Tak Betty Karja no avantyry. Můj tata vzpomíná, ze když byl mladý chlapec a brigadnicil na Slapech, byl tam Gottak na nějakém pobytu a tak moc ho okouzlil místní číšník, ze mu při loučení koupil trabanta. Tak bych chtela vedet, jestli tato historka náhodou nebude taky v pamětech ![]()
VIP zjevy
Karja já tu knížku chtěla koupit mame taky a přiznám se, že jsem za ní prostě nebyla ochotná tu cenu zaplatit. Ona si strašně zakládá na tom, že se spolu jako děti kamarádily a já ho.nikdy neměla ráda.
continuity Zarinya INCOM1 ja to vidim na inspirci filmem Diva Bara. Pamatujete, jak strasila toho spravce, nesla takovou figuru na bidle a delala huuu, huuu! Tak ta figura mela na sobe ten zavoj!
Karja My to koupili tchýni. Ta nám to převypráví, budu vás informovat.
Kora za chvíli bude v levnejch knihách, koupíš ji mamce k svátku.
Mam blizkeho cloveka v rodine, ktery se az po svatbe dozvedel, ze ten druhy deti nechce, prestoze pred svatbou rikal, ze jo. To teda se vztahem zamavalo dost a rozvod byl rychly. Muze za tim byt cokoli.
Lamicka To jo, ale to je taky dost podraz (i když chápu, že člověk může na leccos změnit názor). Myslím, že ten pocit podvodu by se mnou zamával víc než ten samotný fakt. Ale té Kuchařové je mi fakt líto, i když pochopitelně pozadí neznám.
Garfie no vypada to,ze nechal on ji,nekde to psala.
Zarinya Jo, to jsem taky chytla, ono to uz trochu vyznelo z toho prvniho prohlaseni, ale zase vis jak, tezko rict, jak to meli.
Mně se jako dvojka vždycky líbili, takovou sympatickou pohodovou interakci mezi sebou měli... ale doma s nima nebydlíme, no.
byl tam Gottak na nějakém pobytu a tak moc ho okouzlil místní číšník, ze mu při loučení koupil trabanta. Tak bych chtela vedet, jestli tato historka náhodou nebude taky v pamětech
pokud Gott o něčem takovém vůbec věděl.. na základě čeho si to tatínek myslel? Jestli jen proto, že to tvrdil ten číšník, to bych za zvlášť důvěryhodné nepovažovala. Mám pocit, že i na toho trabanta byl pořadník ![]()
Sweet Potato No! takže je to vobyčejnej vobšourník.
Lamicka To mi přijde jako nepěkný podraz! Samozřejmě pokud nenastaly nějaké nepředvídatelné okolnosti.
Lamicka no asi bych taky o rozvod žádala hned. Myslím, že bych mu už nedokázala věřit. Chudák holka.
Archie je zrzek!![]()

razorblade To je ale krásná fotka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.