Catherinne Tomu nevěřím. Jednak si to o Ondřejovi nemyslím a jednak by jim to pravděpodobně vydrželo! ![]()
VIP zjevy
Candance Mě to taky překvapilo, ale vlastně si myslím, že je to pravda. :-( Je mi to trochu líto, zdálo se mi, že se k sobě hodí.
Vidíš, mně se zas k sobě vůbec nehodili. On, ač starší, mi proti ní připadal mnohem mladší, takový chlapecký.
Fiction Já si to taky myslela, když spolu začali chodit, dost mě to překvapilo....ale pak jsem změnila názor. Asi k tomu přispěl nějaký rozhovor u Honzy Dědka, kde on přišel nametený, ona to trochu zachraňovala a celé to bylo dost vtipné. Já myslím, že ona jede na veřejnost dost na image, podle mě je v jádru normální, pohodová holka. :-)
Garfie Jasně. Já je moc nesledovala, byl to jen můj povrchní dojem. Jí mám celkem za zlé ty viditelné úpravy, ale oceňuji oba, oba jsou pracovití a ve svém oboru úspěšní. Zvlášť u ní ta nadace "pro staré", to je fajn.
Garfie Vypnu ráda, díky!
Kora nejsi sama. Mne se to taky Teda nelíbí. Za 150 litrů by se dalo tutove najít něco hezciho. Tohle vypadá strašně tuctove.
ty jo, Žilková asi potřebuje peníze pro Aguš ![]()
Zarinya Me lilia připadala jak jezinka z Blaníku (od Cimrmana)![]()
SunEclipse To je teda nána ![]()
ty jo, Žilková asi potřebuje peníze pro Aguš
Potřebuje prodávat knihu. (takže jo, jde o prachy)
Všechny ty zkazky kolem jsou jen PR... nejdřív vyjela s těhotenstvím s Menzelem, teď zas vilnej Gott do toho... ![]()
barbucha Hlavně mě baví, jak se vrší historky...za chvíli nám tu knihu prakticky celou ocitují a neprodá nic! ![]()
barbucha vsichni ji chteji proste
SunEclipse trapná, trapná, trapná! Čekám ještě utajená dvojčata s Milousem Jakešem a víkend strávený na ufonske lodi ![]()
Ale vždyť se ta kniha jmenuje ,,Dělte dvěma,,. Takze ji vlastně Gottak nabídnul třeba vodu a ona si to blbě vyložila. To je hned!
Karja
ty to vždycky rozsekneš!
Malenge Ty vado, každá by chtěla aby Gottak za ní zamknul, a ona ještě přijede v domácím oblečení. Já jsem teď koupila mámě k Vanocum ty Gottakovy paměti, váží to asi tři a půl kila, tak se schválně podívám, jestli se kdy o Veronice vůbec zmínil;-).
Karja Gott je přece gentleman, nebude hovořit o svých avantýrách.![]()
Tak Betty Tak já právě doufám, že vzhledem k ceně té knihy, bude!:-D:-D. aspoň trošku zlehka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.