VIP zjevy
Sweet Potato mám mezery, kdo je David?
Sweet Potato mají stejného kadeřníka![]()
Kora Zpěvák David Deyl. Pózuje s ním už málem rok, pořád nosí na ruce takový ten gumový kroužek s jeho jménem
Sweet Potato aha, díky. Gumový kroužek se jménem ![]()
Sweet Potato Kora čo sa vám nezdá na gumovom krúžku?
muz niečo také nosí, sice s menom pivovaru, kde bol na exkurziu a bolo mi povedané že je to spomienka ![]()
![]()
![]()
Janulik03 kdyby ji bylo patnáct ani neceknu. Ale nosit náramek se jménem svého oblíbeného zpěváka, nevím tedy co sl ním.ma za vztah, mi přijde poněkud divný, infantilní? Ale tak Alenka no.
Tak muži se zdrzujou v pubertě celej život, oblibenej pivovar bych neřešila ![]()
razorblade Teda, jako na zrzavý geny bych nesazela nikdy, že vyhrajou!
to já taky ne! A jak jsem se v první vteřině po porodu divila ![]()
Ava Ano na tebe jsem si taky vzpomněla! A vy taky nemáte nikoho úplně v přímé linii ne?
Karja muž je ten případ, že má zrzave vousy. Jeho babička a dědeček byli oba lehce nazrzlý, ale nikdo takovej echt zrzek jako je třeba Harry. A naše malá :) Hlavně jsem ale taky žila v domnění, že tmavá musi přece vyhrát...
Ehm..?
Dadoo Eh, to musej bejt nervy. Přitom kdyby to nemělo ten vysoky rozparek, bylo by to zajímavý!
Dadoo Líbit se mi to na ní líbí, což o to. Ale jinam než na postávání v ateliéru si to neumím představit.
Dadoo neruplo to lehce? V horním okraji spodního rozparku je nit... ![]()
Povšimněte si prosím těch hrnků :D, netuším tedy, odkud to je, narazila jsem na tu fotku na twittru

Torrah ufff, jak hluboce jde klesnout , vypada to na nekonecny dno v jejich podání......jsou neskutecne trapny, trapny, trapný...
stes přesně... ještě tam byly fotky, jak z těch hrnků pijí. No... co k tomu říct. Prostě negativní reklama je taky reklama a jim už jiná asi nezbývá.
Ty budou živit bulvár, dokud se nerozpadnou.
#Tabea Nebudou to kalhotky ta nit?:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.