je celá jako z pohádky a hodí se to k ní.![]()
Jé, jména. To naše dítě ubohý ještě žádný nemá. Mně se strašně líbí Alexandra, ale vůbec se nám to nehodí k příjmení a navíc manžel z toho jména už měl noční můru
(prý jsem předčasně porodila a sama pojmenovala dítě Alexandra, a on se probudil celej zpocenej).
Evaeva Mne se jeste hodne libi Zita. A Adina (to uz nekdo zminoval).
Takze bude druha holcicka?
vanilka Znám dvě malé Žofie a jednu Sofii, které se stejně říká Žofka. A pak další, té se říká Sofka a to se mi teda nelíbí.
Zarinya no, zatím nikdo neřekl nic jiného, a už se k tomu vyjadřovali tři doktoři ![]()
Marketu mame vybranou pro druhou holku, jestli nejaka bude. Mame Karolínu, tak se to i celkem hodi k sobe. A Jonas se mi taky libil, navrhla jsem ho manzelovi, on se podival na ten muj pupek a otekle nohy a prohlasil "klidne, ten byl taky v brise velryby", cimz dosahl sveho a ja Jonase zavrhla
na mem seznamu byli jeste Eduard, Mikulas, Medard, Alois, Ida, Matylda a Astrid.
Co se tyce zajimavych jmen v rodine, tak mame jednoho Odóna a muj deda se jmenuje Emanuel, ma to jmeno po svem otci.
Z decek kolem je asi nejzvlastnejsi Dalimil, Doubravka, Berenika. A nedokazu rict, jestli se mi ta jmena libi nebo ne.![]()
Co Žaneta? Tu jsem chtěla moc moc já, ale muž je z něj vyloženě nenadšený.
Mohučanka Znám Alexandru, ale říkají jí Saša, doma, ve škole i fb má Saša, že je Alexandra jsem se dozvěděla úplnou náhodou.
Luna Doubravku má spolužačka, podle Léta s kovbojem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.