Zarinya Já napřed myslela, že je to jen něco jako pytel, aby ji jako nikdo neviděl!!! ![]()
VIP zjevy
Ta paní s věnečkem na hlavě vypadá jako když si odběhla z lékárny, vodnice je asi nějaký barevný akcent ke svatbě v bílém...nechápu tu potřebu kostela, bílé barvy apod., když to, notabene,není svatba poprvé. Ale on to bude prostě jen způsob, jak na sebe upozornit.
Svatba jeste asi bude bavit dyl, nez to vsechno rozpitvaji v kazdem dennim tisku.
A jako pavlac drbna jsem zvedava, zda je fakt rozchod Gregor- Brzobohatych. Pro Ondreje by koncilo druhe manzelstvi, to me trochu prekvapilo.
Candance Mě to taky překvapilo, ale vlastně si myslím, že je to pravda. :-( Je mi to trochu líto, zdálo se mi, že se k sobě hodí.
Garfie (pozor spekulace:)) Nepsalo se někde, že se jim nedaří počít? To může vztahem taky dost zahýbat.
Evaeva Jo, ona to i někde naznačila, jakože tomu neporučíš. Může to být jedna z příčin, ale o to mi to přijde smutnější. :-( Já na tohle už vedla pár debat a vždycky mě zaskočí, když to někdo má jako důvod k rozchodu (což pochopitelně neříkám, že u nich je).
Garfie mě to sice taky nepřijde jako důvod k rozchodu, ale na druhou stranu to "snažení" může ten vztah hrozně poznamenat. Takže se nerozejdou, že jeden nemůže mít děti, ale kvůli těm následným hádkám a podobně.
Catherinne tak to nevím. To mi v dnešní době u nás už přijde trochu mimo. Ale možné je všechno![]()
Karlos je štědrý https://www.super.cz/799820-darek-za-syna-rockyho-karlos-vemola-se-placnul-pres-kapsu-za-sperk-pro-lelu-dal-astronomickou-castku.html
já bych teda za 150 litrů vybrala něco jiného. Ale tak na Vemolu dost umirnene. ![]()
A hnusnejsi zavoj jsem jeste nevidela,to je jak omotana v latce.
Mně to připomnělo tu scénu z třech oříšků,kde princ honí nesprávnou sestru. ![]()
Garfie upřímně, bezdetnost nebývá vždy důvod k rozvodu ( jasné, u soudu a před kamaradama se to takto zkratkovitě většinou uvede, protože je to nejjednodušší). rozvod je důsledek té bezdětnosti, co je rozdíl. Je to příšerný stres, se vztahem to pěkně zamává a každý to nezvládne. ani to nemusí být nutně hádky. Jen pro Evaeva.
Je to stejny princip, kdyz pár se rozvádí, pote, co se jim narodilo dítě. pokud tu změnu nezvládli, tak možná bez dítěte by zůstali spolu. Akorát to není společensky tak akceptovatelne, takze to tak nikdo nepopíše.
continuityme to taky neco pripomina,ale nemuzu si vzpomenout co....no nakou priseru jistojiste.:-)
continuity jo, já nemyslela přímo hádky, ty si to popsala přesně.
Kdyby se rozváděli až dětí, tak zas budeme psát, že on je pořád někde v luftě a ona sama s miminem![]()
Garfie uz to potvrdil
Zarinya continuity moje první asociace při spatření nevěsty byla "slepá bábo, kam tě vedu?" ![]()
continuity Evaeva Tomuhle pochopitelně rozumím, o tom nemusíme debatovat, já se jen několikrát setkala s názorem "kdyby partner nemohl mít děti, rozjedu se s ním" (případně "pokud by byla chyba na mé straně, dám mu volnost a nechám to na něm"). To předjímání dopředu hrozně překvapilo. I když je jasné, že ve skutečnosti by to třeba bylo jinak a vstupuje tam spousta faktorů. Mě prostě šokuje názor, že manželství (partnerství) bez dětí nemá smysl.
Garfie s tím souhlasím do puntíku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.