VIP zjevy

14. srpna 2014 20:26
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. prosince 2021 19:24

razorblade archie je teda hoodně roztomilý

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 19:53

Proc se Harry furt foti bos?Jakoze je blíž lidu? Fotka je ale hezká. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 21:43

razorblade Teda, jako na zrzavý geny bych nesazela nikdy, že vyhrajou! To musí bejt nějakej predek, kde to vlastně vůbec vzal Harry? 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 23. prosince 2021 21:48

razorblade I Lilibeth vypadá, že má slušně nášlapnuto na zrz 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 05:05

Lamicka ondrej Brzobohaty Tatane nerekl ze nechce deti? To je teda volek!!

dynda Kucharova Ma jen 33 myslim? To je v pohode pokud je zdrava. Zavodit S casem nemusi, pokud tech deti nechce hodne? 

Offline tamara
příspěvků moje polička 24. prosince 2021 06:10
Offline Mermaid
příspěvků moje polička 24. prosince 2021 07:39

dynda závod s časem, když jí je 33? Já mám kolem sebe dost žen, co měly děti dlouho po pětatřicítce a popravdě mi to dnes přijde už úplně normální. Mě je čerstvě 38 a teprve o možnosti rodičovství uvažujeme, ne každý poznal svoji životní lásku ve dvaceti.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 07:44

Mermaid ja myslim ze to bylo mysleno tak, ze nez nekoho potka, nez s nim nejakou dobu bude....atd. Nastesti uz dneska clovek neni tolik limitovanej tim vekem samotnym, ale kvalitou toho genetickyho materialu furt trosku jo...

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 08:00

0zero7 To nebylo o Brzobohatým, spletly se tam dvě témata dohromady, nějakej Lamičky známý, který to neřekl své ženě. Jen navazovala na to, že Táňa prohlásila, že plánovala rodinu a místo toho podává žádost o rozvod, o důvodech tu jen spekulujeme, ale zjevně on něco provedl a ona reaguje. 

Jinak ta Harryho a spol. fotka je hrozně hezká! 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 09:32

Garfie aha! Dik. Ja to cetla nepozorne. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 10:12

0zero7 Mermaid 

No já znám holky, co v 35 už neměly vajíčka a obecně po 35. roce jde plodnost rychle dolů. Zdraví nebo fyzická kondice s tím nemá nic společného. Obě moje kamarádky z toho byly dost v šoku, jedna už měla dítě, naprosto bez problémů, ale druhého se nedočkala. Druhá zdravá a  sportovní typ, konečně i ten partner, a nic no. Samozřejmě jsou i další možnosti, ale pokud chceš zkusit mít svoje děti s někým, koho nejdříve chceš poznat, je ti 33 a nemáš partnera, tak si myslím, že už to není úplně pohodička. Já sama jsem rodila dost pozdě, ale nebylo to přirozené početí, a po tom, co jsem viděla a slyšela vím, že jsem měla velkou kliku.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 10:17

0zero7 Ne, jestli nechtěl nebo to nešlo, to není z jejího vyjádření jasné. Ale že jí zahýbá, to řekla otevřeně.

Offline Jos
příspěvků moje polička 24. prosince 2021 10:49

dynda Souhlasim s tebou, ale vlastne i s Mermaid.

Jen clovek nevi, kterou sirku si vytahne. Biologicky to po 35 (i driv) muze byt problem a cim pozdeji se zacne resit, tim mensi sance. Anebo to muze jit uplne ukazkove. Ale najit vhodny protejsek taky trva, nicmene zrovna Kucharova asi nebude mit velky problem. Jsem  stejne stara, ale me uz by treba nikdo nechtel

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2021 11:37

dynda biologicky je pořád ideální věk pro první dítě do 25, no. Taky si myslím, že Kuchařová nemá úplně moc času, pokud jí nejde jen o to najít "dárce".

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 13:19
Reakce na Karja:

razorblade Teda, jako na zrzavý geny bych nesazela nikdy, že vyhrajou! To musí bejt nějakej predek, kde to vlastně vůbec vzal Harry? 

​A to já bych na ně vsadila. Někde jsem kdysi četla, že právě zrzavý geny vždycky vyhrajou!

Někdy se člověk diví, když vidí rodinu se zrzkem, kde se to vzalo - ale některý chlapi mají třeba zrzavý fousy, pokud by si je nechali narůst

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 13:30

barbucha Jo a ženske jsou zas obarvené, těžko se v tom vyznat! No je to hezkej klučík! Jos Přesně navíc si to miminko uplete s někým rychle, nebude to přechozený a bude to fajn! Ono v pětatřiceti člověk líp pozná tu kvalitu protějšku a nepotřebuje tolik času. Já znám teda dvě holky které otěhotněly s náhodným kolemjdoucím a pak spolu začali chodit (ten kolemjdoucí je drobna nadsázka,ale skutečně jen drobna). A jedni jsou šťastní deset let a druhý jsou spolu krátce, aby se to dalo hodnotit. Ale jako říct třeba v pátém měsíci těhotenství ,,no poznáváme se,,...... úplně bych o to nestála:-D. Ale u té jedné moji kamarádky to dopadlo hrozně šťastne no, jsou krásná početná rodina. 

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 13:45

0zero7 nene, to jsem psala o me pribuzne, ze za tim muze byt opravdu cokoli.

Volek ten manzel me pribuzne byl, tak nejak celkove... 

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 14:10

barbucha hele to má můj zeť, ve vlasech to nepoznáš, jen takový lesklý nádech, vousy by zrz měl, kdyby je měl, a obě holky, vnučky, zrzavý:) starší víc, mladší se zatím vybarvuje :D. Jo a vlastně ne zrzavý, ale medový vlásky mají, jak říká Adélka.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2021 14:35

Karja jeden můj kamarád zbouchnul (to se nedá jinak říct) nově poznanou slečnu na nějakém večírku. Už jsou spolu možná deset let a mají dvě děti. Ale úplně bych na to nesázela:) 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 18:05

dynda ja myslela prave to zdravi reprodukcni. Jinak souhlasim, muze to byt spatny od docela nizkyho veku. Ja mam kolem sebe pripady co naopak uspesne tehotne 35 a vys. Mi blizci pratele z 99% deti nemaji, tak Se mi zdalo tech 33 jeste malo na to si delat starosti. Je Fakt ze zalezi na tech vejcich

Sweet Potato Jj cetla jsem. Volek je to tak jako tak. 
Lamicka to je hrozny tohle zatajit!